Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peťulka2608 píše:
Taky se mohlo stat, ze je to opeavdu pro tebe, ale nezmenili jmeno v rozsudku, to se taky stava…
Zavolej primo do Brna, rekni c. j. a oni ti povi
No ono ale na obálce a v rozsudku je každé jiné číslo jednací. A navíc ten pán tam má dluh ještě za nájemné které neplatil ( pěkná pálka) a to já byla ještě nezletilá tak to by tam toho asi nezměnili trochu víc. ![]()
Aha, tak to spis vypada, ze neco posilali i tobe, ale do te obalky soupli jiny rozsudek a papiry tobe, zase poslali tomu panovi…,ale mozna se pletu…zavolej a uved obe cisla jednaci a pak bych mozna jeste pro jistotu chtela, aby se koukli, podle tveho jmena, jestli tam neco nahodou nemas…
@Peťulka2608 právě že taky si myslím že přehodili papíry a on bude mít muj a já jeho. no uvidíme kdy odpoví mají tam ten meil i s fotkama volat dnes už nebudu už tam nejsou tak zítra.
Argument ze jsme jenom lidi je sice pěkný, ale tohle by se stát rozhodně nemělo…pokud někdo pracuje s osobními údaji měl by si dávat pořádný pozor!!! Doktor je taky jenom člověk a když udělá chybu…
@vertunka píše:
Argument ze jsme jenom lidi je sice pěkný, ale tohle by se stát rozhodně nemělo…pokud někdo pracuje s osobními údaji měl by si dávat pořádný pozor!!! Doktor je taky jenom člověk a když udělá chybu…
A přesto i ti doktoři chyby dělají. Nikdo není dokonalý. Stávat by se to nemělo ale nic to nemění na faktu, že se to stávat bude.
@vertunka píše:
Nemělo by se to stávat, ale nevymyslíš žádné opatření, aby se to skutečně už nikdy neopakovalo. Můžeš nějak zlepšit evidenci, něco jinak nastavit, ale na 100% to nebude nikdy.
Když lékař udělá chybu, tak je to taky průšvih, ale taky neexistuje žádné omezení, které by do budoucna zabránilo všem chybám.
Jediné co lze, je žádat náhradu škody za zneužití osobních údajů (jakože se někdo úplně cizí toho o zakladatelce hodně dozvěděl), ale jak to udělat a co by na to soud, to netuším, nejsem právník, ale soudit se dá o ledasco ![]()
@vertunka píše:
To je sice krásný, ale nikdy nevytvoříš mechanismus, ať živý nebo neživý, který bude naprosto bezchybný. Nedá se předejít všem chybám, obzvlášť když to závisí na člověku. Tys ještě nikdy neslyšela o chybě lékaře? Nikdy jsi sama žádnou chybu neudělala? To ti blahopřeju, jsi šťastný člověk. ![]()
@vertunka píše:
Já jsem v životě samozřejmě udělala spoustu chyb
ale na druhou stranu jsem jedna z těch co pracuji s osobními daty a udělat takovou chybu - tak letím na hodinu! Prostě člověk si musí dávat sakra velikej pozor! Ne nadarmo se říká: Dvakrát měř a jednou řež!
@vertunka píše:
Já jsem v životě samozřejmě udělala spoustu chybale na druhou stranu jsem jedna z těch co pracuji s osobními daty a udělat takovou chybu - tak letím na hodinu! Prostě člověk si musí dávat sakra velikej pozor! Ne nadarmo se říká: Dvakrát měř a jednou řež!
No dávej sakra pozor. Ono stačí strašně maličko na to, aby se zaměnily obálky a průser je na světě a ani o tom nevíš.
@RadkaCh Tak průse. to docela je ![]()
Takto - si představ, že by jsi ten dopis nevyzvedla, nepřebrala nebo ses neozvala, že jsi převzala dopis pro někoho jiného. Pokud vědět nedáš (což nedoporučuji i kvůli Tobě), vrátí se doručenka na soud, kde se bude pokračovat v soudním řízení. Dotyčný bude jednou možná těžce dokazovat, proč se neodvolal, nedostavil, napadat rozsudek, o kterém nevěděl. Ano, zažila jsem to, stává se to, běžné to není, průšvih to rozhodně je
Lidská chyba ![]()
@vertunka píše:
Já jsem v životě samozřejmě udělala spoustu chybale na druhou stranu jsem jedna z těch co pracuji s osobními daty a udělat takovou chybu - tak letím na hodinu! Prostě člověk si musí dávat sakra velikej pozor! Ne nadarmo se říká: Dvakrát měř a jednou řež!
Taky v tomto případě možná taky někdo poletí na hodinu. Ale to už je následek, příčinu na 100% neovlivníš
@vertunka píše:
Však ona chudák paní nebo slečna, co to popletla, bude mít průšvih. Stávat by se to nemělo, ale stane se
, nejsme roboti.
V praxi už došlo k horším omylům:
http://www.novinky.cz/…na-ruby.html
Příspěvek upraven 27.05.15 v 17:06
Tak mi přišla odpověd jen že asi došlo k omylu a že to mám poslat zpět žádná omluva nic
takto by se chovat neměli čekala jsem že se alespon omluví ale tak oni to zpackají a ještě napíšou že je to asi omyl a já to mám vrátit za své poštovné
( ne že bych na něho neměla ale jde o princip )
Taky se mohlo stat, ze je to opeavdu pro tebe, ale nezmenili jmeno v rozsudku, to se taky stava…
Zavolej primo do Brna, rekni c. j. a oni ti povi