Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
Fakt?Já si myslím to samé, jen už nemám odvahu to tady psát. Dostala jsem hodně za uši kvůli tomu.
Asi na to mrknu, mám teď času
Vím, že se řešily nějaký pochybnosti, ale moc nevím, o co tam šlo ![]()
@Kobliha51 píše:
Neboooj. Od toho je diskuse. Já si myslím opak, ale to neznamená, že mám pravdu.
Víš jak se to říká, myslet znamená… vědět. Jak to bylo, ví jen Nečesaný a Kramný.
Díky.
Já za ně taky ruku do ohně nedávám, nicméně, v obou případech je špíny ze strany policie a justice příliš. A jak řekl soudce Mjartan dneska (čímž mě neskutečně potěšil) In dubio pro reo je povinností, nikoliv volbou. Kéž by takto jednali všichni soudci.
@Kobliha51 píše:
Divné, že bydlel u prarodičů… Když má bohaté a úspěšné rodiče.
Smažil, dokonce jim rozprodal zařízení, takže ho dali „na převýchovu“ k prarodičům ![]()
@Kobliha51 píše:
Jsem přesvědčená, že to udělali oba. Myslím si, že nějaký případný psychologický profil Kramného i Nečesaného budou mít mnoho společného. Jen Kramný to udělal s rozmyslem a ačkoliv asi nepředpokládal, že zabije i dceru (možná) a v dospělosti. Nečesaný byl zfetovaný puberťák, který tu paní asi nechtěl zabít, chtěl jen peníze. Kramný si to připravil a počítal s Egyptskou policejní neschopností, Nečesaný si to nepřipravil a tak ani nepočítal s českou policejní neschopností. Jejich chladné a arogantní vystupování se jen tak nevidí. Doufám, že Kramný vyleze, až mu ta jeho krása nebude k ničemu. Kolik si už odseděl Nečesaný, to nevím. Ale dala bych mu tak 4 až pět let. Byl mladý, hloupý, měl by ještě dostat šanci. Ale myslím si, že ještě o něm uslyšíme. Zdá se mi, že jeho otec je také závadná osobnost.
U toho Kramného fakt nevím, nezajímala jsem se o to ![]()
S tím Nečesaným pořád nevím
Na jedné straně rekognice, ze které ho oběť/svědkyně jasně vyloučila, popsala 170 cm vysokýho útočníka se světlými vlasy, on má 195 cm spíš brunet, to je dost velký rozdíl
Na straně druhé si nedokážu představit tu neskutečnou náhodu, že by kadeřnici navštívilo podobné individuum jen chvíli po něm ![]()
@Gába27 píše:
Díky.Já za ně taky ruku do ohně nedávám, nicméně, v obou případech je špíny ze strany policie a justice příliš. A jak řekl soudce Mjartan dneska (čímž mě neskutečně potěšil) In dubio pro reo je povinností, nikoliv volbou. Kéž by takto jednali všichni soudci.
Vyšetřovatelé si dle mého u Nečesaného vyšetřování usnadnili, sám se jim přihlásil jako svědek (to se stává často, že se potom ukáže jako pachatel), takže už šli po něm a přece jenom odměny za vyřešený případ jsou víc než slušné ![]()
@Kobliha51 píše:
Jsem přesvědčená, že to udělali oba. Myslím si, že nějaký případný psychologický profil Kramného i Nečesaného budou mít mnoho společného. Jen Kramný to udělal s rozmyslem a ačkoliv asi nepředpokládal, že zabije i dceru (možná) a v dospělosti. Nečesaný byl zfetovaný puberťák, který tu paní asi nechtěl zabít, chtěl jen peníze. Kramný si to připravil a počítal s Egyptskou policejní neschopností, Nečesaný si to nepřipravil a tak ani nepočítal s českou policejní neschopností. Jejich chladné a arogantní vystupování se jen tak nevidí. Doufám, že Kramný vyleze, až mu ta jeho krása nebude k ničemu. Kolik si už odseděl Nečesaný, to nevím. Ale dala bych mu tak 4 až pět let. Byl mladý, hloupý, měl by ještě dostat šanci. Ale myslím si, že ještě o něm uslyšíme. Zdá se mi, že jeho otec je také závadná osobnost.
To jsi vystihla
A odseděný má 2 roky ![]()
@přírodní píše:
Myslíš?Přečetla jsem o tom kdeco
a bohužel musím konstatovat, jestli to opravdu udělal, vyšetřovatelé to neskutečně podělali
Kde co -) tím myslíš bulvár? předpokládám, že do vyšetřovacího spisu tě nahlédnout nenechali, že? ![]()
@saadet píše:
ano opravdu si to myslim, samozrejme je to jen muj nazor na zaklade dostupnych info a meho pocitu z nej - a ten je nejhorsi, z nej ta arogance tak cisi - ja to udelal, mam to na salamu..ale to, ze fetoval a nemel kde bydlet v dobre utoku je myslim prokazane
jj, on už teď totiž každý vidí jen toho dobře oblečeného muže s manželkou a dítětem. V té době to byl fetáček se vším všudy a ti pro fet udělají cokoli…
@Keyllah no tak hlavne ze ty jsi ten spis cetla, ze mas takhle jasno. Kazdy z nas si tvori nazor na zaklade verejnosti dostupnych informaci..a znovu-toxikologicke testy vyvratily, ze by byl v dobe cinu pod vlivem cehokoli. ![]()
@Keyllah píše:
jj, on už teď totiž každý vidí jen toho dobře oblečeného muže s manželkou a dítětem. V té době to byl fetáček se vším všudy a ti pro fet udělají cokoli…
no prave…proto mi to tak vadi. A jemu to „sr. acstvi“ kouka z oci. Nevim jak lip to napsat ![]()
@přírodní píše:
Smažil, dokonce jim rozprodal zařízení, takže ho dali „na převýchovu“ k prarodičům
Cetla jsem o tom, co se dalo, a NESMAZIL. Testy na drogy byly cisty, nasli pouze stopy marihuany a pervitinu - ale dle vyjadreni znalcu ty stopy byly starsi nez 6 mesicu. On sam se k experimentum s timto priznal. Tzn. ze to zkusil - znam spoustu lidi, co by to do nich nikdo nerekl a meli kdysi zkusenost s drogama - jednorazovou. Myslim ze i me samotny by nasli treba ve vlasech marihuanu, to tam zustava, dokud vlasy neostrihas. A ze jsem posledni brko mela pred hoooooodne dlouhou dobou. Tohle neni zadnej dukaz, v dobe utoku a minimalne pul roku pred nim NEFETOVAL.
@Doe_Jane píše:
Já věřím že to neudělal, ale já si myslím že i Kramný je nevinný
tak to jsi můj člověk
![]()
@Eemii píše:
@Keyllah no tak hlavne ze ty jsi ten spis cetla, ze mas takhle jasno. Kazdy z nas si tvori nazor na zaklade verejnosti dostupnych informaci..a znovu-toxikologicke testy vyvratily, ze by byl v dobe cinu pod vlivem cehokoli.
@Keyllah píše:jestli jsi si všimla, já si na rozdíl od někoho nedovolila tvrdit, že něco tak rozhodně bylo či nebylo…někomu prostě stačí pár informací z bulváru a má jasno, jasněji než soudy a ostatní, co k těm materiálům přístup měli.
přesně tak
.Bez znalosti spisu jen dohady s informacemi na úrovni Plesku a plácání na prázdno. Ale Plesk je pro řadu směroplatný
@Keyllah píše:
Ty děláš v tomto oboru, že jo? Odněkud si tě pamatuji. Na mě působí zase naprosto nevěrohodně paní poškozená. Lhářka od pohledu.