Syn se počůrává a zlobí, jsem příšerná matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
9.11.18 15:25
@Lioness34 píše: :palec:
My to máme stejne . Někdy mam pocit ze dospěli si mezi sebou pomáhají ale dětem nechtějí protože dítě aby si nemyslelo a ze musí a musí se to naučit a zvládat sám atd a někdy tam chybí takove to já ti pomůžu stejne jako bych očekávala ze pomuzes ty mě. Dítě co váží 20kg a je ve škole a má tašku 7kg tak to je třetina váhy. Nebudu teď brát v potaz to ze dítě se vyvíjí a roste ale u dospělého člověka který váží 60kg a měl by mít 20kg na zádech - no nebyl by rad ze mu někdo pomůže a nemusí táhnout tolik??

prosím tě a co by prvňáček nosil, že by měl aktovku 7 kilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15198
9.11.18 18:10
@J_Doe píše:
Tak to se proste neshodnem, podle me je to blbost. Kdyz vidim matku, jak nese skolni tasku, tak si proste myslim, ze z ditete dela cukrovou panenku, coz je jeden ze znaku, ze ma malo deti.A taky, co tak hrozne tezkeho ten prvnak dva mesice po zacatku skoly nosi, ze to neunese?

Chodí do třetí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.11.18 18:59
@terinka4444 píše:
prosím tě a co by prvňáček nosil, že by měl aktovku 7 kilo?

Naše opravdu má - jsem to vážila - topgal batoh a klasika penal velké desky +sesit geometrii, matematika, ziva abeceda, angličtina, velké folie , malé desky + ukolnicek, zakovskou, folie 2×, matematika domácí úkoly, pisanka a desky se slabikama velkýma, sešit poznáváme abecedu. Pisanka velká. Desky s pismenkama, desky menší s číslicemi, kapesniky, pití, box na svačinu se svačinou, slabikar, peněženka. Prvouka pracovní sešit a prvkouka knížka. Jako fakt masakr. A já nevím do jaké pisanky budou psát ve škole… mají 4-5h, někdy se jim prehodi. Je to mala škola. A proste všichni nosi všechno. Kdyby ji taška vážila 3kg tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
9.11.18 19:02

Mě to přijde jako masakr a fakt těžká. Prý u jedné holcicky zvažovali ze ji dovolí kufřík na kolečkách protože váží 16kg a je malinka. V lavici mají nějaké listy a ve škole nechávají vytvarku tělocvik barevné papíry a věci na vytvarku a pracovní činnosti. Ty si nechávají v lavici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
9.11.18 19:08
@tronelka píše:
Vzdyt to pisu, pokud je to drobek, vzala bych mu tezke veci, ale rozhodne ne celou tasku. At ji ma trebas prazdnou jen se svacinou, ale at si neco nese a nezvyka si na to, ze jde jak milostpan.

to mu radši vezmu celou aktovku, než něco přendávat.. akorát bych pak něco zapomněla vrátit a táhla bych to do práce.. :lol: moje dítě není drobek, jen anorektička, má cca 130 cm a 20 kg, nemůžu ho nechat tahat na zádech skoro čtvrtinu jeho váhy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.18 09:51

Tak hlásím, že syn se pocural od utery jen jednou, když si hrál s bratrancem s vláčky. Zato syn má teď nove heslo:„Neporoucej mi nebo řeknu babičce, že na mě kricis“ Fakt super. A dělá to jen mě

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi