Rada k příspěvku na bydlení

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
sophinka1
22.8.13 20:10
@blorchi píše: :think: Já mám mlade kousky to bych mohla dostat i doplatek na vodu :think:
:mrgreen: nebo na mlíko co :mrgreen:
  • Upravit
Brooucinda
22.8.13 20:11
@Timinka píše: :mrgreen: jo tááák a co se musí ukazovat třeba na přídavky na děti? :think: A jak se to provozuje? Dojdu na úřad a vyhrnu triko či sukni? :think:

Já nevím. Beru velký kulový, ale soudě podle toho, jak se porád šicí informujou jak na to, asi taky začnu něco pobírat :mrgreen:
Vím, že Tě to vytočí :P
Přídavky na děti?…ehm… Co takhle stehýnko?

• Upravit
sophinka1
22.8.13 20:12
@Brooucinda píše:
Já nevím. Beru velký kulový, ale soudě podle toho, jak se porád šicí informujou jak na to, asi taky začnu něco pobírat :mrgreen:
Vím, že Tě to vytočí :P
Přídavky na děti?…ehm… Co takhle stehýnko?

mě to nevytočí, já si stoupnu do fronky taky :mrgreen: díky jedné takové diskuzi vím, že mé životní minimum je skoro 19 tisíc :mrgreen: a jestli mi pak ještě zaplatí byt, energie a jiné legrace, budu v balíku :mrgreen:

• Upravit
Brooucinda
22.8.13 20:12
@_BBQ_s píše:

Taky dobrý no… Chuděra Kadel :mrgreen:

• Upravit
61
22.8.13 20:14

Jsem ráda, že jste se pobavily dámy.

• načítám...
Brooucinda
22.8.13 20:14
@Timinka píše:
mě to nevytočí, já si stoupnu do fronky taky :mrgreen: díky jedné takové diskuzi vím, že mé životní minimum je skoro 19 tisíc :mrgreen: a jestli mi pak ještě zaplatí byt, energie a jiné legrace, budu v balíku :mrgreen:

Nechceš toho nějak moc? Jako doufám, že budeš stát za mnou. 19 tisíc? No tfůj… To bys měla rozdávat a ne cockovat… :mrgreen: :mrgreen: Rozdávat nám, co to potřebujeme - samozřejmě

• Upravit
Brooucinda
22.8.13 20:15
@Timinka píše:
mě to nevytočí, já si stoupnu do fronky taky :mrgreen: díky jedné takové diskuzi vím, že mé životní minimum je skoro 19 tisíc :mrgreen: a jestli mi pak ještě zaplatí byt, energie a jiné legrace, budu v balíku :mrgreen:

Mmch. Ty nestojíš frontu na dávky na drogérku? To je teď novinka :lol:

• Upravit
sophinka1
22.8.13 20:16

@Brooucinda ti pak pošlu 10 dkg nějaký dobrý šunky :lol:

• Upravit
sophinka1
22.8.13 20:17
@Brooucinda píše:
Mmch. Ty nestojíš frontu na dávky na drogérku? To je teď novinka :lol:

zatím nestojím v žádné frontě :think: na drogerku jóó??? NO ale já kupuju drahej šampon, jestli mě nebudou nutit kupovat levnější, tak jsu do toho

• Upravit
Brooucinda
22.8.13 20:17

@Timinka Šunčičku jo?!? :think: A sýreček? :mrgreen: Ten by nebyl?

• Upravit
Brooucinda
22.8.13 20:18
@Timinka píše:
zatím nestojím v žádné frontě :think: na drogerku jóó??? NO ale já kupuju drahej šampon, jestli mě nebudou nutit kupovat levnější, tak jsu do toho

Na drahej taky daj… :mrgreen:

• Upravit
sophinka1
22.8.13 20:18
@miscala píše:
Jsem ráda, že jste se pobavily dámy.

co jinýho s takovým dotazem? :mrgreen:

• Upravit
sophinka1
22.8.13 20:19
@Brooucinda píše:
@Timinka Šunčičku jo?!? :think: A sýreček? :mrgreen: Ten by nebyl?

jenom nějakej plesnivej :think:

• Upravit
Brooucinda
22.8.13 20:20

@Timinka Ehm..... Ale pořádně zrající… :mrgreen: Na dálku vonící

• Upravit
61
22.8.13 20:21

Myslím, že to byl normální dotaz..taky se někdo setkal s tím, že se jim na úřadě vysmáli, že si mají najít levnejší bydlení a nedali jim ani korunu..Ptala jsem se uplne normalne a Vy se tu bavíte jako malé děti místo toho, abyste mi normalně odpovědeli. Myslím, že je tu více „stupidnějších“ dotazů než je ten můj..Díky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat