Příliš hluční sousedi! :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka-misa
8.11.12 12:44

@werunkaw123

Třeba ještě třicet, co ty na to? :)
Proč do mě šiješ?

• Citovat
  • Upravit
maminka-misa
8.11.12 12:45

@zikado

Akorát disko neposlouchám, jinak bych to možná ocenila :)

• Citovat
  • Upravit
14090
8.11.12 12:46

@maminka-misa co k tomu dodat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka-misa
8.11.12 13:25

@werunkaw123

Raději snad nic? Nechápu tvůj příspěvek, žádná rada jen rejpání

• Citovat
  • Upravit
36556
8.11.12 13:34
@Vero9 píše:
Ahoj, pridavam se do diskuze, o sousedech v baraku sice ani nevim, ovsem silim z hluku v kempu, vedle ktereho bydlime. Jedna se o kemp na Prazacce primo na Zizkove. Kazde leto od cervna do konce zari tu maji obden rockove koncerty - live, na plny pecky, neslysim vubec nic, ani televizi, ani si s nikym povidat po telefonu, dite mi nespi atd… Je fakt, ze ve 22 hodin prestanou, ale kdyz ma clovek male dite, co chodi spat v 19 hodin, tak je to docela problem. Volala jsem policii a ti mi rekli, ze podle zakona na ne muzou az od tech 22 hodin, ze pry tak to je, jo a ze jsem jedina, co si stezuje,,, ze pry vsichni obcane cekaji trpelive do tech 22 hodin. Jsem uplne nepricetna, ted zas hraji a mne hraji vsechny nervy, fakt mam chut tam hodit bombu. Myslim si, ze snad nejaka tolerantni uroven hluku i pred 22 hodinou musi byt ne? Vyplyva to i z toho odkazu, co tu je. jenze policajti nic. Ten kemp uz je to 20 let a proste si na nej asi lidi zvykli. Ja hledam byt a odstehuju se, protoze tohle neni k ziti. Nechapu jak muzou byt nekteri lide tak bezohledni

No a moudří zákonodárci rozhodli, že se v Praze ta hranice 22.00 možná zruší, protože provozovatelé kaváren a hudebních festivalů přeci musí vydělávat. koho zajímá, že Pražané jdou ráno do práce…

http://www.denik.cz/…0120716.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
10.11.12 18:03

Tak teď jsem mrkala na web a zkoumala, kde Pražačka je :roll:. Jsem pražačka žijící (8 let) v Ostravě a do teď se ke mě info o Pražačce nedostalo :?: ;). Není to tam, co našli tu rozřezanou mrtvolu (Pod Krejcárkem) :?: :roll:.
Jinak k tématu - všude je něco. Myslím, že i na samotě u lesa se najde něco, co obtěžuje. A k tomu šoupání nábytkem - my máme parkety a když se přisunu a odsunu židlí od stolu, myslím :roll:, že to sousedi pod námi mohou také identifikovat jako neustálé stěhování nábytku :mrgreen: :mrgreen:.

@Vero9 píše:
Ahoj, pridavam se do diskuze, o sousedech v baraku sice ani nevim, ovsem silim z hluku v kempu, vedle ktereho bydlime. Jedna se o kemp na Prazacce primo na Zizkove. Kazde leto od cervna do konce zari tu maji obden rockove koncerty - live, na plny pecky, neslysim vubec nic, ani televizi, ani si s nikym povidat po telefonu, dite mi nespi atd… Je fakt, ze ve 22 hodin prestanou, ale kdyz ma clovek male dite, co chodi spat v 19 hodin, tak je to docela problem. Volala jsem policii a ti mi rekli, ze podle zakona na ne muzou az od tech 22 hodin, ze pry tak to je, jo a ze jsem jedina, co si stezuje,,, ze pry vsichni obcane cekaji trpelive do tech 22 hodin. Jsem uplne nepricetna, ted zas hraji a mne hraji vsechny nervy, fakt mam chut tam hodit bombu. Myslim si, ze snad nejaka tolerantni uroven hluku i pred 22 hodinou musi byt ne? Vyplyva to i z toho odkazu, co tu je. jenze policajti nic. Ten kemp uz je to 20 let a proste si na nej asi lidi zvykli. Ja hledam byt a odstehuju se, protoze tohle neni k ziti. Nechapu jak muzou byt nekteri lide tak bezohledni
  • Citovat
  • Upravit
jjjanna
20.11.12 10:46

Ahoj, myslíte že by mi mohl někdo poradit. Nastěhovali jsme se do bytu a nad nás se nastěhovali sousedi, celou dobu byl klid až najednou v sobotu jsme slyšeli že mají televizi danou u stoupaček a my neslyšíme vůbec svojí televizi křučí jim to strašně a hlavně až do pů2 do rána. A domluva snima nepomáhá a vůbec neotvírají. Poradte mi prosím děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Larr
20.11.12 21:22

Těžko říct, jak moc jim to křičí :roll: :lol:.

@jjjanna píše:
Ahoj, myslíte že by mi mohl někdo poradit. Nastěhovali jsme se do bytu a nad nás se nastěhovali sousedi, celou dobu byl klid až najednou v sobotu jsme slyšeli že mají televizi danou u stoupaček a my neslyšíme vůbec svojí televizi křučí jim to strašně a hlavně až do pů2 do rána. A domluva snima nepomáhá a vůbec neotvírají. Poradte mi prosím děkuji.
  • Citovat
  • Upravit
jomada@seznam.cz
21.1.13 22:31

provokater ma nastavene repraky do stropu

Nam zase soused pod nami do umistenych reproduktoru do stropu pousti pres cely den chrcici radio, alarmy apod v reakci na pohyn deti v byte ktery odpovida jejich veku. Jde o stareho vojenskeho smejda, provokuje do 22h a pak presne vypina sve nesmysly, co s nim? poradte?

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
21.1.13 22:32
@jomada@seznam.cz píše:
Nam zase soused pod nami do umistenych reproduktoru do stropu pousti pres cely den chrcici radio, alarmy apod v reakci na pohyn deti v byte ktery odpovida jejich veku. Jde o stareho vojenskeho smejda, provokuje do 22h a pak presne vypina sve nesmysly, co s nim? poradte?

jeho vlastni medicinu.

• Citovat
  • Upravit
Pavelll25
11.2.13 18:55

Šílený soused s vysavačem

Zdravím, měl bych jeden dotaz. Jak by jste řešili, pokud Váš soused neustále co 10 minut vysává. Zeptáte se ho proč to dělá, on že má astma, že si vysává nečistoty. Poté ho vidíte, že kouká jak se dělá silnice a tam se práší(to by mu mělo vadit ne?) Poté, když za ním dojdete a chcete se normálně v klidu domluvit, tak zabouchne. Potom, když nezabouhne, začne se vymlouvat, že má zase alergii, přitom nesmrká, nekýchá. Poraďte prosím.

• Citovat
  • Upravit
66
11.2.13 19:08
@Pavelll25 píše:
Zdravím, měl bych jeden dotaz. Jak by jste řešili, pokud Váš soused neustále co 10 minut vysává. Zeptáte se ho proč to dělá, on že má astma, že si vysává nečistoty. Poté ho vidíte, že kouká jak se dělá silnice a tam se práší(to by mu mělo vadit ne?) Poté, když za ním dojdete a chcete se normálně v klidu domluvit, tak zabouchne. Potom, když nezabouhne, začne se vymlouvat, že má zase alergii, přitom nesmrká, nekýchá. Poraďte prosím.

To je těžký, pokud vás neruší v době nočního klidu, moc toho nenaděláte. My zas máme nad sebou klučinu a jeho jediná hra, kterou ho rodiče naučili, je skákat z nábytku na plovoucí podlahu, takže mám občas pocit, že ještě jeden skok a budu ho mít za krkem. A ten zvuk vypadá, že má jako domácí přezůvky kanady… Normálně nám cinkaj skleničky ve vitríně… Naštěstí chodí kolem 21:30 spát… Pokud se sousedem není rozumná řeč, nenaděláte s ním nic. Takže buď vydržet nebo se odstěhovat, bohužel. My, vzhledem k našim finančním možnostem, musíme vydržet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
11.2.13 19:18
@MarketaJ píše:
Se jdu prásknout, že budeme pořizovat piano pro Lucku, ale digitální, protože nemíním tyranizovat sebe a sousedy. Tohle se dá ztlumit nebo dát na sluchátka a je klid, navíc to nerezonuje jako klasický piano. Flétnu, klarinet, housle jsem zavrhla. Navíc jí stejně zajímají jenom ty klávesy a stejně kdo ví jestli s tím po pár hodinách nesekne. No tak si bude k ní chodit hrát tatínek :lol:. Ale v paneláku bych asi nekoupila ani to digitální, tam je fakt slyšet každý uprdnutí.

Já už bych se nikdy neomezovala taky jsem bydlela dřív v paneláku a pořád jsem děti okřikovala, stejně jsem byla ta nejhorší, která to dělá schválně. Proč bych se kvůli sousedům měla doma rozčilovat, když oni si stejně myslí své.

• Citovat
  • Upravit
šmoulinka71
11.2.13 19:33
@Tomsik píše:
Dobry den
prosím vas nema někdo nějakou radu.Před pul rokem jsem se s přítelkyní nastěhoval do bytu v panelovem dome.Mam prostředbí byt a pode mnou bydli stara hlucha protivna nepříjemna babizna a to hlucha musim napsat dvakrat.Nesustale je od dní slyšet a když říkam slyšet tak to jsem hodně při zemi.Je sod ní slyšet televize a´t je to trapny barandov nebo čt 24.Televize ji vříska naplnotak že slyším slovo od slova a nedokažu sse soustředit ani na svou televizi.Po dobrem to nešlo a nejde.Prosby požadavky dopisy atd… nic nic nic.druhy den je to to same.Ano tady pry bydlí 30 let a nikdo ji nebude okřikovat…Jsem v podnajmu realitni agentury a spravce s tím pry nemuže nic dělat.Nedovede si představit jak je to zatěž na nervy příjít z prace a chtit ticho ale nenelezt ho.Problem je že na ni nemužu zavolat policii ptz ona to naschval vypina kolem 22,15hodin. Nemužete mi někdo poradit nějaky tip jak ji tu televizi neutralizovat.Nějake rušičky nebo něco??ja se asi zblazním nebo jí zaškrtím.....samozřejmě myšleno s nadsázkou.prosím pomozte ma společnou antenu…

kup si špunty do uší, nebo sluchátka do televize a budeš mít pokoj.

• Citovat
  • Upravit
3030
11.2.13 19:44

No šmoulinko tebe mět za sousedku je asi „výhra“. Já se držím zásady, nedělej druhým to, co vadí tobě. Zaplatpánbů máme svůj dům, ale taky jsem chvilku bydlela v paneláku. Plovoučky bych v těchto domech zakázala. Z paneláku si pamatuji nejvíc na to, že jsme měli všichni ložnice pod sebou. Takže naši sousedi nad náma měli malinko rozjetou postel a ta narážela do zdi. No a pod náma u toho dost řvali. Někdy se u toho nedalo ani číst natož provozovat milostné hrádky. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová