Stříbrné prstýnky z Tesca

1346
27.10.14 20:14

Stříbrné prstýnky z Tesca

Ahoj, docela se mi líbí jeden z prstýnků, které momentálně prodávají v Tescu, ale za tu cenu se mi zdá docela nekvalitní. Jaký na to máte názor Vy, které jste prstýnky viděly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.10.14 20:17

@Saneska :mrgreen: netuším, co tam mají, ale rozhodně bych si prstýnek nekupovala v tescu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
27.10.14 20:22

Já ti děkuji za tvůj příspěvek, na který ty jsi musela obětovat svůj čas aby jsi to napsala a já abych to přečetla a nakonec nám to ani jedné nic nedalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.10.14 20:32

@Saneska myslíš, že v Tescu seženeš kvalitní stříbro? 8o :lol: pak si ho pořiď a nešpekuluj.. normální člověk, co chce kvalitní výrobek, si ho pořídí v obchodě k tomu určeném a né v tescu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
27.10.14 20:39

@CokeLady Koukala jsem, že mají i punc, 925, takže klasické stříbro, líbí se mi provedení, ale bojím se, abych nedopadla s kamínky jako s prstýnkem s kameny Swarovski. Prstýnek jsem nenosila každý den, dávala na něj pozor a stejně kamínky postupně vypadaly a vlastně ani neznám nikoho, kdo by měl něco od této firmy po delší době v pořádku…tak se ptám, zda tu má někdo zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
27.10.14 20:41

A cena je tuším kolem 700,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3065
27.10.14 20:49
@Saneska píše:
A cena je tuším kolem 700,–

https://www.facebook.com/BriliantSite
asi tak, nedám v Tescu za prstýnek 700, když jinde maj ty samý za půlku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
28.10.14 09:04

@Saneska já mám od swarovského náušnice řetízek s přívěškem už 7let a jsou bez chyby :nevim: musíš vybírat, ty jejich(jakože vesměs to jsou jen něčí šperky s komponenty swarovského) cedky v lepidle se spoustou kamínků jsou…vadí jim i vzdušná vlhkost, když si koupíš kvalitní šperk tak vydrží ;) kdykoli na jakémkoli šperku kamínky co jsou jen lepené vypadnou, musíš koukat jestli jsou vlisované(jakoby část kovu překrývá kamínek) tam je pravděpodobné že kamínek zůstane napořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
28.10.14 22:05

@cizova Hele je to možné, já měla celou sadu, vím, že byla poměrně drahá, ale je jasné, že cena nezaručí kvalitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák