Příspěvek na bydlení – vyplácí se měsíčně nebo čtvrtletně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Stačí aby ti do nájemníé smlouvy napsal, že platíš 5000 nájem a 1000 služby, dohromady nájem 6000. tak to máme my. Zálohy jsou napsaný na majitele, on je platí a my mu posíláme nájem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte, můžu se taky zeptat? Dneska jsem byla poprvé zažádat o příspěvek na bydlení. Schválili mi jej, jen teda nevím kolik vlastně dostanu a kdy ty peníze posílají? Když platím 6000,– + 1000,– elektřinu. Bydlím tady od ledna.
A ještě, na ten úřad musím chodit pro ty papíry co čtvrt roku a dávat je majiteli potvrdit?
Moc děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojte, můžu se taky zeptat? Dneska jsem byla poprvé zažádat o příspěvek na bydlení. Schválili mi jej, jen teda nevím kolik vlastně dostanu a kdy ty peníze posílají? Když platím 6000,– + 1000,– elektřinu. Bydlím tady od ledna.A ještě, na ten úřad musím chodit pro ty papíry co čtvrt roku a dávat je majiteli potvrdit?
Moc děkuju
To Ti řekli rovnou na místě při podání papírů, že je to schváleno?
Měl by Ti po podání přijít domů papír s vyrozuměním, zda na příspěvek máš nárok a jaké částka bude..
Ano, podává se to co čtvrt roku..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallkapa jj paní mi to řekla
Budu ještě teda čekat na dopis, to jsem nevěděla, tak děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
jde o to jakej máš příjem a kolik máš dětí, ne jen o to, kolik platíš nájem. A mě taky nidky neřekly hned, zda ho dostanu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
Jsem vdaná,ale manžel u nás nemá trvalé bydliště je pryč…když si podám žádost o příspěvek na bydlení který by mě do začátku pomohl než to nebudu opravdu potřebovat,budu mít nárok,nebo tím se jsem vdaná nárok automaticky odpadá tak jako u ostatních dávek?Jsem se 3 dětmi.....
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
Jsem vdaná,ale manžel u mě v domě nemá trvalé bydliště je pryč…když si podám žádost o příspěvek na bydlení který by mě do začátku pomohl než to nebudu opravdu potřebovat,budu mít nárok,nebo tím se jsem vdaná nárok automaticky odpadá tak jako u ostatních dávek?Jsem se 3 dětmi.....
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
Jsem vdaná,ale manžel u mě v domě nemá trvalé bydliště je pryč…když si podám žádost o příspěvek na bydlení který by mě do začátku pomohl než to nebudu opravdu potřebovat,budu mít nárok,nebo tím se jsem vdaná nárok automaticky odpadá tak jako u ostatních dávek?Jsem se 3 dětmi.....
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
- Citovat
- Upravit
No popravdě přesně nevím jak to bude. Když se rozvádíš, tak dáš žádost o vyloučení z posuzovaných osob. Jelikož se nerozvádíte, tak i když tam bydlet nebude si myslím, že ho do společně posuzovaných osob počítat budou. Na tohle se budeš muset jít zeptat přímo tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je pryč jakože se odstěhoval, tak má vyživovací povinnost. Tak by je zajímalo, kolik Ti platí.
Pokud je ve výkonu trestu, musí se doložit potvrzení z věznice, plus kolik tam vydělává.
- Citovat
- Upravit
hm tak to bude asi rozumnější tam dávat i ty zálohy.
máš pravdu majitel je příbuzný, ale on se stěhuje jinam a svuj barák mi právě pronajme.