Jak funguje hotspot?

75
1.2.25 23:24

Připojení hotspotu

Dobrý den, měla bych jeden dotaz, nevím jak funguje hotspot. Když jsem připojená na svůj hotspot a poskytnu ho dalšímu člověku, je na něm další člověk navíc, účtuje to pak více peněz, více se platí nebo to stojí stejně jako když jsem na něm připojená jenom já (jako když jsem připojená jenom na datech) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.2.25 00:02
@MightyZett píše: Více

Tak ten další člověk spotřebovává data. Takže záleží, kolik přesně jich spotřebuje.

Pokud máš třeba 10 GB na měsíc a ty sama spotřebujes třeba jen 5, tak když sem tam někomu dáš hotspot a ten člověk nebude třeba stahovat filmy, tak se těch 10 GB nejspíš nepřekročí, tedy nezaplatíš více.

Taky bys v telefonu měla mít možnost nastavit limit, třeba 1 GB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22877
2.2.25 09:08

@MightyZett kolik máš dat v mobilu?
Pokud máš neomezene, nemusíš nic řešit a dej si hotspotu kolik chceš, pokud máš omezený počet, 5Gb, 10Gb,12Gb…ten připojený uživatel čerpá z těchto dat, jakmile je vycerpate, buď se vám vypne internet a nebo, pokud nemáš vypnuté automaticke obnovování dat, začnes platit a je to dost za málo dat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
3.2.25 12:02

Operátor nemůže poznat, jestli to další zařízení je vaše nebo někdo cizí. Spotřebovaná data se ale samozřejmě sčítají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák