Lukáš Nečesaný

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Doe_Jane
20.11.17 21:10
@tamata píše:
myslím, že za tyhle příspěvky uklidí i tebe z emimina. Dřív se tomu říkalo banán a teď úklid :mrgreen:
:lol: :lol: to je dobrýýý
  • Citovat
  • Upravit
13073
20.11.17 21:12
@Doe_Jane píše: :lol: :lol: to je dobrýýý

je to jen můj subjektivní názor mimo patronství :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
20.11.17 21:13
@tamata píše:

amen děvče :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
13010
20.11.17 21:13
@tamata píše:

jako je fakt že toto je těžká perla, která by se měla znamenat

těžká váha 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.11.17 21:15

Já žádného patrona nepotřebuji. Nechápu, k čemu tady jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
20.11.17 21:17
@Burj Chalifa píše:
Já žádného patrona nepotřebuji. Nechápu, k čemu tady jsou.

ale at tady klidně jsou, proč ne
akorát…ehm… :think:…by slovo vyřčené patronem mělo mít hlavu a patu
například
nebo by mělo dávat smysl
 8o

aspon nějaký bazální smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
20.11.17 21:19
@Burj Chalifa píše:

Asi tak nějak! A stejně, jděte se vycpat! Mám AdBlock, takže si z vašich reklam fakt nic nekoupím, páč je vůbec nevidím a plaťte si patronky z čeho chcete!!! Nazdar! :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.11.17 21:20

Co má patron co dělat? Rozdávat rozumy, velet v tématech či co. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
20.11.17 21:22
@Gába27 píše:
Asi tak nějak! A stejně, jděte se vycpat! Mám AdBlock, takže si z vašich reklam fakt nic nekoupím, páč je vůbec nevidím a plaťte si patronky z čeho chcete!!! Nazdar! :cert: :lol:
@Burj Chalifa píše:

Taky jsem to nepochopila, ale na předvánoční úklid doma by bodla :P

• Citovat
  • Upravit
584
20.11.17 22:44

Me ten proces prijde divny, proto se to tak i resi. Nejdriv ho odsoudi na zaklade pachovych stop, pak ho propusti, jenze mezitim se jeste chlapec stihl ve vezeni pochlubit spoluvezni, ze to udelal. Tak se proces obnovi a nakonec ho pusti. V jine kauze vezne za svedectvi vezne a pachove stopy odsoudili na tvrdo a zde to jsou nedostatecne dukazy…melo by se ty rozsudky nejak sjednotit, pusobi to dost vse neduveryhodne, chaoticky…ja to nejak hloub nezkoumala, co vse je pravda nebo neni z medii nezjistim…ale kluk s vselijakou minulosti, syn zazobanych rodicu taky s ne uplne cistym stitem…no nevim, snad to vse dopadne spravedlive a jak ma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
20.11.17 22:54
@Anonymní píše:
Me ten proces prijde divny, proto se to tak i resi. Nejdriv ho odsoudi na zaklade pachovych stop, pak ho propusti, jenze mezitim se jeste chlapec stihl ve vezeni pochlubit spoluvezni, ze to udelal. Tak se proces obnovi a nakonec ho pusti. V jine kauze vezne za svedectvi vezne a pachove stopy odsoudili na tvrdo a zde to jsou nedostatecne dukazy…melo by se ty rozsudky nejak sjednotit, pusobi to dost vse neduveryhodne, chaoticky…ja to nejak hloub nezkoumala, co vse je pravda nebo neni z medii nezjistim…ale kluk s vselijakou minulosti, syn zazobanych rodicu taky s ne uplne cistym stitem…no nevim, snad to vse dopadne spravedlive a jak ma…

Ty tam necítíš tu účelovost zabásnout i otce? Kdyby do toho starého netahali, tak bych možná o nevině mladého i pochybovala. Trestním stíháním starého to korunovali a mě přesvědčili, jak chabé důkazy mají. No, je to fuk. Rozhodovat bude nadřízený soud, což všichni jistě čekali. Doufám, že to další prodlužování dají státní zástupkyni k úhradě. Stejně, jako když zaměstnanec vyrobí zmetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
21.11.17 05:29
@Gába27 píše:
Tak!!! Baba sama neví, čí je. A na základě tohoto mají odsoudit mladého člověka na 13 let? Mjartan mě velmi potěšil, už jsem fakt nevětřila, že je toto v české justici možné.

Ale to je to, co ani já nebo ty nevíme :-)) právě proto se dělají ty znalecké posudky, jednak na to, jestli ona sama je nevěrohodná (tedy jestli lže), a na to jestli to co ona vnímá jako vzpomínku je opravdu vzpomínka-)jestli jsou pravdivé její vzpomínky. Navíc trochu opomíjíš i jiné důkazy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
21.11.17 05:32
@Gába27 píše:
Ty tam necítíš tu účelovost zabásnout i otce? Kdyby do toho starého netahali, tak bych možná o nevině mladého i pochybovala. Trestním stíháním starého to korunovali a mě přesvědčili, jak chabé důkazy mají. No, je to fuk. Rozhodovat bude nadřízený soud, což všichni jistě čekali. Doufám, že to další prodlužování dají státní zástupkyni k úhradě. Stejně, jako když zaměstnanec vyrobí zmetek.

Vidíš, a někdo by řekla, co to asi bude za rodinu :-) není stíhaná i matka? K úhradě? ale prosím tě, naopak kdyby se neodvolala, hrozil by ji postih, pokud tam důkazy o vině jsou. Určitá míra pravděpodobnosti (a nepíši naschvál jak velká) tak prostě je, a stejně tak jako ona MUSÍ žalovat v případě pochybností o jeho nevinně, tak soudy musí v případě pochybností zprostit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41069
21.11.17 05:35
@Eemii píše:
@Keyllah ale svuj nazor si vyjadrila dost jasne ne? A to na zaklade bulvaru, nepredpokladam, ze jsi spis celta.

Jistě, já napsala, že bych si nedovolila tvrdit bez přečtení spisu to ani to :-) to mi přijde jako jasné vyjádření názoru ;) hele nic proti, mě jen jsou proti ty hlášky určitě to, určitě tamto atd., přitom ani jedna z nás tam nebyla, spis nečetla atd. A protože se v justici pohybuju dovolím si tvrdit, že bez důkazu se obžaloba jen tak nepodává. To jestli jsou důkazy dostačující pro soud je jiná otázka, pro obžalování evidentně byly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
21.11.17 07:17

@Keyllah Já vím velmi dobře, že paní státní zástupkyně nikdy nic k úhradě nedostane. To je takový můj sen a vroucné přání, aby i lidé z justice byli zodpovědni za svůj šlendrián. Oni jsou totiž stát ve státě, přesvědčeni, že s nimi nikdo nehne. A bohužel, v tomto směru je to pravda. Nikdo s nimi nehne. Tolik zakomplexovaných a zlých lidí, kteří se v tomto oboru vyskytují, se hned tak nikde jinde nevidí. Proto mám pak radost, když se sem tam vyskytne nějaká bílá vrána (nyní třeba právě Mjartan).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová