Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Tak nevím jestli se mám divit nebo jestli už je v dnešní době možné všecho ale zvonila poštačka přišel mi dopis ze zeleným pruhem z brna od soudu adresát jsem já ale v obálce je cizí rozsudek pro pána že dluží někomu peníze za nájem ještě dokonce z doby kdy mě nebylo ani 18 let je tam celé jméno adresa pána datum narození no všechno a mě ted vrtá hlavou jak on se o tom dozví že to přišlo mě a kde je ten rozsudek co měl dojít mě. je to normální že takto se posílají a zaměnují takové duležité věci. omlouvám se píšu jednou rukou na druhé mám malou. asi na ten soud do toho brna budu muset napsat nebo jak by jste to vyřešily. anonym snad chápete.
Pracovala jsem na poště a bohužel nejsi první a určitě ani poslední případ… úřednice si poplete obálky a je to…
taky za mnou jednou běžela paní že dopis, který jsem jí dala nebyl pro ni… na obálce byla její adresa jméno a vše… a na dopise byl uvedený někdo úplně jiný… hold nikdo není bezchybný a i úředník je jen člověk
@Odet píše:
Pracovala jsem na poště a bohužel nejsi první a určitě ani poslední případ… úřednice si poplete obálky a je to…
taky za mnou jednou běžela paní že dopis, který jsem jí dala nebyl pro ni… na obálce byla její adresa jméno a vše… a na dopise byl uvedený někdo úplně jiný… hold nikdo není bezchybný a i úředník je jen člověk
Dobře ale tak když něco popletu obzvlášt s osobními udaji tak si budu sypat popel na hlavu a omlouvat se a ne že jako takovým stylem nic se neděje pošlete mi to zpět. Dokážu to pochopit že se někdo splete ale když se splete prodavačka v supermarketu tak taky příjde o bonusy a je potrestaná.
Tak si stěžuj na soud někomu nadřízenému, napiš, jaká se stala chyba (přidej jméno úřednice, pokud víš) a postěžuj si i na to, že se ani neomluvila.
Tady nic nevyřešíš ![]()