Připadám si tlustá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23570
30.7.20 20:24

Mam pri 164 aktualne 65 kilo. Nemuzu se po druhem diteti dostat na svoji puvodni vahu 62 kg. Asi to bude souviset s vecernim zranim :mrgreen:. Pri tech 62 jsem mela super postavu, co mi kazdy chvalil. Jak tu nekdo pise o nejakych 50 kg, tak to jsem mela naposledy asi ve 12 letech. Ted se citim taky celkem dobre a az budu mit tech 63, tak budu naprosto spokojena 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 20:30

Abych trochu svou konverzaci upresnila tak pred dvouma rokama jsem vazila o mnoho vic (92kg) a to se mi podarilo zhubnout za trictvrte roku na tuto vahu kterou mam do ted a mela jsem se rada byla jsem na sebe pysna a neprisla si tlusta ale neco se ve me zlomilo a proste se citim jak pred tim a je to spatny pocit no mam i dny kdy si neprijdu tak hrozna a i se pochvalim ale to je malo kdy😂 😂 a tu mate moje foto

• Citovat
  • Upravit
10425
30.7.20 20:32
@Anonymní píše:
Abych trochu svou konverzaci upresnila tak pred dvouma rokama jsem vazila o mnoho vic (92kg) a to se mi podarilo zhubnout za trictvrte roku na tuto vahu kterou mam do ted a mela jsem se rada byla jsem na sebe pysna a neprisla si tlusta ale neco se ve me zlomilo a proste se citim jak pred tim a je to spatny pocit no mam i dny kdy si neprijdu tak hrozna a i se pochvalim ale to je malo kdy😂 😂 a tu mate moje foto

Hele, at mas kolik mas, umis to obliknout tak, ze to vypada dobre a na cisle nezalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
30.7.20 20:34
@Anonymní píše:
Abych trochu svou konverzaci upresnila tak pred dvouma rokama jsem vazila o mnoho vic (92kg) a to se mi podarilo zhubnout za trictvrte roku na tuto vahu kterou mam do ted a mela jsem se rada byla jsem na sebe pysna a neprisla si tlusta ale neco se ve me zlomilo a proste se citim jak pred tim a je to spatny pocit no mam i dny kdy si neprijdu tak hrozna a i se pochvalim ale to je malo kdy😂 😂 a tu mate moje foto

Tlustá fakt nejsi, nenech si od lidí, co si myslí, že ideální velikost je 0 nic nakecat. Obecně se často lidé nevidí realnima očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 20:36

Dekuju vam moc holky :* :srdce:

• Citovat
  • Upravit
23570
30.7.20 20:41
@Anonymní píše:

Kocka :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
30.7.20 20:46

Mám 163 cm, cítím se dobře teď s nějakými 51-52 kily. Nejvíc jsem měla (mimo tehotenstvi) 60 a už jsem se necítila dobře. Ale mně to jde vždycky nejvíc do paží a zadku, stehen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15956
30.7.20 20:52
@zrcadlo píše:
@sakota Taky nechápu, jak to někdo může napsat. Při 160cm mít pod 50kg znamená i podle BMI podváhu, někdo s podváhou tady píše, že normální váha je moc? To je masakr.

Já to chápu, měřím 160, vážím 50kg a jsem spokojená, vážila jsem dřív i 47-48 a to jsem se cítila hodně dobře. Naopak jakmile vážím víc jak 52kg už jsem nespokojená. Vážím +/- stejně už od 15let. Jen v těhotenství jsem vážila víc až o 16kg, dobře si pamatuju jaké to je vláčet na sobě přes 60 kilo, takže bych to normálně nechtěla a připadala bych si tlustá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
30.7.20 20:56

Ja vidím krásnu štíhlu kočku s nádhernými vlasmi :nevim: nič iné, žiadny špek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 21:17

Jsi krásná ;). Já měla před těhotenství 163 cm a 58 kg, pevné trojky, vel. M a štíhlá. Po dvou dětech mám 62 kg, prsa vyfouklé dvojky, velikost XS - S, vysportovaná postava ;). Vše záleží na proporcích a tvaru postavy ;).

• Citovat
  • Upravit
Pet32
30.7.20 21:19

Podle fotky tlustá nejsi

• Citovat
  • Upravit
11363
30.7.20 21:19

No, podle BMI kalkulačky se pohybuji na normální váze. Bohužel BMI nepočítá s tím, jak je rozložený tuk. Ale to jsem zmiňovala, že na každém vypadají jistá kila nějak. Nejsem mladá holka, je mi 41 let a při výšce cca 160 cm a typu postavy hruška by mi podle fotky leckdo hádal těch kilo možná i víc. Takže je to vždy o pocitu. No a pokud se někdo necítí, tak na tom klidně něco může být. Na fotce je pěkná holka, ale co si budeme povídat, je velmi mladá a sportovní aktivitou by jistě nic nepokazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16415
30.7.20 21:32

@Trojlístek Podle BMI, které počítá i s věkem, máš už podváhu. U věku kolem 40 se bere jako normální váha BMI 20-25. Těch cca 18,5-20 spadá do normy u mladých holek. Já tě chápu, že ti 50kg vyhovuje, ale přijde mi mimo psát někomu, kdo má BMI naprosto v normě, že je to prostě moc.
To je jako kdyby člověk s IQ 150 tvrdil, že někdo s IQ 130 je podprůměrně inteligentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.7.20 21:33

Máš úplně normální postavu a rozhodně nejsi tlustá.

• Citovat
  • Upravit
11363
30.7.20 21:34

@Alušáček právě v těhotenství jsem se vypracovala na 62 kg cca. Bohužel v porodnici moc kg nezůstalo. Jestli budu mluvit o 2 kg, tak z porodnice jsem odjížděla se 60 kg. Než jsem se dostala zpět na těch cca 50 kg, tak to trvalo skoro rok. A jako bolely mě klouby a celkově to bylo hodně nic moc tedy a i okolí mi to naznačovalo. Ale je to fakt individuální. Do cca 30 let jsem taky vážila něco mezi 45 a 48 kg, ale to jsem měla prostor aktivně sportovat. V okamžiku jak nemohu moc sportovat musím okamžitě začít hlídat jídlo. Štíhlá postava mi určitě není dána jen tak. Takže já dám hodně na svůj vnitřní pocit a prostě i pro mě je s mým typem postavy těch 55 kg prostě hodně a vizuálně vypadám na 60 kg (prostě krátké nohy a nízký podvozek není nic lichotivého).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová