Příliš hluční sousedi! :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
19.1.12 08:22

Jé to je krásná diskuse. :mrgreen:
Holt panelák je panelák.
Máme vedle super souseda. Čas od času mu přeskočí a krom hodně hlasité hudby (u které jsme se naučili spát a nevšímat si ji) začne najednou doma řvát. Takhle jdeš spát při koncertu. Spíš a leze ti to do spánku.....to ještě jde. Ale, když třeba ve 2 v noci najednou uslyšíš:„AAAAAAA. Ty voe. Kuvaaaaa.Jasně, no jesně!Ku*vaaaa!“ Nebo jindy:„Já jsem tady domáááá! Já si tu můžu řvát jak chcíííí!“
No občas šoky, že chytám málem infarkt. :roll:
Ale abych mu nekřivdila, už byl dlouho potichu. Ťuk ťuk ťuk.

Jinak plovoučky bych v paneláku zakázala.

Hudební nástroje… asi taky. Hlavně flétnu. Ta mi tu lezla pár let na nervy. :mrgreen:

Jinak ohled přes den na spící sousedy?… Jak v čem. Nezakážu dětem si hrát. Ale, když jdu vrtat do stropu, tak zajdu o patro výš a oznámím jim to.
Já taky dělám na směny. Ale jelikož vím, že bydlím v paneláku chodím spát se špuntama v uších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
19.1.12 08:31

Se jdu prásknout, že budeme pořizovat piano pro Lucku, ale digitální, protože nemíním tyranizovat sebe a sousedy. Tohle se dá ztlumit nebo dát na sluchátka a je klid, navíc to nerezonuje jako klasický piano. Flétnu, klarinet, housle jsem zavrhla. Navíc jí stejně zajímají jenom ty klávesy a stejně kdo ví jestli s tím po pár hodinách nesekne. No tak si bude k ní chodit hrát tatínek :lol:. Ale v paneláku bych asi nekoupila ani to digitální, tam je fakt slyšet každý uprdnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
21.1.12 17:01

Jak v kterým :lol:

A taky záleží koho máte okolo sebe za sousedy. Třeba v tom našem jsme du dost v anonymitě a klidu:)) :mrgreen:

MarketaJ píše:
Se jdu prásknout, že budeme pořizovat piano pro Lucku, ale digitální, protože nemíním tyranizovat sebe a sousedy. Tohle se dá ztlumit nebo dát na sluchátka a je klid, navíc to nerezonuje jako klasický piano. Flétnu, klarinet, housle jsem zavrhla. Navíc jí stejně zajímají jenom ty klávesy a stejně kdo ví jestli s tím po pár hodinách nesekne. No tak si bude k ní chodit hrát tatínek :lol:. Ale v paneláku bych asi nekoupila ani to digitální, tam je fakt slyšet každý uprdnutí.
  • Citovat
  • Upravit
261
12.2.12 01:44

Holky, tak já už nevím.. Psala jsem tu o sousedce, která pere ve 2ráno. Ždímá posledních pár dní v 5 ráno.. Co mám dělat? Ona je to slušná a hodná ženská. Když ve 2h slyším tu pračku :cert: mít na to tu povahu, tak tam vlítnu a udělám bordel. Jenže nemám! Když jí potkám tak mi je blbý jí to říct, slušně pozdraví, usměje se, prostě je strašně milá. :roll:
Ale poslouchat to taky nechci. Teď mě napadlo, že jí hodím do schránky papír a na něm napsáno jestli je normální prát ve 2 ráno. :mrgreen: To je ale taky blbý. Tak co myslíte?
Podle mě už tu pračku má nastavenou a zapne se jí každý den (!) tak pozdě v noci. To je naschvál? Já už nevím. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
12.2.12 02:07

no koukám, že bydlet v baráku je pohodáááá akorát víc starostí s údržbou :P
holky držím vám pěsti a železné nervy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
12.2.12 07:40

Já bych za ní normálně zašla.Třeba si to vůbec neuvědomuje, že je to tak slyšet.Řekla bych jí, jestli by nemohla prát v jinou dobu, že je pračka u vás strašně moc slyšet a budí vás a tak.Pokud je to milá, slušná ženská, tak to asi fakt nedělá naschvál.

• Citovat
  • Upravit
3140
12.2.12 07:42
MaselQa píše:
Holky, tak já už nevím.. Psala jsem tu o sousedce, která pere ve 2ráno. Ždímá posledních pár dní v 5 ráno.. Co mám dělat? Ona je to slušná a hodná ženská. Když ve 2h slyším tu pračku :cert: mít na to tu povahu, tak tam vlítnu a udělám bordel. Jenže nemám! Když jí potkám tak mi je blbý jí to říct, slušně pozdraví, usměje se, prostě je strašně milá. :roll:
Ale poslouchat to taky nechci. Teď mě napadlo, že jí hodím do schránky papír a na něm napsáno jestli je normální prát ve 2 ráno. :mrgreen: To je ale taky blbý. Tak co myslíte?
Podle mě už tu pračku má nastavenou a zapne se jí každý den (!) tak pozdě v noci. To je naschvál? Já už nevím. :pocitac:

Já bych jí to slušně řekla- prosímvás, nezlobte se, ale nemohla byste prát přes den? V noci je ta pračka od vás hrozně slyšet a budí mě to.
Normálně, slušně, neútočně, ta paní nemá s největší pravděpodobností ani tušení, že je ta její pračka slyšet až k vám a to tak silně, že vás to dokáže budit. Nedělá vám to naschvál (zatím.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
12.2.12 07:43

Ahoj, tak my máme v domovním řádu zákaz používat po osmé hodině večer spotřebiče, které dělají hluk…tzn. včetně pračky. Zkus kouknout do domovního řádu.Pokud tam máte něco obdobného, řekni jí, že tím porušuje domovní řád a že je to v noci dost slyšet a ruší vás to :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martinaaaaaaaaa7
12.2.12 07:54

S tou pračkou mě totálně dostáváte, když se nám narodil syn, tak jsme taky prali v noci a spali jsme u toho, nikdy by mě nenapadlo, že je to slyšet. Slibuju, že už to nikdy neudělám a té sousedce to normálně řekni, nejspíš taky nemá tušení :-)

• Citovat
  • Upravit
2640
12.2.12 08:08

té sousedce to normálně řekni! Určitě to nedělá schválně a myslím si, že když jí to řekneš, že se omluví a přestane.
Já občas taky peru takhle v noci. Když jsem šla ráno do práce, tak jhsem si nastavila pračku na noc, aby vyprala chvíli předtím než půjdu odvést malou babičce a stihla jsem to pověsit.
Pokud by za mnou přišel soused, že mu to vadí, tak bych to prostě dělat přestala. Žádný problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
12.2.12 08:19

sousedka to buďto neslyší, nebo je možné, že má levnej proud, tak pere v levném…no…šla bych za ní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.2.12 09:13
DDarja píše:
Ahoj, tak my máme v domovním řádu zákaz používat po osmé hodině večer spotřebiče, které dělají hluk…tzn. včetně pračky. Zkus kouknout do domovního řádu.Pokud tam máte něco obdobného, řekni jí, že tím porušuje domovní řád a že je to v noci dost slyšet a ruší vás to :-).

Jenže to je jen domovní řád, je to naprosto nevymahatelné. Teda nevím, jak je to třeba v družstevních bytech, ale pokud jsou to byty v osobním vlatnictví, tak řád je jen něco jako upozornění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3576
12.2.12 09:16
MaselQa píše:
Podle mě už tu pračku má nastavenou a zapne se jí každý den (!) tak pozdě v noci. To je naschvál? Já už nevím. :pocitac:

tREBA JI MA NACASOVANOU A V PET RANO JI ZDIMANI VZBUDI DO PRACE.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
12.2.12 09:48
LeaZbrna píše:
MaselQa píše:
tREBA JI MA NACASOVANOU A V PET RANO JI ZDIMANI VZBUDI DO PRACE.. :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak tohle mě dostalo :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
12.2.12 12:08
MaselQa píše:

Přesně jak píšou holky-normálně jí to řekni, i když je ti to nepříjemný-já tohle znám…s náma sousedka, která se nastěhovala cca před1,5 rokem má zjevně též „problém“
Prvně na mě přišla-teda slušně, když jsem louskala ořechy-klepala jsem paličkou zvlášť do každýho ořechu-omluvila jsem se snad 3 krát-v pohodě......Nedávno jsem našla po jedný takový hysterický scéně mé mladší dcerky v koupelně– ve schránce anonym, kterej byl samozřejmě od ní..........a můžu ti říct, že je to hrozně nepříjemný a pro mě teda potupný.......
Kdyby přišla a na rovinu řekla-co a jak, já bych jí taky svoje řekla a slušně vysvětlila a určitě by to bylo 100krát lepší, než házet někomu papír do schránky…
Mladší dcerka je křikloun, vztekloun, prudí a provokuje starší dcrku, já se neustále snažím to nějak usměrňovat, ale prostě hluk je od nás občas též-tuhle bylo 22 hodin a 5 minut-dcerka lezla do pelíšku, ale zakopla a začala brečet-ne nijak hrozně a od sousedky se ozvalo bouchání........rpostě jak už to někdo psal, asi ŠárušN mě se taky nelíbí tohle jednání-na někoho mlátit, bouchat, nebo házet papíry do schránky-je to potupný-fakt je lepší promluvit-slušně, normálně, naprostá většina to pochopí a myslím, že ta tvý sousedka si navíc ani neuvědomuje, že tou pračkou ruší-takže pak dej vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová