Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paralenka červená píše:
Za mě dobrý. Ať už to udělal nebo ne.
Za mě taky, práce vyšetřovatelů je opravdu tristní ![]()
A ještě k tomu Kramnému (když už se tu zmiňoval), tam to mělo podle mě dopadnout stejně (ať už to udělal nebo ne).
@Paralenka červená píše:
A ještě k tomu Kramnému (když už se tu zmiňoval), tam to mělo podle mě dopadnout stejně (ať už to udělal nebo ne).
Musím přiznat, že to jsem moc nesledovala, ale teď mám čas, tak jsem si zjišťovala všemožný informace… A nevím, co je horší, jestli to neudělal a bez peněz by neměl šanci na osvobození, nebo to udělal, ale vyšetřovatelé podělali, co mohli
![]()
@přírodní ze je to smutne. Fetak, co prizabil holku, nad kterym se pak slitoval tatinek a zaplatil co mohl. Jak nesnasim, kdyz nekdo tvrdi, ze je neco zaplacene, tak zde to dle meho sedi. Pevne verim, ze vrchni soud ho posle sedet.
@saadet píše:
@přírodní ze je to smutne. Fetak, co prizabil holku, nad kterym se pak slitoval tatinek a zaplatil co mohl. Jak nesnasim, kdyz nekdo tvrdi, ze je neco zaplacene, tak zde to dle meho sedi. Pevne verim, ze vrchni soud ho posle sedet.
Myslíš?
Přečetla jsem o tom kdeco
a bohužel musím konstatovat, jestli to opravdu udělal, vyšetřovatelé to neskutečně podělali ![]()
@přírodní píše:
Myslíš?Přečetla jsem o tom kdeco
a bohužel musím konstatovat, jestli to opravdu udělal, vyšetřovatelé to neskutečně podělali
ano opravdu si to myslim, samozrejme je to jen muj nazor na zaklade dostupnych info a meho pocitu z nej - a ten je nejhorsi, z nej ta arogance tak cisi - ja to udelal, mam to na salamu..ale to, ze fetoval a nemel kde bydlet v dobre utoku je myslim prokazane ![]()
Já věřím že to neudělal, ale já si myslím že i Kramný je nevinný ![]()
@saadet píše:
ano opravdu si to myslim, samozrejme je to jen muj nazor na zaklade dostupnych info a meho pocitu z nej - a ten je nejhorsi, z nej ta arogance tak cisi - ja to udelal, mam to na salamu..ale to, ze fetoval a nemel kde bydlet v dobre utoku je myslim prokazane
Však jasný, nic nevyvracím, jen mě tak zajímalo, co si tom myslí ostatní, jaký na to mají názor
Bydlel u prarodičů a toxikologie odhalila, že hulil naposled měsíc před incidentem
Já se nedokážu ani nějak pocitově rozhodnout, jestli to ne/udělal, ale ty důkazy se mi zdají hodně tzv. „na vodě“ ![]()
@Doe_Jane píše:
Já věřím že to neudělal, ale já si myslím že i Kramný je nevinný
A myslíš si to pocitově, nebo ses o to nějak zajímala?
Jsem přesvědčená, že to udělali oba. Myslím si, že nějaký případný psychologický profil Kramného i Nečesaného budou mít mnoho společného. Jen Kramný to udělal s rozmyslem a ačkoliv asi nepředpokládal, že zabije i dceru (možná) a v dospělosti. Nečesaný byl zfetovaný puberťák, který tu paní asi nechtěl zabít, chtěl jen peníze. Kramný si to připravil a počítal s Egyptskou policejní neschopností, Nečesaný si to nepřipravil a tak ani nepočítal s českou policejní neschopností. Jejich chladné a arogantní vystupování se jen tak nevidí. Doufám, že Kramný vyleze, až mu ta jeho krása nebude k ničemu. Kolik si už odseděl Nečesaný, to nevím. Ale dala bych mu tak 4 až pět let. Byl mladý, hloupý, měl by ještě dostat šanci. Ale myslím si, že ještě o něm uslyšíme. Zdá se mi, že jeho otec je také závadná osobnost.
@Doe_Jane píše:
Já věřím že to neudělal, ale já si myslím že i Kramný je nevinný
Fakt?
Já si myslím to samé, jen už nemám odvahu to tady psát. Dostala jsem hodně za uši kvůli tomu. ![]()
@přírodní píše:
Však jasný, nic nevyvracím, jen mě tak zajímalo, co si tom myslí ostatní, jaký na to mají názorBydlel u prarodičů a toxikologie odhalila, že hulil naposled měsíc před incidentem
Já se nedokážu ani nějak pocitově rozhodnout, jestli to ne/udělal, ale ty důkazy se mi zdají hodně tzv. „na vodě“
Taky tak.V ty dobe byl cistej,jak potvrdily testy.
@saadet píše:
ano opravdu si to myslim, samozrejme je to jen muj nazor na zaklade dostupnych info a meho pocitu z nej - a ten je nejhorsi, z nej ta arogance tak cisi - ja to udelal, mam to na salamu..ale to, ze fetoval a nemel kde bydlet v dobre utoku je myslim prokazane
Cetla jsem o tom asi vsechno dostupny, ale to, ze nemel kde bydlet, jsem teda nevycetla nikde. Vsude se uvadi, ze bydlel u prarodicu.
@Eemii píše:
Cetla jsem o tom asi vsechno dostupny, ale to, ze nemel kde bydlet, jsem teda nevycetla nikde. Vsude se uvadi, ze bydlel u prarodicu.
Divné, že bydlel u prarodičů… Když má bohaté a úspěšné rodiče.
@Gába27 píše:
Fakt?Já si myslím to samé, jen už nemám odvahu to tady psát. Dostala jsem hodně za uši kvůli tomu.
Neboooj
. Od toho je diskuse. Já si myslím opak, ale to neznamená, že mám pravdu.
Víš jak se to říká, myslet znamená… vědět. Jak to bylo, ví jen Nečesaný a Kramný.