Rodičák - pořád čekám
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rodičák pořád čekám
Je to tu už několikrát, ale žádala jsem o rodičák v červenci a mala se narodila 12 června. A pořád nic. žadnej dopis penize taky nikdy. Nevim vubec nic. když tam volámtak mi to nikdo nezvedne a nebo mě přepojuji jak pitomce. Myslela jsme si že mi třeba přijdou penize už ted v srpnu. a nebo aspoň něco. jak to vlastně je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mají snad 30 dní na vyřízení, což teda už v tvém případě je dávno
.Volat tam je na prd, to znám. Dojdi si tam osobně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To my řekli taky, že maji 30 dni, ale to už je. a tak jsem myslela že přijdou penize už ted v srpnu a ono nic!!!
- Citovat
- Upravit
Neboj, já čekala na vyřízení 9 měsíců. kvůli příteli cizinci. Nemáte tam nějaké podobné problémy, jako partner pracuje v cizině nebo něco podobného? To se pak může zdržet. Jinak bych tam došla osobně. Já než se něčeho dočkala, tam jsem tam byla 8×. Po telefonu toho stejně s nimi moc nevyřídíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě že vubec nic takového. spíš tam sedí jedna kráva, která to bude schválně zdržovat. Manžel pracoval u jejiho muže ve firmě a nepohodli se. A možná odsud vítr fouká. No pokud to nepřijde do tydne tak tam jdu a udělam jim tam z toho asi kulničku na dříví.
- Citovat
- Upravit
Aha tak to asi bude ono. No tak opravdu asi osobně a vyřídit si to s ní. Tyhle zapšklý úřednice miluju. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Právě že vubec nic takového. spíš tam sedí jedna kráva, která to bude schválně zdržovat. Manžel pracoval u jejiho muže ve firmě a nepohodli se. A možná odsud vítr fouká. No pokud to nepřijde do tydne tak tam jdu a udělam jim tam z toho asi kulničku na dříví.
No to víš, to má určitě zapotřebí (navíc, to že přijme žádost neznamená nutně, že jí ta samá úřednice zpracovává), pokud už uplynulo 30 dní, zajdi se podívat do spisu, co se s tím děje. Jinak na výplatu je dalších 30 dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dělat kůlničku na dříví kvůli dopisu?
Kterého července jsi to vyřizovala? Dopis by měli odeslat do třiceti dní, tzn. plus cesta poštou. Na výplatu mají ještě čas.
- Citovat
- Upravit