Příspěvek na bydlení – vyplácí se měsíčně nebo čtvrtletně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
http://www.kurzy.cz/…-na-bydleni/
pocet osob v domacnosti se mysli pocet tech osob, co tam maji trvaly pobyt nebo je to pocet vsech osob, co tam ziji v tom byte? Nevite?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elois28
ne jo ani dopis a kdy jsi to tam nesla ta potvrzeni? To je hruza fakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule7991
přítel mi ji tam nesl myslím okolo 15tého/dubna/..trvá jim to!
- Citovat
- Upravit
@mimiško12 Ahoj, zkus se zeptat na mimořádnou pomoc v hmotné nouzi. Nevím jestli to pujde i na toto, ale zkusit bys to měla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elois28 píše:
@Petule7991
přítel mi ji tam nesl myslím okolo 15tého/dubna/..trvá jim to!
Tak dnes to konecne prislo, huraaaaa ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky pořád čekám, v peněžence 50,– a ty dám zítra za autobus do školy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rodný list
Dobrý den chci se zeptat jak to je s příspěvkem na bydlení když bydlím v najmu bez přítele a malej má v rodném listě otce, jestli se musej zařizovat alimenty soudně a nebo ne, když jsme se dohodli že mě zatím bude dávat 500kč protože bez práce. Děkuji
- Citovat
- Upravit
@EasyIva píše:
Dobrý den chci se zeptat jak to je s příspěvkem na bydlení když bydlím v najmu bez přítele a malej má v rodném listě otce, jestli se musej zařizovat alimenty soudně a nebo ne, když jsme se dohodli že mě zatím bude dávat 500kč protože bez práce. Děkuji
Ahoj, zalezi kdo ma v byte, kde bydlis trvale bydliste. Do vydaju se pocita tvuj prijem(materska, rodicak, pridavky)alimenty nikoliv.
- Citovat
- Upravit
Prosím vás a když se s otcem dítěte domluvíte na alimentech 500Kč tak jim to stačí tam říct nebo se to nějak musí zdokladovat a nebo soudně, nechci ho dávat k soudu, ale ten příspěvek by se fak hodil
jsem z toho jelen
- Citovat
- Upravit
@easy Iva píše:
Prosím vás a když se s otcem dítěte domluvíte na alimentech 500Kč tak jim to stačí tam říct nebo se to nějak musí zdokladovat a nebo soudně, nechci ho dávat k soudu, ale ten příspěvek by se fak hodiljsem z toho jelen
Me se nikdy neptali zda alimenty vubec pobiram, natoz abych je dokladala.
- Citovat
- Upravit