Primark i z Ostravy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
267
12.5.15 11:18

Primark i z Ostravy?

Dobrý den, moje pubertální dcera neustále básní o vídeňskem Primarku, opravdu to stojí za to? A nevíte, zda se pořádají zájezdy i z Ostravy nebo Nového Jičína? Brno máme trochu z ruky, děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
12.5.15 12:16

Ja nevim, Primark mam za domem (nebydlim v CR) a chodim tam kupovat jenom detem obleceni „na litacku“ :nevim:

je to levne, pro dospele se tam da nakoupit dobre obleceni na doma, pyzama atd. ale jinak mi to neprijde nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
12.5.15 12:16

@Martanek123 já si to pamatuju z Anglie, že je to zboží v poměrně slušné kvalitě za levné ceny. Takže kvůli tomu tam extra cestovat asi nemá úplně smysl. Švagrová si tam kupovala v Německu nějaké věci na sport a dětem do školy a na zahradu a taky to chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1159
12.5.15 12:21

@Martanek123 Skvěle se tam nakupují doplňky, ty jsou za pár korun a ve slušné kvalitě. Byli jsme v Dráž'danech a nechala jsem tam 80 euro, ale za spoustu věcí. Koupila jsem třeba plátěné boty za 3 eura. Myslím, že pro puberťáky, kteří mění styl každou chvíli, je to opravdu ideální, nakoupíš spoustu věcí za málo peněz. ale je to na celý den,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
12.5.15 12:31

Ja jezdim do Primarku do Vidne, kdyz tam mam cestu. Jako pyzama a trika pro decka na litacku ok, ale jinak jen abych tam jela kvuli tomu, tak to urcite ne. Za to ty veci nestoji.
Prijde mi, ze v Londyne je to lepsi a o neco lepsi zbozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
12.5.15 12:35

Já byla v Primarku v Drážďanech, věci pro dospělé se mi nelíbily žádné. Dětské hadříky mají pěkné a za dobré ceny, ale kdybych to měla daleko, vybodla bych se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
12.5.15 13:00

Já to znám ve Vídni. Jak bylo psáno, dá se vybrat, ale jezdit kvůli tomu z Ostravy, to asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
12.5.15 13:38

My jezdíme z ostravy, v pohodě. hzáleží jak jseš náročná- věcmi z primarku jsou ok.ale my nejsme nároční. mí kluci jsou velmi štíhlí a moooc vysocí, jedině tam je bez problémů obleču. jdi do toho jedna cesta tě nezabije, pak posoudíš. my jezdíme ráno ve 4,večer v klidu domů autem, ještě stihnem kouknout na památky. v zámeckém parku schenbrunu jsme krmili vrabce z ruky-máme zážitek na celý život. zoo je tam krásná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
12.5.15 17:17

@Taminka Odpověd pro taminku,
jojoj, pardon,

nepsala jsem nikdy zprávu, takže jsem nevěděla, trochu jsem pocvakala něco, co jsem neměla. Jste nějaká napruzená, že by hysterická? v diskuzí si tykají všichni, psala jsem zprávu, že bych jela na nákupy, prostě jste mi byla sympatická, prostě někdy dojem je pouze pojem. :P
omlouvám se ostatním, že plevelím diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák