Obchod SinSay

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
31.8.21 17:35

Však Pepco je dobrý, za ty peníze… 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
1.9.21 09:40

@Misa776 pro mě ne, mam 3 děti a vydrží oblečení jen 1 dítě, takže nesmysl. Navíc přemýšlím trochu ekologicky a tohle pro mě hadr na jedno použití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.10.21 12:18

@Lenka Via takže povlečení sinsay nemám ani zkoušet? :,( Skrabaci hnus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.21 11:14

Ja nakupuju na https://lightinthebox.com Zboží pěkné, doručení rychlé, ceny nízké, vrácení v pohodě.

Příspěvek upraven 17.09.22 v 19:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.11.21 17:48

Mám 1 dítě, tak oblečení za levno na 1 sezonu super. Sama na sebe jsem si také pořizovala nějaké drobnosti a při občasném nošení v pohodě. Zklamání u mě nastalo letos, když jsem si pořídila zimní bundu v kamenném obchodě, doma vyzkoušela (kvůli covidu), a protože neseděla, chtěla jsem ji vrátit a odmítli vrátit hotovost. Nabídli pouze výměnu nebo dárkovou kartu. To mě hodně mrzí, protože kdybych koupila přes jejich e-shop, hotovost by vrátit museli. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
13.12.21 18:45

Nevite nekdo ktera prodejna v praze je nejvetsi? Nebo aspon velka? Chci tam poridit blbinky a nejaka trika ale dnes jsem navstivila chodov a to je snad nejmensi prodejna na svete. Nemaji tam ani detske oddeleni. Tak abycj nejezdila sem a tam a trefila tu kde maji temer vse. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.12.21 12:57

Mám a přijde mi to ok :) ale zejména pro děcka a dekorace do bytu objednávám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.1.22 01:37

Sinsay je nově v obchodním centru u nás. Už jsem tam nakoukla a celkem se mi to tam líbilo - oblečení dobře vypadá i ceny dobré. Ještě jsem nic nenakoupila, ale plánuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Myška zlatá
30.1.22 12:57

Můžu jen doporučit. Sušičku nemáme. Objednávám často :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23
30.1.22 13:09

Ja mám rada hlavne ich dekorácie, za pár korun celkom dosť parády. Teraz sa stamaď chystám objednať nejaké oblečenie pre mimčo tak som zvedavá. 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.1.22 13:26

@Zuzka8289 souhlasím. Dekorace jsou perfektní. Teď teda ale vracím kobereček, kvalita otřesná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.1.22 13:56

@FiliTina jo tak s kobercom som sa tiež spálila. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20299
17.8.23 20:19

Ahoj dvakrát jsme objednali přes eshop, prvně v květnu vše ok, nyní pár věcí nesedí vel pro mě tílko vel, kterou běžně mám volnou, mi je menší, syn jedno tričko úplně ok, druhé stejná vel menší, zkusíme vrátít na kamenné prodejně, jsem zvědavá, jak to půjde Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15475
17.11.24 23:17

Chtěla bych koupit jednu věci v Sinsay. Nemáme bohužel v místě bydliště, ale jedu do města, kde Sinsay je. Jenže pokud to objednám, tak to tam nejspíš ještě nebude. Chtěla jsem se podívat, jestli to tam náhodou nemají na skladě, ale u všeho mi to ukazuje, že to na sklade nemají, i když vím, že to tam mají. :nevim: Máte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
18.11.24 05:25

A proč si na tu prodejnu nezavoláš, aby ses zeptala, jestli to tam mají a případně zarezervovala? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák