Primark Drážďany sháním veškeré informace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
1.10.15 10:14

PRIMARK Drážďany sháním veškeré informace

O PRIMARKU toho padlo už hodně. Zvažuji tam zajet a něco nakoupit. Chtěla jsem se zeptat, kde přesně v Drážďanech je?
Jde tedy o samostatný obchoďák, jestli dobře chápu, nebo je to pouze obchod v nákupním centru?
Je někde poblíž Primarku také Kaufland, nebo jiný obchod s potravinami a drogérií??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65293
1.10.15 10:22

@Jamulka je součást velkého obchodního domu.je v centru, kousek od vlakového nádraží
To centrum se myslím jmenuje galerie.ale nejsem si jista
A v tom nákupním centru je milion dalších obchodů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
1.10.15 10:23

Je v centru města, obchod v obchodním domě, ale zabírá 3 patra. Drogerie a menší potraviny jsou přímo v tom obchodním domě. Poblíž jsou další velké obchodní domy, takže výběr určitě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
1.10.15 10:27

Nejde mi dohledat žádný odkaz :nevim: Nikdy jsem tam nebyla, tak bych ráda přímo adresu :) Jak je to tam s parkováním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
1.10.15 10:32

http://centrumgalerie.de/

parkování je v podzemních garážích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
1.10.15 11:13

@Jamulka dostaneš se tam v pohodě vlakem, je to kousek od nádraží :palec: my jsme tam s manželem loni vlítli úplně náhodou cestou na vánoční trhy, v týdnu tedy, a neplánovaný nákup jsem musela nechat v úschovně na nádraží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2197
23.11.15 13:45

Je přímo v centru a nachází se obchodním domě - Nevím jak se přímo jmenuje. My vždy parkujeme u obchodního domu vedle - Karstadt, kde je hlídané venkovní parkoviště. No kromě dětského oblečení tam ráda nakupuji drogerii, např. v DM mají vše mnohem levnější než tady. V tom obchodním centru, kde je Primark, je i Dr. Muller :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák