Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Doe_Jane píše:![]()
to je dobrýýý
je to jen můj subjektivní názor mimo patronství ![]()
@tamata píše:
je to jen můj subjektivní názor mimo patronství
amen děvče ![]()
@tamata píše:
je to jen můj subjektivní názor mimo patronství
jako je fakt že toto je těžká perla, která by se měla znamenat
těžká váha ![]()
@Burj Chalifa píše:
Já žádného patrona nepotřebuji. Nechápu, k čemu tady jsou.
ale at tady klidně jsou, proč ne
akorát…ehm…
…by slovo vyřčené patronem mělo mít hlavu a patu
například
nebo by mělo dávat smysl
![]()
aspon nějaký bazální smysl
@Burj Chalifa píše:
Asi tak nějak! A stejně, jděte se vycpat! Mám AdBlock, takže si z vašich reklam fakt nic nekoupím, páč je vůbec nevidím a plaťte si patronky z čeho chcete!!! Nazdar!
![]()
Co má patron co dělat? Rozdávat rozumy, velet v tématech či co. ![]()
@Gába27 píše:
Asi tak nějak! A stejně, jděte se vycpat! Mám AdBlock, takže si z vašich reklam fakt nic nekoupím, páč je vůbec nevidím a plaťte si patronky z čeho chcete!!! Nazdar!![]()
@Burj Chalifa píše:
Taky jsem to nepochopila, ale na předvánoční úklid doma by bodla ![]()
Me ten proces prijde divny, proto se to tak i resi. Nejdriv ho odsoudi na zaklade pachovych stop, pak ho propusti, jenze mezitim se jeste chlapec stihl ve vezeni pochlubit spoluvezni, ze to udelal. Tak se proces obnovi a nakonec ho pusti. V jine kauze vezne za svedectvi vezne a pachove stopy odsoudili na tvrdo a zde to jsou nedostatecne dukazy…melo by se ty rozsudky nejak sjednotit, pusobi to dost vse neduveryhodne, chaoticky…ja to nejak hloub nezkoumala, co vse je pravda nebo neni z medii nezjistim…ale kluk s vselijakou minulosti, syn zazobanych rodicu taky s ne uplne cistym stitem…no nevim, snad to vse dopadne spravedlive a jak ma…
@Anonymní píše:
Me ten proces prijde divny, proto se to tak i resi. Nejdriv ho odsoudi na zaklade pachovych stop, pak ho propusti, jenze mezitim se jeste chlapec stihl ve vezeni pochlubit spoluvezni, ze to udelal. Tak se proces obnovi a nakonec ho pusti. V jine kauze vezne za svedectvi vezne a pachove stopy odsoudili na tvrdo a zde to jsou nedostatecne dukazy…melo by se ty rozsudky nejak sjednotit, pusobi to dost vse neduveryhodne, chaoticky…ja to nejak hloub nezkoumala, co vse je pravda nebo neni z medii nezjistim…ale kluk s vselijakou minulosti, syn zazobanych rodicu taky s ne uplne cistym stitem…no nevim, snad to vse dopadne spravedlive a jak ma…
Ty tam necítíš tu účelovost zabásnout i otce? Kdyby do toho starého netahali, tak bych možná o nevině mladého i pochybovala. Trestním stíháním starého to korunovali a mě přesvědčili, jak chabé důkazy mají. No, je to fuk. Rozhodovat bude nadřízený soud, což všichni jistě čekali. Doufám, že to další prodlužování dají státní zástupkyni k úhradě. Stejně, jako když zaměstnanec vyrobí zmetek.
@Gába27 píše:
Tak!!! Baba sama neví, čí je. A na základě tohoto mají odsoudit mladého člověka na 13 let? Mjartan mě velmi potěšil, už jsem fakt nevětřila, že je toto v české justici možné.
Ale to je to, co ani já nebo ty nevíme
právě proto se dělají ty znalecké posudky, jednak na to, jestli ona sama je nevěrohodná (tedy jestli lže), a na to jestli to co ona vnímá jako vzpomínku je opravdu vzpomínka-)jestli jsou pravdivé její vzpomínky. Navíc trochu opomíjíš i jiné důkazy ![]()
@Gába27 píše:
Ty tam necítíš tu účelovost zabásnout i otce? Kdyby do toho starého netahali, tak bych možná o nevině mladého i pochybovala. Trestním stíháním starého to korunovali a mě přesvědčili, jak chabé důkazy mají. No, je to fuk. Rozhodovat bude nadřízený soud, což všichni jistě čekali. Doufám, že to další prodlužování dají státní zástupkyni k úhradě. Stejně, jako když zaměstnanec vyrobí zmetek.
Vidíš, a někdo by řekla, co to asi bude za rodinu
není stíhaná i matka? K úhradě? ale prosím tě, naopak kdyby se neodvolala, hrozil by ji postih, pokud tam důkazy o vině jsou. Určitá míra pravděpodobnosti (a nepíši naschvál jak velká) tak prostě je, a stejně tak jako ona MUSÍ žalovat v případě pochybností o jeho nevinně, tak soudy musí v případě pochybností zprostit.
@Eemii píše:
@Keyllah ale svuj nazor si vyjadrila dost jasne ne? A to na zaklade bulvaru, nepredpokladam, ze jsi spis celta.
Jistě, já napsala, že bych si nedovolila tvrdit bez přečtení spisu to ani to
to mi přijde jako jasné vyjádření názoru
hele nic proti, mě jen jsou proti ty hlášky určitě to, určitě tamto atd., přitom ani jedna z nás tam nebyla, spis nečetla atd. A protože se v justici pohybuju dovolím si tvrdit, že bez důkazu se obžaloba jen tak nepodává. To jestli jsou důkazy dostačující pro soud je jiná otázka, pro obžalování evidentně byly.
@Keyllah Já vím velmi dobře, že paní státní zástupkyně nikdy nic k úhradě nedostane. To je takový můj sen a vroucné přání, aby i lidé z justice byli zodpovědni za svůj šlendrián. Oni jsou totiž stát ve státě, přesvědčeni, že s nimi nikdo nehne. A bohužel, v tomto směru je to pravda. Nikdo s nimi nehne. Tolik zakomplexovaných a zlých lidí, kteří se v tomto oboru vyskytují, se hned tak nikde jinde nevidí. Proto mám pak radost, když se sem tam vyskytne nějaká bílá vrána (nyní třeba právě Mjartan).