Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, moje pubertální dcera neustále básní o vídeňskem Primarku, opravdu to stojí za to? A nevíte, zda se pořádají zájezdy i z Ostravy nebo Nového Jičína? Brno máme trochu z ruky, děkují
Ja nevim, Primark mam za domem (nebydlim v CR) a chodim tam kupovat jenom detem obleceni „na litacku“ ![]()
je to levne, pro dospele se tam da nakoupit dobre obleceni na doma, pyzama atd. ale jinak mi to neprijde nic moc.
@Martanek123 já si to pamatuju z Anglie, že je to zboží v poměrně slušné kvalitě za levné ceny. Takže kvůli tomu tam extra cestovat asi nemá úplně smysl. Švagrová si tam kupovala v Německu nějaké věci na sport a dětem do školy a na zahradu a taky to chválila.
@Martanek123 Skvěle se tam nakupují doplňky, ty jsou za pár korun a ve slušné kvalitě. Byli jsme v Dráž'danech a nechala jsem tam 80 euro, ale za spoustu věcí. Koupila jsem třeba plátěné boty za 3 eura. Myslím, že pro puberťáky, kteří mění styl každou chvíli, je to opravdu ideální, nakoupíš spoustu věcí za málo peněz. ale je to na celý den,
Ja jezdim do Primarku do Vidne, kdyz tam mam cestu. Jako pyzama a trika pro decka na litacku ok, ale jinak jen abych tam jela kvuli tomu, tak to urcite ne. Za to ty veci nestoji.
Prijde mi, ze v Londyne je to lepsi a o neco lepsi zbozi.
Já byla v Primarku v Drážďanech, věci pro dospělé se mi nelíbily žádné. Dětské hadříky mají pěkné a za dobré ceny, ale kdybych to měla daleko, vybodla bych se na to.
Já to znám ve Vídni. Jak bylo psáno, dá se vybrat, ale jezdit kvůli tomu z Ostravy, to asi ne.
My jezdíme z ostravy, v pohodě. hzáleží jak jseš náročná- věcmi z primarku jsou ok.ale my nejsme nároční. mí kluci jsou velmi štíhlí a moooc vysocí, jedině tam je bez problémů obleču. jdi do toho jedna cesta tě nezabije, pak posoudíš. my jezdíme ráno ve 4,večer v klidu domů autem, ještě stihnem kouknout na památky. v zámeckém parku schenbrunu jsme krmili vrabce z ruky-máme zážitek na celý život. zoo je tam krásná.
@Taminka Odpověd pro taminku,
jojoj, pardon,
nepsala jsem nikdy zprávu, takže jsem nevěděla, trochu jsem pocvakala něco, co jsem neměla. Jste nějaká napruzená, že by hysterická? v diskuzí si tykají všichni, psala jsem zprávu, že bych jela na nákupy, prostě jste mi byla sympatická, prostě někdy dojem je pouze pojem. ![]()
omlouvám se ostatním, že plevelím diskuzi.