Lukáš Nečesaný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
20.11.17 12:54
@Gába27 píše:
Fakt? :D Já si myslím to samé, jen už nemám odvahu to tady psát. Dostala jsem hodně za uši kvůli tomu. :mrgreen:

Asi na to mrknu, mám teď času :lol: Vím, že se řešily nějaký pochybnosti, ale moc nevím, o co tam šlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
20.11.17 12:56
@Kobliha51 píše:
Neboooj :hug:. Od toho je diskuse. Já si myslím opak, ale to neznamená, že mám pravdu. :zed: Víš jak se to říká, myslet znamená… vědět. Jak to bylo, ví jen Nečesaný a Kramný.

Díky. :D Já za ně taky ruku do ohně nedávám, nicméně, v obou případech je špíny ze strany policie a justice příliš. A jak řekl soudce Mjartan dneska (čímž mě neskutečně potěšil) In dubio pro reo je povinností, nikoliv volbou. Kéž by takto jednali všichni soudci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.11.17 12:56
@Kobliha51 píše:
Divné, že bydlel u prarodičů… Když má bohaté a úspěšné rodiče.

Smažil, dokonce jim rozprodal zařízení, takže ho dali „na převýchovu“ k prarodičům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.11.17 13:01
@Kobliha51 píše:
Jsem přesvědčená, že to udělali oba. Myslím si, že nějaký případný psychologický profil Kramného i Nečesaného budou mít mnoho společného. Jen Kramný to udělal s rozmyslem a ačkoliv asi nepředpokládal, že zabije i dceru (možná) a v dospělosti. Nečesaný byl zfetovaný puberťák, který tu paní asi nechtěl zabít, chtěl jen peníze. Kramný si to připravil a počítal s Egyptskou policejní neschopností, Nečesaný si to nepřipravil a tak ani nepočítal s českou policejní neschopností. Jejich chladné a arogantní vystupování se jen tak nevidí. Doufám, že Kramný vyleze, až mu ta jeho krása nebude k ničemu. Kolik si už odseděl Nečesaný, to nevím. Ale dala bych mu tak 4 až pět let. Byl mladý, hloupý, měl by ještě dostat šanci. Ale myslím si, že ještě o něm uslyšíme. Zdá se mi, že jeho otec je také závadná osobnost.

U toho Kramného fakt nevím, nezajímala jsem se o to :nevim:
S tím Nečesaným pořád nevím :lol: Na jedné straně rekognice, ze které ho oběť/svědkyně jasně vyloučila, popsala 170 cm vysokýho útočníka se světlými vlasy, on má 195 cm spíš brunet, to je dost velký rozdíl :nevim: Na straně druhé si nedokážu představit tu neskutečnou náhodu, že by kadeřnici navštívilo podobné individuum jen chvíli po něm :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.11.17 13:04
@Gába27 píše:
Díky. :D Já za ně taky ruku do ohně nedávám, nicméně, v obou případech je špíny ze strany policie a justice příliš. A jak řekl soudce Mjartan dneska (čímž mě neskutečně potěšil) In dubio pro reo je povinností, nikoliv volbou. Kéž by takto jednali všichni soudci.

Vyšetřovatelé si dle mého u Nečesaného vyšetřování usnadnili, sám se jim přihlásil jako svědek (to se stává často, že se potom ukáže jako pachatel), takže už šli po něm a přece jenom odměny za vyřešený případ jsou víc než slušné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
20.11.17 13:06
@Kobliha51 píše:
Jsem přesvědčená, že to udělali oba. Myslím si, že nějaký případný psychologický profil Kramného i Nečesaného budou mít mnoho společného. Jen Kramný to udělal s rozmyslem a ačkoliv asi nepředpokládal, že zabije i dceru (možná) a v dospělosti. Nečesaný byl zfetovaný puberťák, který tu paní asi nechtěl zabít, chtěl jen peníze. Kramný si to připravil a počítal s Egyptskou policejní neschopností, Nečesaný si to nepřipravil a tak ani nepočítal s českou policejní neschopností. Jejich chladné a arogantní vystupování se jen tak nevidí. Doufám, že Kramný vyleze, až mu ta jeho krása nebude k ničemu. Kolik si už odseděl Nečesaný, to nevím. Ale dala bych mu tak 4 až pět let. Byl mladý, hloupý, měl by ještě dostat šanci. Ale myslím si, že ještě o něm uslyšíme. Zdá se mi, že jeho otec je také závadná osobnost.

To jsi vystihla :palec: A odseděný má 2 roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
20.11.17 15:08
@přírodní píše:
Myslíš? :think: Přečetla jsem o tom kdeco :mrgreen: a bohužel musím konstatovat, jestli to opravdu udělal, vyšetřovatelé to neskutečně podělali :zed:

Kde co -) tím myslíš bulvár? předpokládám, že do vyšetřovacího spisu tě nahlédnout nenechali, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
20.11.17 15:09
@saadet píše:
ano opravdu si to myslim, samozrejme je to jen muj nazor na zaklade dostupnych info a meho pocitu z nej - a ten je nejhorsi, z nej ta arogance tak cisi - ja to udelal, mam to na salamu..ale to, ze fetoval a nemel kde bydlet v dobre utoku je myslim prokazane :nevim:

jj, on už teď totiž každý vidí jen toho dobře oblečeného muže s manželkou a dítětem. V té době to byl fetáček se vším všudy a ti pro fet udělají cokoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
20.11.17 16:45

@Keyllah no tak hlavne ze ty jsi ten spis cetla, ze mas takhle jasno. Kazdy z nas si tvori nazor na zaklade verejnosti dostupnych informaci..a znovu-toxikologicke testy vyvratily, ze by byl v dobe cinu pod vlivem cehokoli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.11.17 16:49
@Keyllah píše:
jj, on už teď totiž každý vidí jen toho dobře oblečeného muže s manželkou a dítětem. V té době to byl fetáček se vším všudy a ti pro fet udělají cokoli…

no prave…proto mi to tak vadi. A jemu to „sr. acstvi“ kouka z oci. Nevim jak lip to napsat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
20.11.17 16:53
@přírodní píše:
Smažil, dokonce jim rozprodal zařízení, takže ho dali „na převýchovu“ k prarodičům :nevim:

Cetla jsem o tom, co se dalo, a NESMAZIL. Testy na drogy byly cisty, nasli pouze stopy marihuany a pervitinu - ale dle vyjadreni znalcu ty stopy byly starsi nez 6 mesicu. On sam se k experimentum s timto priznal. Tzn. ze to zkusil - znam spoustu lidi, co by to do nich nikdo nerekl a meli kdysi zkusenost s drogama - jednorazovou. Myslim ze i me samotny by nasli treba ve vlasech marihuanu, to tam zustava, dokud vlasy neostrihas. A ze jsem posledni brko mela pred hoooooodne dlouhou dobou. Tohle neni zadnej dukaz, v dobe utoku a minimalne pul roku pred nim NEFETOVAL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.17 18:19
@Doe_Jane píše:
Já věřím že to neudělal, ale já si myslím že i Kramný je nevinný :mrgreen:

tak to jsi můj člověk
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
20.11.17 19:16
@Eemii píše:
@Keyllah no tak hlavne ze ty jsi ten spis cetla, ze mas takhle jasno. Kazdy z nas si tvori nazor na zaklade verejnosti dostupnych informaci..a znovu-toxikologicke testy vyvratily, ze by byl v dobe cinu pod vlivem cehokoli. :nevim:
:-)) jestli jsi si všimla, já si na rozdíl od někoho nedovolila tvrdit, že něco tak rozhodně bylo či nebylo…někomu prostě stačí pár informací z bulváru a má jasno, jasněji než soudy a ostatní, co k těm materiálům přístup měli.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.11.17 19:27
@Keyllah píše: :-)) jestli jsi si všimla, já si na rozdíl od někoho nedovolila tvrdit, že něco tak rozhodně bylo či nebylo…někomu prostě stačí pár informací z bulváru a má jasno, jasněji než soudy a ostatní, co k těm materiálům přístup měli.

přesně tak :palec:.Bez znalosti spisu jen dohady s informacemi na úrovni Plesku a plácání na prázdno. Ale Plesk je pro řadu směroplatný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
20.11.17 19:40
@Keyllah píše:

Ty děláš v tomto oboru, že jo? Odněkud si tě pamatuji. Na mě působí zase naprosto nevěrohodně paní poškozená. Lhářka od pohledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová