Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
nedávno zde proběhla diskuze na téma Petr Kramný. Ráda bych se zeptala na váš názor na Lukáše Nečesaného. Jsem jediná, která o jeho nevinně není přesvědčená? Podezřívám tatínka, že mu to zaplatil… ![]()
@geilens
http://hradec.idnes.cz/…-zpravy.aspx?…
Vrchní soud rozsudek zrušil a věc vrátil k novému projednání.
@januschka nevím, jestli to tak bylo nebo nebylo, nicméně pokud by to šlo, tak by to asi zaplatila většina tatínků…tady se platí kde co, např. účast v hokejovém týmu (viz. kauza kolem Růžičky), takže by mě to nepřekvapilo…
Nevím, ale pokud je pravda to shrnutí, co jsem četla (sice v Blesku, ale tohle mívají dobře zmapované), tak bych řekla, že je nevinný. Ono to bylo od začátku divné. Dokonce i ta napadená ukázala na někoho jiného ve fotoalbu. V době, kdy se mělo vraždit (někdo viděl jít nějakého chlapa do kadeřnictví), byl ten Lukáš prokazatelně doma. Dokonce to prý vypadá, že to mohl udělat syn té kadeřnice.
Kramný na mě působí jako psychopat, tady tomu klukovi ale věřím - tedy alespoň podle toho, co jsem četla v novinách. Zajímá mě teď ale pokračování - jestli kdy skutečného pachatele chytnou a jak se pak justice postaví k tomu, že mladému klukovi ukradla kus mládí. Obávám se, že se z případu stane pomníček a pokud se vyřeší, tak klidně po letech a náhodným usvědčením.
@januschka já jsem od začátku věřila že je nevinný… nechápu jak ho mohli zatknout když i ten popis od napadené na něho vůbec neseděl
Asi nevinný bude, ukradl prý pár tisícovek a s tím jakého má tatínka, to snad nemá zapotřebí ![]()
@Maddlen jj, já ho s Kramným nesrovnávám. Uvidíme, co v téhle kauze ještě vypluje na povrch.
@kryšpule píše:
Asi nevinný bude, ukradl prý pár tisícovek a s tím jakého má tatínka, to snad nemá zapotřebí
jj, proti němu mluví jeho drogová minulost, kdy tatínek přiznal, že Lukáš byl jistou dobu na pervitinu
@januschka Tak srovnávat toto s Kramnym, to je dost nebe a dudy..
Společný je tak to, ze je to trestní kauza. Ten, kdo viděl to video z té rekognice, se musí nad postupem policie pozvracet
„Prý druhy pokus nedokončíme!!“ Bych ho zabila, prase jedno, to nemá u policie co dělat. A ještě ta poškozena říkala: Nee, hergot, ten to neni!! A on furt tím prstem dloube to té fotky toho Lukáše. A ani ten první pokus neukazala na nej ale na toho posledního, když už.. Tak nesedí snad vůbec nic. Jak ma někdo bohatého tátu, je to na škodu, co?.. Jak tohle můžeš napsat, ze mu to táta zaplatil???
to je jak když říkali, ze Janatka zabil tu svoji Aničku sám a pak si zaplatil, aby se to ututlalo.. Nechápu tuhle logiku ![]()
Taky mi v tomhle pripade prijde, ze to na nej usili. nevim, jestli byl proste snadny terc pro svou neblahou povest nebo jestli se tatinkovi chtel nekdo pomstit.
pokud by chtel tatinek syna „vyplatit“ udelal by to spis u prvniho soudu nebo na policii nez to k soudu vubec slo. uplacet az nejvyssi soud by bylo zbytecne komplikovane.
byt mi neni sympaticky, tak si myslim, ze je nevinny a je dost silene, ze co se muze nevinnemu cloveku stat…
@mau-mau proto jsem se ptala na názor ostatních… v tomto státě se dá zaplatit všechno, tak se mé logice nediv…