Příspěvek na bydlení - máme nárok?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.3.19 14:24

@Lilith_S
Ano proč protože jsem na rodičovské ale to vy strašně pracovití lidé nepochopíte,jelikož byste dítě hodili na záda a šli byste pracovat tipuju? Ano Apple výrobky mám ráda a když jsem si iPhone pořídila v době,kdy přítel měl mnohem vyšší plat ale to vy nejsvatější lidé nepochopíte,že jsme se odstěhovali 4.3. Od rodičů do svojeho i s malou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
25.3.19 14:28

@Viktorka2017 Tady jde prostě o to, že na jednu stranu lidi poučuješ, že by to chtělo zvýšit finanční gramotnost, a na druhou sama nedokážeš vyjít s penězma. Ano, já jsem strašně pracující člověk, jsem na to hrdá, že se dokážu postarat sama o sebe a svou rodinu. A dítě nikam házet nemusím a i přesto budu pracovat celou mateřskou a rodičák. Stejně tak jsem si hned po uschnutí testu neběžěla pro nemocenskou, jak je moderní. Lidi prostě vytáčí, když někdo hází zodpovědnost za svoje špatná rozhodnutí na stát, čili na nás na všechny. Sama jsi psala v jiné diskuzi, že vycházíte s příjmem v pohodě, tak co tady po nás chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.3.19 14:34
@Viktorka2017 píše:
@Lilith_S
Ano proč protože jsem na rodičovské ale to vy strašně pracovití lidé nepochopíte,jelikož byste dítě hodili na záda a šli byste pracovat tipuju? Ano Apple výrobky mám ráda a když jsem si iPhone pořídila v době,kdy přítel měl mnohem vyšší plat ale to vy nejsvatější lidé nepochopíte,že jsme se odstěhovali 4.3. Od rodičů do svojeho i s malou :D

financne gramotny clovek si nejdrive zaridi vlastni bydleni, udela financni rezervy, aby nemusel sve dite tahat po podnajmech a socialkach. :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 15:11

@markytka3
Konečně rozumné slovo .. ano máte pravdu,taky že nejsem absolutně hrdá na toto … bohužel se stalo :(
A já si to uvědomila až pozdě,teď však mám za cíl vychovat z malé slušného člověka a pomohl by nám ten příspěvek na bydlení,proto jsem se zeptala nechtěla jsem,aby někdo byť jen zmínkou vytáhl minulost,sama vím,jak pitomá jsem bývala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34020
25.3.19 15:27
@Viktorka2017 píše:
Až je mi na blití,kolik z vás mě má za vyžírku,když jsem v životě ze sociálky nic nebrala až pak rodičák a přídavky na malou,aby měla co jíst a plínky ;)
Když vy víte kulový o tom,jaký vztah byl s jejím otcem ;)
A umíte JEN A JEN obviňovat a ubližovat lidem,co se snaží,ale ochlasty z ubytoven,co jdou na automaty,jen co seženou alespoň stokorunu,tak to vám nevadí živit ;)
To je asi jako má kamarádka romka,která bydlí se svým přítelem romem a oba dva pracují ani jednu sekundu nebyli na sociálce,zatímco bílí se v tom rádi vyžívají viz. Výměna manželek :lol:
Jste směšní :mavam:

Aby mela mala co jist a plinky??? To jako vazne? My jsme smesny? Aha, tak jo. Prave proto ze vime kulovy o vztahu jejiho otce, tak nam to muze byt fuk, ty sis ho vybrala a poridila sis s nim dite. Tak si tady nehraj na chudinku, kterou musime podporit, protoze nemusime. Jen tak mimochodem, kdo podporuje ty ochlasty a nevadi mu to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.19 15:33

@arinecka
Ano,aby měla malá co jíst a plínky na to je snad rodičák a ne nezajímá vás to a už vidíte,jak mě nezajímá to,že na otázku jste se tu do mě pustily jak slepice po flusu? :zed:
A mimochodem,my jsme si potykaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32218
25.3.19 15:35

@Viktorka2017 tady si tykají všichni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15591
25.3.19 15:35
@Viktorka2017 píše:
@arinecka
Ano,aby měla malá co jíst a plínky na to je snad rodičák a ne nezajímá vás to a už vidíte,jak mě nezajímá to,že na otázku jste se tu do mě pustily jak slepice po flusu? :zed:

A mimochodem, tady si tykají všichni :roll: Tak se uklidni.

Ty jsi fakt ještě mladá a … :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15591
25.3.19 15:38
@markytka3 píše:
financne gramotny clovek si nejdrive zaridi vlastni bydleni, udela financni rezervy, aby nemusel sve dite tahat po podnajmech a socialkach. :mavam: :mavam:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34020
25.3.19 16:09
@Viktorka2017 píše:
@arinecka

Jasně, tady se tyká každému, to sis už snad mohla všimnout ne? Přečti si co tady píšeš za perly a pak ti třeba dojde, proč jsme se do tebe pustili. Nauč se šetřit, neutrácej za kraviny a hned to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.19 19:46
@Lilith_S píše:
@Viktorka2017 Tady jde prostě o to, že na jednu stranu lidi poučuješ, že by to chtělo zvýšit finanční gramotnost, a na druhou sama nedokážeš vyjít s penězma. Ano, já jsem strašně pracující člověk, jsem na to hrdá, že se dokážu postarat sama o sebe a svou rodinu. A dítě nikam házet nemusím a i přesto budu pracovat celou mateřskou a rodičák. Stejně tak jsem si hned po uschnutí testu neběžěla pro nemocenskou, jak je moderní. Lidi prostě vytáčí, když někdo hází zodpovědnost za svoje špatná rozhodnutí na stát, čili na nás na všechny. Sama jsi psala v jiné diskuzi, že vycházíte s příjmem v pohodě, tak co tady po nás chceš?
:think: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.19 19:48
@Viktorka2017 píše:
@arinecka

Svoji nezralost a sociální hloupost dokládáš už i tím, že strkáš fotografii svého dítěte na web, tedy nechráníš ani jeho soukromí.Pokud nemáš na uživení dítěte, neměla sis ho s partnerem pořizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.3.19 19:49
@Božislava píše:
To už musejí mít našetřeno milion! ALE ZNÁŠ TO: pět dovolených v luxusních destinácích za rok, drahé auto, návštěvy luxusních restaurací atd, milionek je pryč! Takže oškubeme stát a kašleme na ty, co žerou z popelnice tvrdý chleba! :pocitac: :cert:

takto vypadá učebnicový příklad závisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
25.3.19 20:58

@Burj Chalifa

@Burj Chalifa píše:
Svoji nezralost a sociální hloupost dokládáš už i tím, že strkáš fotografii svého dítěte na web, tedy nechráníš ani jeho soukromí.Pokud nemáš na uživení dítěte, neměla sis ho s partnerem pořizovat.

Tím, že má mini fotku mimča na emiminu nechrání jeho soukromí? Pochybuju, že by ho někdo někde na ulici poznal :mrgreen:

Ta poslední věta je fakt trapná a častá, jakoby člověk mohl předvídat okolnosti, nikdo nevíme, co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.3.19 20:59
@Burj Chalifa píše:
takto vypadá učebnicový příklad závisti.

Závist nezávist, mají šetřit na horší časy a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat