Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojte ![]()
Objednávali jste si někdy něco z e-shopu SinSay?
Zajímalo by mě jaká je kvalita tohoto obchodu - jestli se oblečení začne brzo žmolkovat nebo jestli se nežmolkuje vůbec atd. ![]()
Děkuji za odpovědi ![]()
Takova klasika, je to stejny jako HM nebo New Yorker, vydrzi to jednu dve sezony. Mozna ![]()
Já bych řekla že je rozhodně lepší než New Yorker ale třeba sem měla štěstí na kusy. Zas Mega jich od nich nemám.
@lucas82 všechno co jsem od nich měla už jsem povyhazovala. Ale jestli nemáš sušičku a jejich oblečení neplánuješ moc nosit, tak si ho klidně kup ![]()
Jeezisi, nestras, fakt? uz jsem objednala malemu mikiny..a i zaplatila. snad nebude problem veci aspon vratit…
@lucas82 ale tak pár nošení to vydrží, jenom ne moc dlouho a sušičku už bych neriskovala - nikdy se mi nic nesrazilo, akorát Sinsay a pár věcí House. Připadá mi to opravdu horší než ostatní fastfashion řetězce. Pro dceru kupuju jen HM nebo Lindex, jinak různě malé české výrobce - na peníze to nakonec vyjde stejně.
Já si kupovala loni takové jakoby džíny, spíš legíny se zipem a knoflíkem a hodně rychle se sežmolíkovaly mezi nohama, ale tak stály asi 200,–, tak jsem úplně nešílela
Koupila jsem sady bodyčka pro mimčo a nemůžu si stěžovat. Materiálově jsou příjemná, sušičku nemáme, ale nesrazila se ani nezežmolkovatěla. Cenově velice výhodné i když úplně jednoduché bez infantilností. Koupila bych zase.
Nám ho tu konečně otevřeli v OC a nemůžu si stěžovat, věci se mi líbí, jsou levné a zatím věe v pořádku.
Dítěti bodycka TOP! Lepší kvalitu (100% bavlna) jsem nikdy neměla! Dceři nádherné “svatební” šaty taky paráda, sobě oblečení normal a povlečení EXTRA HRŮZA, to nebylo ani kus hadru, jak smirgl papir…! Prosteradlo ale zase super 100% bavlna. Když objednavam, tak ciste bavlněné věci a ty zatím bezkonkurenční!
Pro děti oblečení za super ceny, a to že to nevydrží X let ani není u dětí potřeba ![]()