Připadáte si chudí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.1.14 21:29

Holky, tady je odkaz na ten článek:
http://www.finance.cz/…jsem-chudy-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka1
27.1.14 21:29

Připadám si chudá :pankac:.pro všechny dobré duše, co by to chtěli změnit napište mi SZ, dám vám č. ú. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
27.1.14 21:30

@syselinka :mrgreen: :mrgreen: já tu honím brouka po obrazovce :mrgreen: :mrgreen: no nejsem idi*t? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Chudá jsem bývala dřív-neměla jsme ani na lístky na bus do školy, musela jsme chodit po brigádách abysme s mámou uplatili nájem (poslední 2třídy zš a střední). máma obíhala na jeden nákup několik obchodů, prtže tam byl o korunu levnější chleba, tam zas mlíko atd. jako dítě vím co to je opravdový hlad, několik dní nejíst.
teď si myslím že vyšší střední, manžel tvrdí že nižší střední. ale je to o uhlu pohledu-já znám dno, on má známý spíš na druhym břehu. o jeho příjmech nemám ponětí, ale-do práce nepujdu, budu v domácnosti, na dovču jedem několikrát do roka, pokud se něco rozbije (pračka, auto,…) není problém okamžitě koupit nové, stejně jako auto (z bazaru ale lepší) když jedno zustalo na odpis.
třeba ája :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

1. Připadáte si chudí?
2. Pokud ano, jaký byste museli mít příjem, abyste si chudí nepřipadali? Pokud ne, s jakým příjmem byste si už chudí připadali?
3. Do jaké sociální třídy byste se se svým příjmem zařadili?

Momentálně si připadám chudá, jsem po RD, RP jsem probírala nejvyšší, ale i tak to byla třetina mé výplaty. Nyní jsem byla na PN a sice byla o chlup vyšší než RP, ale plat to nebyl.
S mou výplatou před MD bych si nepřipadala chudá, takže se moooc těším do práce.
S příjmem ze zaměstnání jsem si přišla slušně, asi tak střední třída.

• Citovat
  • Upravit
2429
27.1.14 21:31

@Sandra752 nejsi první ani poslední, takže klííd ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 21:31

1. NE - nepřipadám si chudá
2. Chudá bych si připadala, kdyby nemela na jidlo, ktere je v normě tj.ryby,maso, kvalitni suroviny.
3. Řadíme se do elitní třídy.
Anonym S.

• Citovat
  • Upravit
colafit
27.1.14 21:36

Definujete příjmové třídy?

• Citovat
  • Upravit
K-Black
27.1.14 21:40
@colafit píše:
Definujete příjmové třídy?

jak to myslíš? jako od kolika do kolika tisisíc?

• Citovat
  • Upravit
27.1.14 21:42

@colafit to jsem právě dělat nechtěla a chtěla jsem znát váš názor, jak to pocitově vnímáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347

Chudá si nepřipadám ale nevít chlapa tak jsem žebrák!! Teda nejsem ale zásoby nejsou železné a nic k nim už 2roky nepřibilo, ale jsem spokojená. Kdyby bylo víc, zlobit se nebudu! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
@K-Black píše:
jak to myslíš? jako od kolika do kolika tisisíc?

Tak, tak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.14 21:43
@bubbagumpshrimp píše:
Holky, tady je odkaz na ten článek:
http://www.finance.cz/…jsem-chudy-/

To je citlivý údaj, takže anonymně.
Podle těchto tabulek bychom tedy na hranici chudoby, dle našich rodinných příjmů, nedosáhli ani kdybychom žili v Norsku. Takže ne, chudí opravdu nejsme.

• Citovat
  • Upravit
3347
27.1.14 21:44

@Sandra752 pravda já ho honila taky! Ale na žábu už nenaletím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
27.1.14 21:44

Nepripadam si chudá, mám zdravou a krásnou rodinu :-) vim, klišé, ale je to tak, plátové taky k :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat