Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, je to spíš jen takové oznámení, pokud má někdo tento obchod rád, tak jen, že 20.11.2014 se otvíra nový obchod v Drážďanech ![]()
Vím, my se tam chystáme na nákup koncem listopadu, má to mít 3 patra ![]()
Chystám se poprvé do Primarku - mám se na něco „zaměřit“? Máte vytipované, co je výhodné a co ne? Jedu tedy do Drážďan, tak sháním rady
Dá se platit kartou?
@Lavergne jj v Primarku se da platit kartou. Ja tedy nakupuju nejvice spodni pradlo, tricka, rifle a pak co me zrovna zaujme ![]()
A ještě mě napadá - jsou kolem nějaké kavárny, restaurace? Četla jsem, že je to v nějaké galerii, takže předpokládám, že ano - vůbec to tam totiž neznám. A co obchody okolo? Vyplatí se zatím ještě někam?
Primark je tam v nákupním centru, oblečení se tam vyplatí nejvíc na děti ![]()
Ahoj holky, vy co cestujete do primarku vlakem -busem, máte vychytané nějaké konkrétní nejlevnější spojený s nějakou společností?
@Boudice23 píše:
Ahoj holky, vy co cestujete do primarku vlakem -busem, máte vychytané nějaké konkrétní nejlevnější spojený s nějakou společností?
Zalezi odkud jedes. Z Liberce treba jezdi vlak, co provozuji Ceske Drahy s nemeckymi a jde tam jet az v 5 za jeden listek.
@Boudice23 píše:
o víkendu(v sobotu, v neděli mají asi zavřeno), se dá na sone+ Německo, stojí to asi teď nevím, necelých 800, je to pro 2 dospělé, a až 3 děti do 15 let.
@slavuska1 díky mají zavřeno jen v neděli a chci jet s kamarádkou a bez dětiček
, užít si nákupy, kouknout po dárcích a tak, zatím jsem našla nejlevnější kolem 350kč za zpáteční z Prahy ![]()