Příspěvek na bydlení (v novém bytě)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příspěvek na bydlení (v novém bytě)
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak je to s tím příspěvkem na bydlení. Přestěhovali jsme se teď s přítelem do nového bytu kde čekáme prcka v červenci. Zajímalo by mně, jestli mám nárok na příspěvek na bydlení když sem si tu nechala udělat trvalé bydliště jen já a přítel má jinde. Děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já teď budu pobírat mateřskou a přítel bere životní minimum. Jen mě zajímá jestli by mi to dali když on tu trvalý bydliště nemá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynnka18
Technický dotaz?!?! Z čeho budete živit miminko??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynnka18 píše:
Nechápu proč ta odpověď bohužel dali…
protože když na to nemáš, tak proč tam jdeš bydlet. Píšu bohužel záměrně. Patřím k těm, kteří jsou pro zrušení podobných kravin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anix píše:
@martina.se
Nejsi sama…
každý by měl mít bydlení odpovídající jeho příjmu. A měly by se dokazovat reálné skutečnosti, né že někdo s někym bydlí, ale nepočítá se atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
Ono by to taky chtělo aby všichni zaměstnavatelé lidem platili vše oficiálně a ne že dostane miminum a dalších 15tis do kapsy ale to je na dlouhé téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
protože když na to nemáš, tak proč tam jdeš bydlet. Píšu bohužel záměrně. Patřím k těm, kteří jsou pro zrušení podobných kravin.
A neměla by se k tomu teď nějak vyjadřovat obec?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z čeho asi budu živit dítě…Přítel sice bere životní minimum ale ale to má jen napsané na papíře bokem bere další peníze tak asi z těch peněz…A je to snad moje věc z čeho uživím dítě ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynnka18 píše:
Z čeho asi budu živit dítě…Přítel sice bere životní minimum ale ale to má jen napsané na papíře bokem bere další peníze tak asi z těch peněz…A je to snad moje věc z čeho uživím dítě ne…
pokud ho míníš živit na úkor nás daňových poplatníků, přestože nejsi v nouzi, tak je to i naše věc. A ano, to, co tady popisuješ, to je podvod. Nejsi samoživitelka v nouzi, příspěvky ti nepatří.
Příspěvek upraven 16.06.15 v 16:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynnka18 píše:
Proč si pořizujete dítě a byt na který nemáte když jste socky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Big boss píše:
Proč si pořizujete dítě a byt na který nemáte když jste socky?
jsou socky jen na papíře, aby vytáhly ze státu další prachy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit