Příspěvek na bydlení – vyplácí se měsíčně nebo čtvrtletně?

140
22.11.11 19:36

příspěvek na bydlení

Ahoj,potřebovala bych poradit yda se příspěvek na bydlení vyplácí měsíčně nebo čtvrtletně?Podávala jsem žádost zpětně za měsíc červenec,srpen,září dnes mi na účet přišlo 6018 kč a já nevím jak to vyplácí nebot mi zatím nepřišlo žádné písemné vyrozumění.Prosím,poradte.....díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
22.11.11 19:46

Měsíčně, ale vzhledem k té částce, nemáš v tom i něco jiného, rodičák, přídavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.11.11 19:53

Ahoj,nemám rodičák mi posílají zvlášt na složenku.Děkuju ti za odpověd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
22.11.11 19:55

Promin napsala jsem to blbě myslela jsem samozřejmě přídavky na děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
22.11.11 19:58

Ta částka je normální, pokud platíš nájem, inkaso a nemáte v rodině žádný příjem.
Pokud jsi žádala ale zpětně, tak to většinou pošlou najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.11.11 20:06

Za červenec, srpen a září se žádá v říjnu a příspěvek chodí v listopadu, prosinci a lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 20:08

vyjádření ti přijde a pokud jsi žádala zpětně, je možné, že to bude vše, na cos měla nárok. nové ti budou chodit měsíčně.
Já, dkyž mám zapalceno opravdu vše, bydlení i SIPO, tak mám o něco málo míň, než ti přišlo měs.

• Citovat
  • Upravit
170
22.11.11 20:12

Ale zpětně jde žádat jen za poslední kalendářní čtvrtletí, tzn. 7,8,9 (dokládají se příjmy a výdaje) Takže zakladatelce ta částka bude chodit měsíčně a v lednu může žádat za 10,11,12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
22.11.11 20:19

No to jsem z toho jelen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 20:36
Mumi píše:
Ale zpětně jde žádat jen za poslední kalendářní čtvrtletí, tzn. 7,8,9 (dokládají se příjmy a výdaje) Takže zakladatelce ta částka bude chodit měsíčně a v lednu může žádat za 10,11,12 :)

No to ej vlastně pravda. :think: ale že to přišlo až v listopadu a ne v říjnu… taky je otázka kdys o to žádala.

• Citovat
  • Upravit
7182
22.11.11 21:12

Dokládala jsi červenec, srpen, září, příspěvek ti teda přiznali na říjen, listopad, prosinec. Peníze se vyplácí zpětně, takže je dostaneš v listopadu, prosinci a lednu s tím, že v lednu doložíš papíry za říjen až prosinec a tak dále a tak dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
22.11.11 21:13

Jinak jestli ti nepřišlo rozhodnutí, tak zavolej na úřad, třeba se někde zatoulalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
22.11.11 21:25

Mi běžně chodí peníze o pár dní dřív, než rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
22.11.11 21:34

Taková částka ti přijde i v prosinci a lednu .Taky jsem brala kolem 6000 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.12 23:11

příspěvěk na bydlení jak to je

Ahoj omlouvám se, vím, že je toho tady spousta, ale fakt se v tom nevyznám a prosím vás o pomoc se v tom zorientovat. jsem na tyto věci děsně tupá tak klidně polopatě děkuji.
Od června budu bydlet v podnájmu kde budu mít trvalé bydliště, nemám žádný příjem až v říjnu porodím a budu brát čtyřletý rodičák. chci si zažádat o příspěvek na bydlení na který určitě dosáhnu ,ale nevím kdy zažádat když je to čtvrtletně a já tam budu od června a kdy dostanu první peníze ? a dále jak prokázat náklady na bydlení jde pouze o nájem( inkaso se mě týkat nebude taková dohoda ) problém je v tom, že nemám a nebudu mít vlastní učet u banky takže nájem bude platit někdo jiný z jiného účtu jak pak doložit že jsem nájem platila? moc děkuji za info.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat