Příspěvek na podnikání od Úřadu práce - Zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
17.6.24 19:03
@Sunnysmile19 píše: Více

Chceš mi říct, že chceš hodnotit moje zkušenosti podle toho, že žádám o příspěvek na podnikání? Nepříjde Ti to poněkud pokrytecké? Vybudovala jsem firmu, snažím se snížit náklady na minimum. V pohodě si vezmu půjčku a vybavení nakoupím, ale pokud je možnost to dostat jinou cestou, byla bych hloupá, abych to nevzala. Ale Ty budeš pravdpoodobně ten typ člověka, co jen kritizuje, nikdy nic nedokázal a jen se nudí na forech a oxiduje, protože Tvůj život je extrémně nezajímavý. Ptám se kdo má zda zkušenosti, pokud zkušenosti nemáš, nerozumíš tématice, raději se běž věnovat jiným činnostem, kterým alespoň rozumíš.

Kdyby jsi nebyla líná a pořádně jsi si prošla internet, zjistila by jsi, že mám pravdu.

„Příspěvek na podnikání může být přiznán maximálně ve výši šestinásobku průměrné mzdy v národním hospodářství za první až třetí čtvrtletí předchozího kalendářního roku, která je pro aktuální kalendářní rok upravena ve Sdělení MPSV. Výše příspěvku je závislá na míře nezaměstnanosti v regionu.“

Pro zjednudušení pro Tebe: V případě nižší míry nezaměstnanosti v příslušném regionu, než kolik je průměrná nezaměstnanost v ČR, může příspěvek činit maximálně čtyřnásobek shora uvedené průměrné mzdy, tj. 169 708 Kč. Pokud dosahuje nezaměstnanost v regionu alespoň průměrné nezaměstnanosti, může příspěvek činit až šestinásobek shora uvedené průměrné mzdy, tj. 254 562 Kč.

Můj region má větší míru nezaměstnonosti, tím pádem bych měla nárok na vyšší sazbu a tím pádem si říkám, že 40 tisíc je porměr málo vůči tomuto číslu.

https://www.aperio.cz/…-uradu-prace

BTW: ten odkaz fungoval, přes víkend ÚP měnil webovky a nějaké weby upravoval. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
718
17.6.24 19:08

@Adrinaaa_
No vzhledem k tomu, že zakládáš druhou diskuzi na rekvalifikaci a OSVČ, tak věřím, že jaksi ty znalosti pokulhávají. A proto těžko věřit nějakým super zkušenostem, pardón…

Navíc nevím no, na co tolik najednou hněvu a jedu, že by potrefená husa kejhala nejvíc? :nevim:
Navíc opět, slovo MAXIMÁLNĚ a AŽ totálně ignoruješ. Píše se o HORNÍ hranici. Tvojí pozici však ovlivňuje daleko více faktorů a na tu horní hranici zkrátka nemáš správné parametry, tak jednoduché to je. Úřad ti to zjevně spočítal správně, jen ty to nechceš pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
17.6.24 20:13

@Adrinaaa_ na ÚP jsem pracovala, dokonce v jednom z projektů, který ty dotace poskytuje. A pořád dokola ti píšu, že se nemáš ptát tady, ale na ÚP, kde jsi. Čemu na tom nerozumíš? Každý má jiný podmínky a pro každýho uchazeče jsou jiný. Nechápu, proč tady diskutující urážíš. Jsi arogantní a nafrněná, přitom žádáš informace, který má jen málo diskutujících. Ne, rovnou ti můžu říct, že na plný příspěvek nedosáhneš a pokud ti na ÚP řekli, že max 40tisíc, tak to tak prostě je. Ber nebo nech být.

• Citovat
  • Upravit
16006
17.6.24 20:18
@Janli píše: Více

Asi tak, normální člověk si zajde na pracák, jenže tahle pologramotná opice má do normálního člověka hodně daleko. A tak nějak mi přijde, že podobných dementů za poslední dobu dost přibylo - neschopní, hloupí, nevzdělaní, ale sebevědomí až na hranici vesmíru. Přitom si neumí vyřídit ani základní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat