Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně, mimo patronství, muj subjektivní názor je ten, že je to totální výsměch naší justici. Kadeřnice je mi líto, odstěhovat se daleko, aby byla v bezpečí, co víc k tomu říct? :/
@Keyllah píše:
jj, on už teď totiž každý vidí jen toho dobře oblečeného muže s manželkou a dítětem. V té době to byl fetáček se vším všudy a ti pro fet udělají cokoli…
Tojo, docela učelové otcovství ![]()
@chs.jasmin píše:
Osobně, mimo patronství, muj subjektivní názor je ten, že je to totální výsměch naší justici. Kadeřnice je mi líto, odstěhovat se daleko, aby byla v bezpečí, co víc k tomu říct? :/
jak to myslíš „osobně, mimo patronství“? to jako se nějak více ovládáš když komentuješ věci jako patronka nebo jak ![]()
@Doe_Jane píše:
jak to myslíš „osobně, mimo patronství“? to jako se nějak více ovládáš když komentuješ věci jako patronka nebo jak
Právě kvůli tomuto - že mě někdo pak chytá za slova. Tak prostě někdy napíšu, že to je čistě muj názor. Asi jako někdo napíše, že jeho subjektivn názor je to a to, tak já k tomu subjektivnímu připíšu, že to je i mimo patronství aby si to někdo nespojoval. ![]()
@chs.jasmin píše:
Právě kvůli tomuto - že mě někdo pak chytá za slova. Tak prostě někdy napíšu, že to je čistě muj názor. Asi jako někdo napíše, že jeho subjektivn názor je to a to, tak já k tomu subjektivnímu připíšu, že to je i mimo patronství aby si to někdo nespojoval.
tak to nechápu, myslela jsem, že jste patronky od toho abyste vždy psaly svůj nezaujatý názor jako všechny ostatní… to je teda jedna velká šaškárna když musíš psát takové dodatky, hlavně že jste placené co
to bych si taky dávala asi pozor co píšu… teda co píšu jako patronka, pokud pak můžu napsat příspěvek jako mé běžné já ![]()
@chs.jasmin Můžu vědět, čehože jsi patronka? Tady se to totiž hemží patronkami, které jsem v životě neviděla, nečetla a to vaše
má evokovat, že se člověk dočká kvalifikované odpovědi. Sledovala si, milá patronko, celou kauzu? Pokud ne, tak tady patronství laskavě vůbec nezmiňuj, protože někteří slabší rozumem by ti ještě mohli uvěřit. Sakra už s patronkama!
@chs.jasmin píše:
naopak, zde bylo rozhodnuto plně podle práva - v pochybnostech ve prospěch. Opakuji, rozhodl nezávislý soud na základě všech možných důkazů. Nepochybuji, že vážil na lékárnických vahách.
@Gába27 píše:
Ty děláš v tomto oboru, že jo? Odněkud si tě pamatuji. Na mě působí zase naprosto nevěrohodně paní poškozená. Lhářka od pohledu.
Já ti nevím. Někdo ji vzal po hlavě, byla vážně zraněná, se soudy, že je lhářka od pohledu bych byla opatrná. Mě přišla jako rozklepaná ženská, co má něco za sebou -) ale víš jak, televize to sestříhá, člověk je nervózní atd., tak může působit úplně jinak než jaký je. To zranění nebyla žádná sranda, znalecký posudek jsem nečetla, ale pokud se nepletu, tak ona jako „zcela nevěrohodná“ nevyšla. Byl tam problém s důvěryhodností těch vzpomínek, ne její vlastní. Mozek i paměť je mrcha, kdo ví, jestli to co si myslí, že si pamatuje, je pravda nebo ne -) musí to být hrozný, nevědět, jestli můžu věřit vlastním vzpomínkám ![]()
@Keyllah píše:
Já ti nevím. Někdo ji vzal po hlavě, byla vážně zraněná, se soudy, že je lhářka od pohledu bych byla opatrná. Mě přišla jako rozklepaná ženská, co má něco za sebou -) ale víš jak, televize to sestříhá, člověk je nervózní atd., tak může působit úplně jinak než jaký je. To zranění nebyla žádná sranda, znalecký posudek jsem nečetla, ale pokud se nepletu, tak ona jako „zcela nevěrohodná“ nevyšla. Byl tam problém s důvěryhodností těch vzpomínek, ne její vlastní. Mozek i paměť je mrcha, kdo ví, jestli to co si myslí, že si pamatuje, je pravda nebo ne -) musí to být hrozný, nevědět, jestli můžu věřit vlastním vzpomínkám
Tak!!! Baba sama neví, čí je. A na základě tohoto mají odsoudit mladého člověka na 13 let? Mjartan mě velmi potěšil, už jsem fakt nevětřila, že je toto v české justici možné.
@Gába27 píše:
@chs.jasmin Můžu vědět, čehože jsi patronka? Tady se to totiž hemží patronkami, které jsem v životě neviděla, nečetla a to vašemá evokovat, že se člověk dočká kvalifikované odpovědi. Sledovala si, milá patronko, celou kauzu? Pokud ne, tak tady patronství laskavě vůbec nezmiňuj, protože někteří slabší rozumem by ti ještě mohli uvěřit. Sakra už s patronkama!
Jsem patronka těhotenství, proto tady píšu, že mimo patronství
A že je to muj SUBJEKTIVNÍ názor
![]()
@chs.jasmin píše:
Jsem patronka těhotenství, proto tady píšu, že mimo patronstvíA že je to muj SUBJEKTIVNÍ názor
![]()
prý patronka těhotenství
tvl kdo to vymyslel?? já myslela že vztahů nebo snažilek… proč zrovna těhotenství to máš tolik dětí nebo jsi náhradní matka nebo co? ![]()
@Keyllah ale svuj nazor si vyjadrila dost jasne ne? A to na zaklade bulvaru, nepredpokladam, ze jsi spis celta.
@Doe_Jane píše:
prý patronka těhotenství![]()
tvl kdo to vymyslel?? já myslela že vztahů nebo snažilek… proč zrovna těhotenství to máš tolik dětí nebo jsi náhradní matka nebo co?
Tvl, tohle mě taky zajímá. Jediná osoba, která mě napadá jako patronka těhotenství, mateřství a všech věcí kolem, je fragola. A to fakt nevím, jestli tady není ještě někdo s vícero dětmi. Patronko, kolik že máš dětí?
@Gába27 píše:
Tvl, tohle mě taky zajímá. Jediná osoba, která mě napadá jako patronka těhotenství, mateřství a všech věcí kolem, je fragola. A to fakt nevím, jestli tady není ještě někdo s vícero dětmi. Patronko, kolik že máš dětí?
@tamata píše:
Já se vůbec nechytám. To tu je nějakej novej gang?
Jo, odbornice na slovo vzaté. Asi dostanu brzy ban nebo anafylaktický šok. ![]()