Priorix, cena očkování

50
22.1.09 14:01

Priorix

Nevíte prosím kolik se platí za ten priorix? Máme už napsanej recept, ale očkovat se má až za 3 měsíce. Není v tom problém pak když je ten recept už starej? Já tu vakcínu nechci mít doma, bojím se špatnýho skladování abych topak nemusela vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6909
22.1.09 14:12

Ahoj,myslím že u nás stál 550 a mně na to nenapsala Mudra datum,takže jsem si pro to mohla jít kdy jsem chtěla :wink:
Jinak mně vydají snad max. týden starý recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
22.1.09 14:17

My jsme platili 700,– a vakcínu měla přímo paní doktorka v ordinaci.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
22.1.09 14:20

ahoj platila jsem za priorix 509kč recept jsem měla týden starý a když jsem si ho vyzvedla v lékárně za 4dny jsme nechali malou očkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
22.1.09 14:40

Ahoj,

my platili 580,–, do lékárny jsem zanesla recept, aby mi ji objednali, byla jsem domluvená, že si pro ni přijdeme těsně před očkováním. Pak byl H. asi 4 měsíce nemocný a když jsem se tam šla potom zeptat, měli pro nás vakcínu schovanou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 15:29

Ahojky
Naš stal necelych 600.Už neviem presne,musela by som pohľadať listoček.Mam ho v lednici.Myslim vakcinu.Ideme očkovať až 4.2.V lekarni mi povedala,že aj keby som si to vyzvedla za mesiac,tak to nevadí.lebo to neplatí pojišťovna.Po očkovani si skoč pak na pjišťovnu,či ti to nepreplatia.VZP vraj ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.1.09 15:37

My jsme platilli 582,– a vakcínu jsme vyzvedli v lékárně asi týden před očkováním na recept, který jsem měla doma asi měsíc a půl. Jen jsem tam musela den před vyzvednutím zavolat, aby vakcínu objednali. Lékárnice se k datumu na receptu vůbec nevyjadřovala. Doma v lednici bych ji ale zbytečně dlouho neskladovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 15:43
juma píše:
My jsme platilli 582,– a vakcínu jsme vyzvedli v lékárně asi týden před očkováním na recept, který jsem měla doma asi měsíc a půl. Jen jsem tam musela den před vyzvednutím zavolat, aby vakcínu objednali. Lékárnice se k datumu na receptu vůbec nevyjadřovala. Doma v lednici bych ji ale zbytečně dlouho neskladovala.
a proč ne,veď v lekarni ju ma tiež v lednici.je v sterilne zabalena a datum spotreby ma do roku 2010
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5328
22.1.09 15:44

My jsme platili 520,– a vakcínu jsem si kupovala přímo u doktorky v ordinaci.
Jen mám takovej pocit, že recept starší jak týden ti už nevydají, nebo záleží na lékárnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
22.1.09 15:57
LUCIKU píše:
juma píše:
a proč ne,veď v lekarni ju ma tiež v lednici.je v sterilne zabalena a datum spotreby ma do roku píše: Více

No pokud máš jistotu, že je v lednici požadovaná teplota, pak s tím jistě problém není. U nás se ale občas stane, že nejde proud nebo někdo nezavře lednici a pak může dojít k vzestupu teploty, která vakcínu znehodnotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.1.09 17:20

Nás stála vakcína 540Kč, recept jsem měla doma bez datumu asi měsíc, vyzvedávala jsem si to před Vánoci, a 9.1.09 jsme byli na „včeličce“.
Byla jsem poučena, že mám do lékárny zajít dříve, než v den očkování, aby vakcínu měli. Paní lékárnice mi vyrazila dech, že ji hned měli, nemusela objednávat a říkala, že skaldovat v lednici…
A neměli jsme žádnou reakci :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
22.1.09 18:44

pokud dostávám recept takhle dopředu, tak zá:,–(ně bez datumu (i když u něčeho mi to kdysi prošlo, bo jsem to platila celé bez příspěvku pojišťovny) a to si doplňuju sama.

Vakcíny si doma skladuju (onehdá jsem i převážela od jedné dr k jiné po přeregistraci) v lednici (za Báry jsem si kupovala sama hexu a čeká nás další dávka žloutenky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
22.1.09 19:12

Teda tolik reakcí sem ani nečekala :lol: moc děkuji všem!!!

My máme pojišťovnu ČNZP /českou národní/ nevíte jestly něco proplácí? Já se teda nikdy o nic takovýho ani nezajímala, ani mě to nikdy nenapadlo! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
22.1.09 19:43
mackasmaz píše:
Teda tolik reakcí sem ani nečekala :lol: moc děkuji všem!!!My máme pojišťovnu ČNZP /českou národní/ nevíte jestly něco proplácí? Já se teda nikdy o nic takovýho ani nezajímala, ani mě to nikdy nenapadlo! :?
to nevim.Zajdi si tam,alebo zavolaj.Na VZP som dostala tlačivo s žiadosťou a mam ju priniesť po očkovani s učtenkou a ofoteným očkovakom.Nam prispeje 500.Zda sa mi,že každa pojišťovna niečo prispieva.Ale nie som si tim ista.Tak držim pesti,nech to mate bez reakcie a nech ti ta pojišťovna niečo vráti :wink: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21547
22.1.09 20:49

tak nás stála vakcína 560 a byla jsem v lékárně domluvená, že mi jí objednali, já si ji vyzvedla cestou k doktorce a cestou od ní jsem nechala v lékárně recept. lékárnice si jenom poznamenala moje jméno, pojišťovnu a jméno lékaře. ale toto je spíš o lidském přístupu. jinak platnost receptu je týden na léky, na které přispívá pojišťovna, a 14 dní na ostatní (nedávno jsem to zrovna řešila).
jo a k tomu proplácení, každá pojišťovna většinou má nějaké balíčky nadstandartní péče. my máme miniístertvo vnitra a proplácí nám nadstandartní očkování do výše 1000,– na rok (ale ještě jsem neviděla novou nabídku balíčků, tak to mohli pro letošek nějak změnit…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek