Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, docela se mi líbí jeden z prstýnků, které momentálně prodávají v Tescu, ale za tu cenu se mi zdá docela nekvalitní. Jaký na to máte názor Vy, které jste prstýnky viděly?
@Saneska
netuším, co tam mají, ale rozhodně bych si prstýnek nekupovala v tescu ![]()
Já ti děkuji za tvůj příspěvek, na který ty jsi musela obětovat svůj čas aby jsi to napsala a já abych to přečetla a nakonec nám to ani jedné nic nedalo ![]()
@Saneska myslíš, že v Tescu seženeš kvalitní stříbro?
pak si ho pořiď a nešpekuluj.. normální člověk, co chce kvalitní výrobek, si ho pořídí v obchodě k tomu určeném a né v tescu ![]()
@CokeLady Koukala jsem, že mají i punc, 925, takže klasické stříbro, líbí se mi provedení, ale bojím se, abych nedopadla s kamínky jako s prstýnkem s kameny Swarovski. Prstýnek jsem nenosila každý den, dávala na něj pozor a stejně kamínky postupně vypadaly a vlastně ani neznám nikoho, kdo by měl něco od této firmy po delší době v pořádku…tak se ptám, zda tu má někdo zkušenost.
@Saneska píše:
A cena je tuším kolem 700,–
https://www.facebook.com/BriliantSite
asi tak, nedám v Tescu za prstýnek 700, když jinde maj ty samý za půlku
@Saneska já mám od swarovského náušnice řetízek s přívěškem už 7let a jsou bez chyby
musíš vybírat, ty jejich(jakože vesměs to jsou jen něčí šperky s komponenty swarovského) cedky v lepidle se spoustou kamínků jsou…vadí jim i vzdušná vlhkost, když si koupíš kvalitní šperk tak vydrží
kdykoli na jakémkoli šperku kamínky co jsou jen lepené vypadnou, musíš koukat jestli jsou vlisované(jakoby část kovu překrývá kamínek) tam je pravděpodobné že kamínek zůstane napořád
@cizova Hele je to možné, já měla celou sadu, vím, že byla poměrně drahá, ale je jasné, že cena nezaručí kvalitu…