Příspěvek na bydlení – vyplácí se měsíčně nebo čtvrtletně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příspěvek na bydlení
Ahoj,potřebovala bych poradit yda se příspěvek na bydlení vyplácí měsíčně nebo čtvrtletně?Podávala jsem žádost zpětně za měsíc červenec,srpen,září dnes mi na účet přišlo 6018 kč a já nevím jak to vyplácí nebot mi zatím nepřišlo žádné písemné vyrozumění.Prosím,poradte.....díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Měsíčně, ale vzhledem k té částce, nemáš v tom i něco jiného, rodičák, přídavky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,nemám rodičák mi posílají zvlášt na složenku.Děkuju ti za odpověd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promin napsala jsem to blbě myslela jsem samozřejmě přídavky na děti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ta částka je normální, pokud platíš nájem, inkaso a nemáte v rodině žádný příjem.
Pokud jsi žádala ale zpětně, tak to většinou pošlou najednou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za červenec, srpen a září se žádá v říjnu a příspěvek chodí v listopadu, prosinci a lednu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vyjádření ti přijde a pokud jsi žádala zpětně, je možné, že to bude vše, na cos měla nárok. nové ti budou chodit měsíčně.
Já, dkyž mám zapalceno opravdu vše, bydlení i SIPO, tak mám o něco málo míň, než ti přišlo měs.
- Citovat
- Upravit
Ale zpětně jde žádat jen za poslední kalendářní čtvrtletí, tzn. 7,8,9 (dokládají se příjmy a výdaje) Takže zakladatelce ta částka bude chodit měsíčně a v lednu může žádat za 10,11,12 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mumi píše:
Ale zpětně jde žádat jen za poslední kalendářní čtvrtletí, tzn. 7,8,9 (dokládají se příjmy a výdaje) Takže zakladatelce ta částka bude chodit měsíčně a v lednu může žádat za 10,11,12
No to ej vlastně pravda.
ale že to přišlo až v listopadu a ne v říjnu… taky je otázka kdys o to žádala.
- Citovat
- Upravit
Dokládala jsi červenec, srpen, září, příspěvek ti teda přiznali na říjen, listopad, prosinec. Peníze se vyplácí zpětně, takže je dostaneš v listopadu, prosinci a lednu s tím, že v lednu doložíš papíry za říjen až prosinec a tak dále a tak dále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak jestli ti nepřišlo rozhodnutí, tak zavolej na úřad, třeba se někde zatoulalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taková částka ti přijde i v prosinci a lednu .Taky jsem brala kolem 6000 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
příspěvěk na bydlení jak to je
Ahoj omlouvám se, vím, že je toho tady spousta, ale fakt se v tom nevyznám a prosím vás o pomoc se v tom zorientovat. jsem na tyto věci děsně tupá tak klidně polopatě děkuji.
Od června budu bydlet v podnájmu kde budu mít trvalé bydliště, nemám žádný příjem až v říjnu porodím a budu brát čtyřletý rodičák. chci si zažádat o příspěvek na bydlení na který určitě dosáhnu ,ale nevím kdy zažádat když je to čtvrtletně a já tam budu od června a kdy dostanu první peníze ? a dále jak prokázat náklady na bydlení jde pouze o nájem( inkaso se mě týkat nebude taková dohoda ) problém je v tom, že nemám a nebudu mít vlastní učet u banky takže nájem bude platit někdo jiný z jiného účtu jak pak doložit že jsem nájem platila? moc děkuji za info.
- Citovat
- Upravit