Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě jak se vyrovnavate se samotou? Jsem par měsíců po rozchodu(3,5 roku vztah) zůstala jsem s roční dcerkou. Po rozchodu se mi dost ulevilo a užívala jsem si té volnosti ale už na mě zas padá pocit ze nemůžu být šťastná s někým prosteuž byl nějaký objev ale nakonec couvl dodnes nevím proč
hrozné bych už někoho kdo mě bude mít rad
klasicky..svatba, děti, domeček, mám pocit ze se nikdy nedočkám
Jsi par mesicu po rozchodu s otcem sveho ditete a uz jsi stihla „nejaky objev“? Ty teda nezahalis
Myslim, ze by ses mela predne naucit byt sama, spokojena tak, jak jsi, potazmo jste s dcerou. Pokud budes hledat chlapa zapadajiciho presne do tve predstavy, muzes si hodne namlit. Ty totiz taky nebudes kdekomu padat do jeho predstavy-mas male dite a urputne touzis po svem princovi
Pracuj, venuj se dceri a sama sobe, setri si na ten baracek atd. On se nekdo objevi ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě jak se vyrovnavate se samotou? Jsem par měsíců po rozchodu(3,5 roku vztah) zůstala jsem s roční dcerkou. Po rozchodu se mi dost ulevilo a užívala jsem si té volnosti ale už na mě zas padá pocit ze nemůžu být šťastná s někým prosteuž byl nějaký objev ale nakonec couvl dodnes nevím proč
Po 3,5 mesicich?
Trochu brzy resit samotu ![]()
@Anonymní píše:
Samota je blízkost. Netřeba se s ní vyrovnávat, stačí ji přijmout. Ostatní pak přichází časem. „Objevové“ často couvají, když objeví cizího mimíska. Žena pak musí být výjimečnou osobností, aby muži stála za to břímě (tak to bohužel je). Píšeš „klasicky..svatba, děti, domeček“, ale to jsi přece přeskočila, pakliže rozumím správně slovu rozchod a ty nemáš na mysli rozvod. Ale to není tématem diskuze… A ani ses na to neptala.
@cecetka píše:
Po 3,5 mesicich?![]()
![]()
Trochu brzy resit samotu
Ne, 3,5 roku byl vztah. Nicméně po pár měsících (jak píše) je to pořád brzo.
@Anonymní píše:
@Miainautumn má taky děti, je rozvedený, moji dceru miluje.
Jak se to projevuje?
Takto - nejdřív - opravdu to nemyslím zle
, ale pouč se z toho, děláš něco zřejmě špatně. Sama s roční dcerou. Vztah s otcem trval 3,5 roku. 2/3 u něj jsi byla těhotná, s miminem, vztah zřejmě neklapal. Jsi pár měsíců po rozchodu, kdy jsi v mezičase jsi stihla „dalšího partnera“, se kterým také nevyšlo.. a teď hledáš partnera. To je tak šíleně uspěchané
Opakuji - fakt to nemyslím zle - ale Ty opravdu nemáš náhled, že je to špatně?
@Anonymní píše:
@cecetka doporučila bych naučit se číst
A tech par mesicu po rozchodu je teda kolik? S rocnim deckem jsi to stihla hodne brzy ![]()
Já jsem byl po smrti ženy s dvouletou dcerkou sám rok. Zatím se věnuj dcerce- s pomocí rodiny to určitě zvládneš. Ten pravý se určitě včas objeví.
![]()
Ahoj, zajímá mě jak se vyrovnavate se samotou? Jsem par měsíců po rozchodu(3,5 roku vztah) zůstala jsem s roční dcerkou. Po rozchodu se mi dost ulevilo a užívala jsem si té volnosti ale už na mě zas padá pocit ze nemůžu být šťastná s někým proste
už byl nějaký objev ale nakonec couvl dodnes nevím proč