Připadáte si chudí?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Dle tvých měřítek jsme chudí, ale necítíme se tak
I když vždy to může být lepší že?
![]()
- Citovat
- Upravit
1. chudí nejsme
2. příjem nám sice stačí, něco málo ušetříme, ale za cenu omezení se, takže abych byla v klidu a něco si dopřáli, potřebovala bych tak 10 tis. navíc
3. střední třída
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chudá nejsem, a doufám že už nikdy nebudu. Chudý je ten člověk, který musí kupovat šunku na plátky, ten který nemůže jít a koupit si pitomou sušenku za 10 korun, atd.
Ale nejsem ani bohatá, jsem spokojená, mám kde bydlet, mám auto, mám na jídlo, můžu jít a koupit dětem dobrůtky, můžu je poslat do kina, na školu v přírodě atd.
Třída? taková ta střední ![]()
- Citovat
- Upravit
A jinak za mě, chudá bych si připadala ve chvíli, kdy bych neměla svého milovaného muže a syna, neměli by jsme kde bydlet a co jíst a rodina by od nás dala ruce pryč. Teď jsem bohatá, protože mám kolem sebe milující rodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak za mě chudí rozhodně jsme.
Manžel vydělává plus mínus 17 000 čistého.
Já mám rodičák 6 000.
Platíme hypotéku máme dvě auta a ano někdy je měsíc že si nemůžu dovolit koupit nové boty. To je možná tím že raději koupím prckovi něco
.
Máme se dobře i z mála co máme.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já mám rodičák 6 000.
Platíme hypotéku máme dvě auta a ano někdy je měsíc že si nemůžu dovolit koupit nové boty. To je možná tím že raději koupím prckovi něco.
Jak si ještě můžeš dovolit boty, tak je to dobrý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příjmy nenapíšu, ale kdybychom měli o 6000 více, tak bychom se měli pohádkově
![]()
- Citovat
- Upravit
Chuda si nepripadam, i kdyz 5000 mesicne neusetrime, protoze jsme strasne rozhazovacni a chceme vsechno hned
, jsme stredni trida a zijeme si dobre i presto, ze jsem na rodicaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já mám rodičák 6 000.
Platíme hypotéku máme dvě auta a ano někdy je měsíc že si nemůžu dovolit koupit nové boty. To je možná tím že raději koupím prckovi něco.
taky raději koupím malé než sobě
![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak mi teda nepřijde na místě slovo: chudí ![]()
chudí byli a jsou podle mě lidi za války, ti co nemají na chleba atd. ta „chudoba“ o které tu mluvíme je spíš - nemůžu si koupit, co bych chtěla.
ale dokud máme co jíst a kde bydlet, tak to podle mě chudoba prostě není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám, že se to tu zatím optimisty jen hemží, vezmu si příklad. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1.Nepřijdu si chudá, mám kde bydlet nám co jíst.
2.Kdybych neměla na jídlo a bydlení tak bych si připadala chudá. Ale co jsem na mateřské nenašetříme ani prd.
Nepř. řešíme 2000 na golfky, prostě neni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
1, chuda ne, ale bohata take ne
2, prijem (pocitam jen rodicak a manzelovo plat) nam vystaci na jidlo, nejakou drobnejsi utratu soukromou(pivo, knihy, sem tam hadrik z vyprodeje) hypoteku a vsechno ostatni. usetrime zhruba 1-2000 mesicne, ne vzdy.. ale ja chodim po brigadach a tak vse navic putuje na tajny fond a z toho se plati necekane vydaje(opravy aut, dovolena atd) jeste se nestalo, ze ybchom nemohli aspon na dovcu po cechach za par tisicovek.. Ackoliv za nedlouho budu muset brigady zase naa nejaky cas prerusit, tak to bude horsi..ale i tak zvladneme dva litry usetrit… k tomu abychom se meli jak prasata v zite bychom potrebovali tak 14000 mit ńa moji hlavu, takze odesteme rodicak a mame to navic:-D
3, stredni trida
3
- Citovat
- Upravit
1.Ne, nepřipadám.
2.Chudá bych si připadala ve chvíli, kdybych zjistila, že nemám na jídlo, že nemám kde bydlet atp., protože na to moje přijmy nebudou stačit.
3.Nevím, do jaké společenské třídy bych se měla řadit