Přišel mi cizí rozsudek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
255
27.5.15 11:49
@Anonymní píše:
Tak nevím jestli se mám divit nebo jestli už je v dnešní době možné všecho ale zvonila poštačka přišel mi dopis ze zeleným pruhem z brna od soudu adresát jsem já ale v obálce je cizí rozsudek pro pána že dluží někomu peníze za nájem ještě dokonce z doby kdy mě nebylo ani 18 let je tam celé jméno adresa pána datum narození no všechno a mě ted vrtá hlavou jak on se o tom dozví že to přišlo mě a kde je ten rozsudek co měl dojít mě. je to normální že takto se posílají a zaměnují takové duležité věci. omlouvám se píšu jednou rukou na druhé mám malou ;). asi na ten soud do toho brna budu muset napsat nebo jak by jste to vyřešily. anonym snad chápete.

Pracovala jsem na poště a bohužel nejsi první a určitě ani poslední případ… úřednice si poplete obálky a je to…
taky za mnou jednou běžela paní že dopis, který jsem jí dala nebyl pro ni… na obálce byla její adresa jméno a vše… a na dopise byl uvedený někdo úplně jiný… hold nikdo není bezchybný a i úředník je jen člověk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.15 11:54
@Odet píše:
Pracovala jsem na poště a bohužel nejsi první a určitě ani poslední případ… úřednice si poplete obálky a je to…
taky za mnou jednou běžela paní že dopis, který jsem jí dala nebyl pro ni… na obálce byla její adresa jméno a vše… a na dopise byl uvedený někdo úplně jiný… hold nikdo není bezchybný a i úředník je jen člověk

Dobře ale tak když něco popletu obzvlášt s osobními udaji tak si budu sypat popel na hlavu a omlouvat se a ne že jako takovým stylem nic se neděje pošlete mi to zpět. Dokážu to pochopit že se někdo splete ale když se splete prodavačka v supermarketu tak taky příjde o bonusy a je potrestaná.

• Citovat
  • Upravit
6842
27.5.15 11:58

Tak si stěžuj na soud někomu nadřízenému, napiš, jaká se stala chyba (přidej jméno úřednice, pokud víš) a postěžuj si i na to, že se ani neomluvila.
Tady nic nevyřešíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová