Připadám si strašně sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17006
31.12.14 07:48

@Petája - ta knížka co tu dala jdukolem - hodila jsem odkaz na stažení.. :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1381
31.12.14 07:48

@jdukolem zdravim,tos me potesila s tollem, ja ho miluju a dekuju mu za probuzeni se…vypada fakt vtipne, dat mu korunu :mrgreen:…ja ho sjizdim i na yuotubu, ma tam super prednasky…i meditace rizena je od nej fajn…tak na eckharda tuk :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
31.12.14 07:57

Mrkla jsem ti na profil a jestli jsi z Prahy, pak tady pořád hodně mamin hledá kamarádku, ta by ti asi pomohla nejvíc :pankac: Jinak až se budeš moct vrátit někam do práce, tak se to určitě zlepší, je to ponorka, ale vůbec bych se nestyděla najít si pomoc psychologa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
31.12.14 11:45

@Králičice Děkuji :-) Ono je to sebevědomí fakt na bodu mrazu. Pořád si říkám že ani mezi lidi nemůžu dokud se sebou něco neudělam. S kilama. A psychikou. A ono je to spíš čím dál horší. Vidím jak na mě lidi koukaj… se jim nedivím. A taky si to dělám sama. Musím to prostě nějak překonat. Dneska chvíli půjdu s dvěma holkama kamarádky no nesednou mi uplně ale pozvlai mě a prostě musím už chvíli někam vypadnout. Třeba to pomůže. Když bude nuda tak hold půjdu.

Děkuji všem tady. Trošku jsem si to srovnala. Taky je to i tím že je TICHO. Dneska jsem se vzbudila v 11 8o V první vteřině uplně vyděšená kam mi zdrhli děti :). Je to divný bez nich :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová