Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
prdne ti cévka. A teď za to dostanu ban já
Já tě hlásit nebudu, takže jestli ho dostaneš, není to má vina. ![]()
A Kramný, to je zase jinej případ
jak chodil sebevědomej, namistrovanej, načesanej, vyčesanej a vygelovanej, joo takto se muž zdrcený náhlou nečekanou smrtí manželky a dcery nechová
ten zdrcený nebyl a ani se nesnažil hrát že by kdy zdrcen byl
myslím že to udělal, a že to dokonce udělal s rozmyslem, plánovaně a že spoléhal na tradičný egyptský bojdel, laxnost, a že mu to tam projde a nic se pořádně nevyšetří a proto to cíleně udělal v Egyptě
zradily ho drobné detaily, jako například
požádal zřízence o další a další toaletní papíry, ptž manželka s dcerou údajně mají brutus průjem a zvrací a došel jim papír
jenže pak se neporušené kotouče našli naštosované na záchodě, neporušené, nepoužité, nikdo je nepotřeboval
inu, není profík a některé detaily nedotáhl, nicméně nakročeno měl, čeští vyšetřovatelé odvedli solidní detektivní práci…a s tím asi nepočítal ![]()
@Gába27
no hele, to je fakt možné, ![]()
jinak lidská pamět je hrozně zrádná, i celkem nedávné události si umíme / ne vědomě/ ohnout a zapamatovat trochu nebo úplně jinak…a když pak dostaneme ránu do hlavy, nedá se o paměti na onu událost často mluvit vůbec
ta pak není žádná, a mozek si je schopen vytvořit fikci, kterou si myslíme že máme jako vzpomínku, ale je to čirá kamufláž…nemusí to bejt úmyslné…
Jinak u toho Kramného / to je jen má naprosto blbá spekulace /
mám spekulaci, že se třebas nějak kdysi brutálně zhádali / a kdo ne, že /
a že mu třebas v afektu řekla něco ve stylu že stejně dcerka není jeho, nebo podobnou těžkou věc
/ myslím že dcerka byla jeho, byla mu chudinka hodně podobná /
a jemu přeskočilo a chladnokrevně si naplánoval že obě odpraví za co „nejlepších“ podmínek, že provede tzv dokonalou vraždu, protože „on na to má“…viz ty jeho vygelované kohouty a povýšený výraz před soudem
protože zabít plánovaně vlastní dítě je skutečně velice krajní a krutá možnost…a děje se vyjímečně…možná nějak mylně došel k přesvědčení že není jeho a pak se mstil…
no stejně hrozný případ, ach jo
ale myslím že kriminál mu patří a že tam není omylem
@tamata už jsem to našla
Patronka diskuzí o těhotenství @chs.jasmin
Zkušená a empatická maminka, která uklidí, povzbudí a pomůže se zorientovat „v jiném stavu“
@chs.jasmin píše:
Právě kvůli tomuto - že mě někdo pak chytá za slova. Tak prostě někdy napíšu, že to je čistě muj názor. Asi jako někdo napíše, že jeho subjektivn názor je to a to, tak já k tomu subjektivnímu připíšu, že to je i mimo patronství aby si to někdo nespojoval.
tvl tak ted jsi to zabila
za co jste tedy placene?? Admini s velkou pompou tvrdi, ze za Vase nazory! Takze kdyz pisete jako „patronky“ tak mate dano co psat? Nebo jak to je??
btw pokud si pamatuju, ty mas byt i pres vztahy ne?
@Doe_Jane píše:
Tak hlavně že uklidí![]()
To jako my ostatní jsme špindíry, jo? ![]()
@saadet píše:
tvl tak ted jsi to zabilaza co jste tedy placene?? Admini s velkou pompou tvrdi, ze za Vase nazory! Takze kdyz pisete jako „patronky“ tak mate dano co psat? Nebo jak to je??
btw pokud si pamatuju, ty mas byt i pres vztahy ne?
ta už nenapíše, dává už rozumy v jiných diskuzích
potřebuje nějaké bodíky aby byla dobrá výplata
@Doe_Jane píše:
@tamata už jsem to našla
Patronka diskuzí o těhotenství @chs.jasmin
Zkušená a empatická maminka, která uklidí, povzbudí a pomůže se zorientovat „v jiném stavu“
hledej smudlo, hledej - admini ji predstavili takto ![]()
Zdravím,
mezi patronky eMimino vítáme @chs.jasmin
Podpoří vás zejména v diskuzích o těhotenství, dětech a vztazích.
Už jste ji potkaly?
Krásné dopoledne všem, ![]()
Monika
@saadet aaa super, já četla jen úvod diskuze, tam psali i o úklidu takže ji tady čekám s prachovkou ![]()
@Doe_Jane píše:
Tak hlavně že uklidí![]()
myslím, že za tyhle příspěvky uklidí i tebe z emimina. Dřív se tomu říkalo banán a teď úklid ![]()
@chs.jasmin píše:
Osobně, mimo patronství, muj subjektivní názor je ten, že je to totální výsměch naší justici. Kadeřnice je mi líto, odstěhovat se daleko, aby byla v bezpečí, co víc k tomu říct? :/
já vím že jsem otravná ale zajímá mě to
1. co znamená "mimo patronství "?
2. proč píšete že názor je " váš subjektivní "? co tím myslíte?
Jaký jiný by Váš názor případně mohl být jiný než subjektivní?
3. výsměch naší justici… kdo se tedy vysmívá naší justici? Kdo přesně?
víte proč se ptám?
patronka by měla umět formulovat přesně, tak proto se ptám…díky za zpřesnění ![]()