Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně bych tam volala či nejlépe psala o řešila to. Co kdyby jen někdo na podatelně do obálky pro tebe strčil něco jiné a pak by tvrdili, že to pro tebe ti bylo doručeno, vždyť mají doklad o doručení. Pokud bys to začala tvrdit až po nějakém tom roce, moc věrohodně by to z tvé strany neznělo.
Jasně, že se to může stát. Do těch obálek to dávají taky jenom lidi
Stávat by se to samozřejmě nemělo, ale jak píšu, jsou to jen lidi. Zavolej si tam, že Ti přišlo tohle a co máš dělat.
Kdyby jsi viděla ty kvanta dopisů a obálek, co odcházejí, pochopila bys:)
Stát by se to nemělo, někdo si to nepřekontrolovat, ale jsme lidi, že..
Zavolej tam a domluv se co dál… Pravděpodobně to pošleš zpět..
Právě o to mi jde oni mají doklad o tom že jsem to převzala manžel říkal at tam napíšu meil s fotkama toho rozsudku a číslem jednacím. ale jsem v šoku že takové udaje se zamění.
Stát se může všechno
ani lidi ani stroje nejsou neomylní ![]()
Co nejdříve to na soud nahlaš (ideálně hned) s fotkou, jaký rozsudek máš a že nemáš ten svůj.
Pošli jim to mailem a vyžádej si potvrzení o přečtení.
Tak nejsme neomylní. Na soudech a v podobných organizacích jsou dopisy zasypáni, takže jestli se to stane občas, tak je to ještě dobrý. Je to samozřejmě nemilé, ale nedělala bych z toho žádnou vědu. Jestli máš příslušný soud blízko, tak bych tam zašla, jestli ne, tak zavolala a zjistila, jak mám postupovat.
Přišlo mi předvolání na policii jako svědek. Jméno stejné, adresa jiná. Šla jsem tam osobně vrátit dopis, protože to nebylo moje. Řekla jsme, že já mám jinou adesu, stejná ulice, jiné č.., že to není pro mě, v dotyčném případě nikoho neznám. Za týden jsem dostala stejný dopis, ale už se správnou adresou. Až na podruhé pochopili, že to posílají špatně. ![]()
Jj, taky se mi stalo něco podobného. Přisly mi ze socialky papíry k rodicaku a byl u to je ještě jeden papír pro jinou paní, ze ji odebírají prispevky na dítě
. Tak jsem hned paní co to vyrizuje volala, ze to tam mám a co s tím dělat a taky aby to te paní poslali.
Příspěvek upraven 26.05.15 v 15:27
Tak jsem jim tak teď poslala meila i s fotkama zašla bych tam osobně ale já jsem z Prahy a soud to je v Brně takže tak no. Teď jsem spíš zvědavá a nervozní z toho co to mělo pro mě být.
Ještě se zeptám když vlastně na té obálce je číslo jednací toho mojeho když bych zašla tady v Praze na soud řeknou mi co to je nebo to muže jen to Brno?
No museli uz mit ulozenou nekde tvoji adresu…a stane se..
Ja na soude taky dalala, je to fakt kvanta dopisu. Me se to osobne nestalo, ale kolegyni jo, nastesti pani, co dopis omylem dostala mela pochopeni…
@Anonymní píše:
Ještě se zeptám když vlastně na té obálce je číslo jednací toho mojeho když bych zašla tady v Praze na soud řeknou mi co to je nebo to muže jen to Brno?
Jen Brno
Tak nevím jestli se mám divit nebo jestli už je v dnešní době možné všecho ale zvonila poštačka přišel mi dopis ze zeleným pruhem z brna od soudu adresát jsem já ale v obálce je cizí rozsudek pro pána že dluží někomu peníze za nájem ještě dokonce z doby kdy mě nebylo ani 18 let je tam celé jméno adresa pána datum narození no všechno a mě ted vrtá hlavou jak on se o tom dozví že to přišlo mě a kde je ten rozsudek co měl dojít mě. je to normální že takto se posílají a zaměnují takové duležité věci. omlouvám se píšu jednou rukou na druhé mám malou
. asi na ten soud do toho brna budu muset napsat nebo jak by jste to vyřešily. anonym snad chápete.