Příliš hluční sousedi! :(

464
17.1.12 20:03

PŘÍLIŠ HLUČNÍ SOUSEDI!! :(

Ahoj, je tu někdo kdo zná dost dobře nějaký řád bytových jednotek?

Nedávno jsme se nastěhovali do bytu a k mému rozhodnutí zda do něj půjdeme, byla dost důležitá otázka klidu, domovnice mi odpověděla tak, že s tím tady problémy nejsou, že sousedy neuslyšíme. (bydlela jsem v bytě kde jsem s tím neměla problém, totální klid a taky v jednom kde šlo slyšet vše, tak jsem si na to dávala pozor)

Ovšem teď tu posloucháme hitovky až do půlnoci, sousedi si dopřávají hlasitosti a dost nás ruší!

Vím že klid má být od 22.hod. ale mě ruší už v 20.oo když se snažím uspat syna a pak bych ráda klid (utahaná z práce, těhotná, celý den se nezastavim - no, vždyť to znáte) a pak večer toto :roll: žádný klid..

Poradíte mi někdo co se s tim dá dělat? ráda bych je utišila v 8 večer :? :lol: přítel tam na ně min. týden letěl po 11. večer, když jsme v posteli koukali do stropu, protože usnout se nedalo… ale nedají si říct :cert:

Děkuji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
17.1.12 20:05

po 22 hodině bych volala policii, klidně opakovaně, do té doby máte bohužel smůlu, taky jsem to tu nedávno řešila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
17.1.12 20:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.1.12 20:08

V paneláku a chceš klid jo? :-O Idealistko :mrgreen: Já se naučila pouštět si TV nebo rádio jako zvukovou kulisu, pak mi bylo putna, že jeden soused vrtá kangem a vedle ječí hysterka. No ovšem byl problém s jednou přecitlivělou studentkou, ta tam asi lítala ode dveří ke dveřím a platné jí to nic nebylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
17.1.12 20:08

Záleží jaký typ bydlení to je? Družstvo má zřejmě nějaký domovní řád, obecní byt snad taky nějaká pravidla, osobní vlastnictví si na nějaké z prvních schůzí vlastníků taky asi stanovilo pravidla. Ale myslím, že nic než domluva a vzájemný respekt nepomůže. Taky záleží, zda tam ti lidé jsou třeba jen v pronájmu? Pak by se dalo apelovat na majitele. Znám případy, kdy v takové situaci majitel dal nájemníkům výpověď, aby neměl potíže se společenstvím vlastníků a sehnal si nové nájemníky. Tak hodně štěstí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.12 20:12

Můžu zavolat policii na sousedy kteří se každý den od 22.hodiny tak do jedné v noci oddávají OPRAVDU hlasitému sexu?

• Citovat
  • Upravit
125
17.1.12 20:13

Docela tě chápu. Vedle nás se nastěhoval mladý pár. Dělají si mejdam u okýnka do vykýřku, který se táhne přes celej barák. :roll: Přítel na ně vletěl když ve 23hod. vrtal do zdi kde máme zavěšenou TV, ale dělají mrtvé brouky. Zatím čekáme na schůzi družstva, kde si bude stěžovat víc lidí… Držím pěsti a přeju pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
17.1.12 20:13

Souhlas do 22 máte smůlu. Souhlas i s Ginou, panelák je panelák.

Opakované stížnosti jsou opakované stížnosti, takže bych to řešila policií. Pokud je to městský být, stížnosti na město, pokud DV, pak určo máte schůze. :mavam:

nulu86 píše:
po 22 hodině bych volala policii, klidně opakovaně, do té doby máte bohužel smůlu, taky jsem to tu nedávno řešila :(
  • Citovat
  • Upravit
Larr
17.1.12 20:15

Je to rušení nočního klidu - který bývá většinou od 22 do 6 ráno - je, takže volej:)) :mrgreen:

Myslím si, že kluci na stálé službě, tedy tam, kde zvedají telefony se rády zasmějí:)) :mrgreen: :mrgreen:

Anonymní píše:
Můžu zavolat policii na sousedy kteří se každý den od 22.hodiny tak do jedné v noci oddávají OPRAVDU hlasitému sexu?
  • Citovat
  • Upravit
18259
17.1.12 20:18
Anonymní píše:
Můžu zavolat policii na sousedy kteří se každý den od 22.hodiny tak do jedné v noci oddávají OPRAVDU hlasitému sexu?

Tohle jsme resili taky, soused nad nami je mu 22let mel tak vrzajici postel,ktera jeste narazela do zdi, ze jsme vzdycky mysleli, ze nam spadne strop na hlavu, byli jsme za nim slusne 2× nepomohlo to,pak jsme napsala papir,ktery jsem vylepila na vchodove dvere s tim,ze zadame mladeho spolubydliciho,at si bud sexualni hratky provozuje jinde nebo si koupi novou postel, ze pod nim bydli lidi a po 22h je nocni klid.
Od te doby je klid :) bydlime v bytovce, je tu 8bytu…stejne tak jsme na schuzi udelali bordel kvuli zavirani vchodovych dveri v zime, pac je porad nekdo nechaval otevrene a kvuli koureni na chodbe.Clovek si nesmi nechat nic libit a kdyz to nejde po dobrym,holt to pujde po zlym :)

Příspěvek upraven 17.01.12 v 20:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
Ježiš, takovou měl brácha, řvalau toho jak šílená. :roll: Volala bych taky policajty
Larr píše:
Je to rušení nočního klidu - který bývá většinou od 22 do 6 ráno - je, takže volej:)) :mrgreen:

Myslím si, že kluci na stálé službě, tedy tam, kde zvedají telefony se rády zasmějí:)) :mrgreen: :mrgreen:

Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
Anonymní píše:

Pokud neskončí, než strážníci přijedou, proč ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
17.1.12 20:20
Anonymní píše:

Tak to nevím,ale ze zkušenosti známých: taky měli takový sousedy.Nejdřív jim bylo trapný na něco takovýho upozorňovat,ale pak už to neustáli a zašli za nima s tím,že by je chtěli na něco upozornit,že je to teda vyloženě trapný,ale že opravdu nevidí důvod,proč by měli oni a jejich děti poslouchat ty zvuky,co se od nich linou.Představ si,že těm soudedům ani nepřišlo,že by to mohlo být tak slyšet,strašně se omlouvali a pak už se nejspíš krotili(nebo možná dali nějakou zvukovou izolaci),protože je prý už slyšet nebylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.1.12 20:24
Nebo bych jim napsala dopis ve smyslu, že je super, že mají tak pestrý sexuální život, ale, že by mohli zkusit sexuální pomůcku jménem roubík :mrgreen:
Anonymní píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.1.12 20:27
Nela9 píše:
Ahoj, je tu někdo kdo zná dost dobře nějaký řád bytových jednotek?

Nedávno jsme se nastěhovali do bytu a k mému rozhodnutí zda do něj půjdeme, byla dost důležitá otázka klidu, domovnice mi odpověděla tak, že s tím tady problémy nejsou, že sousedy neuslyšíme. (bydlela jsem v bytě kde jsem s tím neměla problém, totální klid a taky v jednom kde šlo slyšet vše, tak jsem si na to dávala pozor)

Ovšem teď tu posloucháme hitovky až do půlnoci, sousedi si dopřávají hlasitosti a dost nás ruší!

Vím že klid má být od 22.hod. ale mě ruší už v 20.oo když se snažím uspat syna a pak bych ráda klid (utahaná z práce, těhotná, celý den se nezastavim - no, vždyť to znáte) a pak večer toto :roll: žádný klid..

Poradíte mi někdo co se s tim dá dělat? ráda bych je utišila v 8 večer :? :lol: přítel tam na ně min. týden letěl po 11. večer, když jsme v posteli koukali do stropu, protože usnout se nedalo… ale nedají si říct :cert:

Děkuji!!

Ja bych u nich zvonila tak dlouho dokud by si rict dali,nenechala bych se jen tak odbejt.Bohuzel pred 22h se s tim moc delat neda,kdyz samy nepochopi,ze mate male dite a to potrebuje klid. Po 22h bych zavolala policii nebo si stezovala na schuzi nebo na MeU..Clovek si zle delat nechce kdyz bydli s tema lidma pod jednou strechou,ale nekdy se neda nic delat,kdyz je nekdo tak natvrdlej :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová