Připadám si strašně sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2090
30.12.14 22:36

@Everyone :roll: Vypadá to tak vážně? Vím že to takhle jde, jen je třeba to konzultovat s praktickým doktorem a to prostě :roll: Není jednoduché.

Já si jen nemyslím že je to tak vážné, nebo to je tak poznat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1869
30.12.14 22:36

Hlavu vzhuru, bude lip. Co treba zkusit nejaky kurz, kdyz jsou deti u ex rodiny - anglictina, keramika, cviceni - cokoli. Dostala by ses mezi lidi a prisla na jiny myslenky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
30.12.14 22:43
@TereuliJa píše:
@Everyone :roll: Vypadá to tak vážně? Vím že to takhle jde, jen je třeba to konzultovat s praktickým doktorem a to prostě :roll: Není jednoduché.Já si jen nemyslím že je to tak vážné, nebo to je tak poznat 8o

Blbost. Potřebuješ mezi lidi. Zapomeneš na starosti. Nějaká práce je možná? Věřím, že ti to strašně pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 23:00

@Catus Uf, :kytka: Práce měla jsem brigádu letáky ale to teda nebyla extra mezi lidma. Jen mě to teda udrželo v kondici to jo. Ale bylo to většinou s dětma chození 3hod v kuse 3×týdně už to nesnášeli moc dobře. I když babičky slibovali hlídání ale skutek většinou utek. A ještě 3 hodiny přes noc skládání. Vzdala jsem to. 2500kč je sice dost ale žiju i bez nich.

Doufám že už se nějaká ta práce blíží. Doufám že od září bude chodit starší do školky když ho ted vezmou. A s mladším toho snad už nějaká babička bude moct pohlídat abych mohla aspon na ten částečnej. K bráchovi do firmy něco jako operátorka. To bude s lidma řešeního dost :D.

Ale ještě ta doba nepřišla. Ještě bych si mohla užít trochu té mateřské a využít ten čas nějak aktivněji. Najít si nějaké kamarádky.

Musím přemýšlet teda méně přemýšlet a více konat.. přemýšlení by mi šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
30.12.14 23:12

@TereuliJa
Myslím, že psycholog není jen pro lidi, co mají „vážné“ problémy. Můžeš si s ním popovídat, nastíní řešení, nabídne pomocnou ruku. Pro lidi, co nemají kamarádky na vypovídaní, může být psycholog takovou „odbornou“ kamarádkou.

Mezi lidi potřebuješ, to je pravda, ale potřebuješ taky naživo mluvit o svých problémech.

• Citovat
  • Upravit
19609
30.12.14 23:14

@TereuliJa
Byla jsem dlouho doma a hrabalo mi z toho slušně. Sebevědomí v čudu. Pak přišla velmi nečekaná brigáda a hned práce. Můj mozek se tetelí :mrgreen:
Babičku ber s obrovskou rezervou. Počkej na školku. Dávej si malé splnitelné cíle a hodně se chval. Mně hodně pomohla fyzická aktivita a emimino :lol:

Neboj, fakt to přejde. Já ten přetlak v hlavě znám, když není s kým to probrat, utřídit si myšlenky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 23:21

@Everyone Jako asi bych ráda. Docela si takhle s někým popovídala. Psychologické řeči vedu celkem ráda :D. Jenomže kvůli těm by mě tam asi praktický nedal pozvánku :D. Nevím jak bych mu to nastínila co potřebuji. Jelikož když už mluvím s lidma tak nedávám najevo že by se mnou bylo něco špatně ba se to naopak intuitivně snažím co nejvíce zakrýt. Určitě to nerada ukazuju. Zranitelnost. :(

@Catus Děkuji :-) Je fjan když tě někdo pochopí. Musím se zaměřit na ty malé cíle. Jsem takovej typ co se do něčeho euforicky vrhne a hned to z něj vyprchá. Radši pomalu ale jistě. No kdyby to bylo tak snadné :-))

Musím si třeba věřit. Emimino je fajn věc. Kde by jsme byli v době před 20ti lety. Kdyby jsme se nemohli diskutovat o každém prdíku :think: Tady čtu diskuse pořád, moc nepřispívám ale bavím se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.14 23:21

@TereuliJa
kočko když tak ráda filozofuješ přečti si někdy Tolleho…já ho ted čtu a on praví (a já mu to věřím), že v nepříznivé životní situaci můžeš udělat tři věci - odejít od toho, změnit to, nebo tu situaci přijmout (i s přijetím toho, že teď s tím neumíš nic udělat).
Takže neber to jak ti je jako setrvalý stav ale jako něco co můžeš a chceš změnit, ale protože to nejde ted tak se to jen odkládá.. věř že s tímto výhledem do budoucna se velmi dobře přežívá to zlé…
:hug: rozumím co prožíváš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 23:28

@jdukolem To léto co jsem měla tak pozitivní tak to bylo po tom co jsem si přečetla knihu od Zdenky Jordánové, Poznej svůj cíl. Všechny moudra takováhle tam jsou. Jak funguje život. Co k sobě přitahuješ a takové. Možná bych si to mohla přečíst znova. Asi jsem zapoměla nějaké zásady a nebo Tolleho bude to něco podobného asi :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.14 23:31
@TereuliJa píše:
@jdukolem To léto co jsem měla tak pozitivní tak to bylo po tom co jsem si přečetla knihu od Zdenky Jordánové, Poznej svůj cíl. Všechny moudra takováhle tam jsou. Jak funguje život. Co k sobě přitahuješ a takové. Možná bych si to mohla přečíst znova. Asi jsem zapoměla nějaké zásady a nebo Tolleho bude to něco podobného asi :-).

Tolle je základ - pro mě..vše ostatní je slabý odvar co z něj - v podstatě vychází i když to nepřiznají.. čili za mě - pokud chceš na něčem pracovat začni Tollem píše celkem zkousnutelně a navíc má - pro mě dost pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
30.12.14 23:33
@jdukolem píše:
Tolle je základ - pro mě..vše ostatní je slabý odvar co z něj - v podstatě vychází i když to nepřiznají.. čili za mě - pokud chceš na něčem pracovat začni Tollem píše celkem zkousnutelně a navíc má - pro mě dost pravdu…

No a mně ho nedoporučíš :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.14 23:34
@Catus píše:
No a mně ho nedoporučíš :P

a já netušila že seš potřebná :hug: tak pokud jo doporučuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
30.12.14 23:36

@jdukolem Takže Tolle - Moc přítomného okamžiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.12.14 23:38
@TereuliJa píše:
@jdukolem Takže Tolle - Moc přítomného okamžiku?

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.14 23:50

Úplně to samí prožívam já.. jen s dětmi, domácnost, osobní život nulovej, když je má ex na víkend, sedím doma u televize.. člověk si s nikým nepopovídá, přijde mi, že v tomhle směru sem úplně odepsaná… po rozchodu jsem se hoodně upnula na děti. No a když sem bez nich tak nula nula nic… :zed: už si tak řikám, že až děti odrostou, odstěhují se a tak, že budu jedna z těch dam s kočkama co nevylejzá z bytu :-D :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová