Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
O PRIMARKU toho padlo už hodně. Zvažuji tam zajet a něco nakoupit. Chtěla jsem se zeptat, kde přesně v Drážďanech je?
Jde tedy o samostatný obchoďák, jestli dobře chápu, nebo je to pouze obchod v nákupním centru?
Je někde poblíž Primarku také Kaufland, nebo jiný obchod s potravinami a drogérií??
@Jamulka je součást velkého obchodního domu.je v centru, kousek od vlakového nádraží
To centrum se myslím jmenuje galerie.ale nejsem si jista
A v tom nákupním centru je milion dalších obchodů
Je v centru města, obchod v obchodním domě, ale zabírá 3 patra. Drogerie a menší potraviny jsou přímo v tom obchodním domě. Poblíž jsou další velké obchodní domy, takže výběr určitě je.
Nejde mi dohledat žádný odkaz
Nikdy jsem tam nebyla, tak bych ráda přímo adresu
Jak je to tam s parkováním?
@Jamulka dostaneš se tam v pohodě vlakem, je to kousek od nádraží
my jsme tam s manželem loni vlítli úplně náhodou cestou na vánoční trhy, v týdnu tedy, a neplánovaný nákup jsem musela nechat v úschovně na nádraží ![]()
Je přímo v centru a nachází se obchodním domě - Nevím jak se přímo jmenuje. My vždy parkujeme u obchodního domu vedle - Karstadt, kde je hlídané venkovní parkoviště. No kromě dětského oblečení tam ráda nakupuji drogerii, např. v DM mají vše mnohem levnější než tady. V tom obchodním centru, kde je Primark, je i Dr. Muller
.