Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@barca.rem123
snad to za tu cenovou pálku bude opravdu dobré.
děkuju za radu ![]()
Mně na případné ďobáky vyhovuje Tea Tree řada
Jinak hlavně nedělat peeling, tím se to roznáší ![]()
@shadowbabe
noo, tak peeling jsem dělala celkem často..
jinak děkuji moc za radu. ![]()
Za mě teda doporučuju výrobky z konopí, přírodní, čistý a účinný
Užívat vnitřně tabletky chlorelly, mně to pomáhalo moc. A taky nejíst čokoládu.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat zda máte zkušenosti s nějakými přípravky proti akné. poslední dobou se mi začalo akné dost tvořit, zkouším vše až na ty přípravky zatím. mám v plánu si nějaký objednat, ale nevím tedy jaký.tak jestli máte tedy nějaké kladné zkušenosti s daným přípravkem, prosím doporučte.
) (jinak jsem v pubertě, musím s akné počítat..
)
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat zda máte zkušenosti s nějakými přípravky proti akné. poslední dobou se mi začalo akné dost tvořit, zkouším vše až na ty přípravky zatím. mám v plánu si nějaký objednat, ale nevím tedy jaký.tak jestli máte tedy nějaké kladné zkušenosti s daným přípravkem, prosím doporučte.
)
AKNEA
Za mě Skinoren, hodně mi pomohl. Šla jsem léčit akne Laserem a než jsem na něj šla, doktorka mi doporučila právě Skinoren, mazala jsem 3 dny a výsledek byl opravdu znát…mamka se mě ptala, jestli už jsem byla na tom laseru, že mám tu plet lepsi a to jsem na něj byla objednana až za 2 týdny. A také mi doporučila na čištění gel od Avene
@Dn0712 pozor na ten Skinoren. Po delsim uzivani hodne vybeluje plet. Musela jsem ho prestat pouzivat. Byla jsem jak smontovana ze dvou lidi
Ale zase jsem tenhle poznatek vyuzila a kamaradka s pigmentovou skvrnou ji ma mnohem slabsi.
Dobrý den, chci se zeptat zda máte zkušenosti s nějakými přípravky proti akné. poslední dobou se mi začalo akné dost tvořit, zkouším vše až na ty přípravky zatím. mám v plánu si nějaký objednat, ale nevím tedy jaký.
tak jestli máte tedy nějaké kladné zkušenosti s daným přípravkem, prosím doporučte.
)