Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petája - ta knížka co tu dala jdukolem - hodila jsem odkaz na stažení..
![]()
@jdukolem zdravim,tos me potesila s tollem, ja ho miluju a dekuju mu za probuzeni se…vypada fakt vtipne, dat mu korunu
…ja ho sjizdim i na yuotubu, ma tam super prednasky…i meditace rizena je od nej fajn…tak na eckharda tuk ![]()
Mrkla jsem ti na profil a jestli jsi z Prahy, pak tady pořád hodně mamin hledá kamarádku, ta by ti asi pomohla nejvíc
Jinak až se budeš moct vrátit někam do práce, tak se to určitě zlepší, je to ponorka, ale vůbec bych se nestyděla najít si pomoc psychologa ![]()
@Králičice Děkuji
Ono je to sebevědomí fakt na bodu mrazu. Pořád si říkám že ani mezi lidi nemůžu dokud se sebou něco neudělam. S kilama. A psychikou. A ono je to spíš čím dál horší. Vidím jak na mě lidi koukaj… se jim nedivím. A taky si to dělám sama. Musím to prostě nějak překonat. Dneska chvíli půjdu s dvěma holkama kamarádky no nesednou mi uplně ale pozvlai mě a prostě musím už chvíli někam vypadnout. Třeba to pomůže. Když bude nuda tak hold půjdu.
Děkuji všem tady. Trošku jsem si to srovnala. Taky je to i tím že je TICHO. Dneska jsem se vzbudila v 11
V první vteřině uplně vyděšená kam mi zdrhli děti
. Je to divný bez nich ![]()