Primark v Praze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
27.2.19 13:19

@Lucie486 no jenze ten az tady bude tak tvuj syn bude odplenkovany :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3861
27.2.19 13:22

@Lucie486 z H&M mám úplně stejnou zkušenost. Trička vytahana, křivé švy, věk. Absolutně neodpovídá. Nechápu, že jsou z této znacky všichni tak uneseny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
27.2.19 13:25

Primark

Primark je primárně pro Čechy. V takových Drážďanech je Čechy úplně narvaný, ani vyzkoušet si skoro nic nelze (kabinky s frontami). Lepší nakoupit v normálních okolních obchodech, tam jsou zajímavější a hezčí věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
27.2.19 13:26

Tak podstata tehle levnych veci je sezonnost, proste koupit nosit a po sezone vyhodit…

• Citovat
  • Upravit
3580
27.2.19 13:28

Jezdíme do Primarku do Vídně,,,,,, zrovna za 3 týdny jedem, těším se..... přesně před rokem jsme tam pubertální dceři nakoupily spoustu triček, tílek, kraťasy, rifle, na podzim mikiny a zimní bundu,,,, vše bez známek zničení. Ano, kolem poledne už to tam vypadá trošku jako hrabárna, i když zaměstnanci chodí a pořád dokola to uklízejí, ale co se týká kvality, tak super.

Na Primark v Praze se ale moc netěším. Určitě tam jednou zajedem, ale jinak to máme z Brna blíž k té Vídni,,, tak pak porovnám ceny, jak to bude vypadat ve srovnání s platbou v eurech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
27.2.19 15:49

Ahoj primarku jsem tricka nakoupila drazdanech kdyz ho oteviraly a mame je do tedka rok vydrzely dobre ,ted uz jenom na doma .kolikrat jsem koupila tricko ve znackovem a za mesic bylo katastrova .a kdyz mate doma pubertaka ktery se10 :mrgreen: ze den prevlikne .tak potrebuje hromadu veci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
27.2.19 17:01

Me prijde kvalita obeceni docela dobrá.
A pokud bude v Praze,tak to je báječný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.2.19 18:24

Jo jenže tady to bude luxusní zboží na Václaváku, tak počkejte ty ceny :D já teda tam nikdy nebyla, ale pamatuju v zahraničí výprodeje a stojany třeba HM za pět dolarů a tady v Čechách nikdy nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.2.19 20:07
@elinka90 píše:
@Lucie486 z H&M mám úplně stejnou zkušenost. Trička vytahana, křivé švy, věk. Absolutně neodpovídá. Nechápu, že jsou z této znacky všichni tak uneseny

spokojí se s málem, tedy s hadry, které patří leda na podlahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalimilH
11.4.19 15:40

Primark opravdu bude v Praze?

Četla jsem, že Primark bude v Praze. Je to opravdu tak? Nikde v hlavních médiích jsem tu zprávu neviděla…Děkuji

edit admin - odkaz

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
11.4.19 17:59

@dalimilH no bude na Vaclavaku na rohu s Opletalovou, dalsi kram s ausus hadrama, jsem zvedava, jestli tricko za dve eura tady bude stat skutecne padesat korun, tipuju ze ani omylem. C

• Citovat
  • Upravit
21311
11.4.19 18:00

@Hanka1 tak tolik už stojí v pepcu, proč ne tam. Kvalita bude stejná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat