Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosim o pomoc. Dnes jsem byla v obchode s hadrama, vzala jsem si tricko pod rameno, ze si ho pujdu vyzkouset, jenze pak jsem na nej zapomnela. Sla jsem skrz ram, rozeznel se alarm, hned jsem se zastavila a vratila. Ochranka se se mnou vubec nebavila, policajti prijeli, sepsali a pry to budou resit. Kvuli tomu me budou popotahovat a zaplatim pokutu? Uznavam, ze je to pokus o kradez, jenze jsem to tricko mela pod ramenem, ne nekde v tasce a hned jsem se vratila a spolupracovala ![]()
Příspěvek upraven 07.07.17 v 15:40
Stalo se mi neco podobneho, akorat ja mela tricko v tasce a nevysla jsem ani ven. Musela jsem dat vsechny penize, ktere jsem mela, jinak by me asi nepustili. Pochybuju, ze by vas za tricko dali do vezeni, mozna tak pokuta z toho bude.
Je to blba shoda okolnosti, ale ano, zni to bohuzel jako normalni kradez a poneses za sve nerozvazne chovani nasledky.
Bude to jenom neprijemne, zadne vaznejsi nasledky to mit nebude.
Tyhle pripady da se rict zavisi na povaze a nalade ‚poskozeneho‘. Pokud maji sto kradezi denne a tebe chytli jako prvni, muzou si na tobe vybit vztek za ostatni. Pokud poskozeny prave vyhral jackpot ve sportce, asi te necha hned jit. Spoluprace muze byt polehcujici, ale take zamerne prehlednuta. Ma rada tedy je, ze zadna rada neni.
Kazdopadne si nevybrala banku, takze i v nejhorsim pripade se nestane nic hrozneho. ![]()
Já teda nesouhlasím s tím, že jsi nic neudělala.. to jako nějaká zlodějka která šla krást záměrně a chytli jí u dveří taky nic neudělala? nemyslím si..
udělala jsi blbost, ale nic hrozného tě nečeká..
@Luucy jako ano, je to krádež. Bohužel nikdo ti do hlavy nevidí, že jsi to nechtěla odnést schválně. Věřím, že si příště dáš větší pozor.
Dost pochybuju, že by cajti chtěli řešit tričko za 600 Kč. Udělaj ty ty ty a dají pokutu.
Dobrý večer,
diskusiu som premazala, a odstránila obsah, ktorý na eMimino nepatrí.
Ďakujem za pochopenie, ![]()
Karin