Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Normálně by mě ta situace taky nakrkla, ale ne tak moc, jak teď před MS.
Zakl.
Při PMS piju třezalkový čajík s medem nebo beru Agnucaston, ale ten je na předpis - vyrovnává hormonální hladinu v těle a napomáhá od bolesti při PMS (prsa) - hodně mi pomáhá. Předtím jsem byla vyloženě na odstřel
![]()
Mně docela pomáhá pupalka. A také když mám v té době i prostor na sebe (třeba na cvičení ap.).
Tak jdu hned načerpat informace, mě PMS strašně deptá, jsem většinou v průběhu PMS v hrozném stresu, děsně mě to vyčerpává. Tu pupalku si koupím ještě dneska.
Jéé taky se přidám, po porodu mám šílené PMS
ani magnesium s b6 moc nezabralo..
Mně to hodně zmírnil Gynex, ale pořád poznám přesně, kdy prostě je ten týden před.
Zakl.
Jste hodně podrážděné nebo máte změny nálat před menstruací? Já strašně a stačí maličkost, abych se vytočila. Jak to zvládáte, zobete nějaké bylinné preparáty nebo lexauriny?
Jinak synáček není žádný chudáček, je mu 12, ale prostě jsou s mužem jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet.
Dnes jsem dojela z práce z noční, vidím jak si to syn štráduje v tenké mikině bez deštníku do školy, docela lilo a ještě na mě volá, že nemá svačinu, že mu taťka řekl, ať si něco koupí a zapomněl mu dát peníze (doma plná lednička). Myslela jsem, že mě vezmou všichni čerti a jsem tak vytočená, že nevím, co bych.