Příspěvek od pojišťovny 211 v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Eva2610
13.7.23 21:16

Je to náhodou super, ty příspěvky. My jsme letos čerpali čtyřčlenná rodina skoro 9000. Nikdy mi nic neodmítli proplatit.

• Citovat
  • Upravit
5683
13.7.23 21:29
@AnastazieB píše:
Tak ono asi je potřeba mít nějaký podmínky, nemůžou proplácet všechno, co si kdo usmyslí. Já s pojišťovnou problém nemám, každý rok čerpám 1500+500 příspěvek na synův lyžák.

A o ty nesmyslne podminky prave jde:

• pokud nakoupim v te lekarne, nakoupim draz - ja kupodivu kdyz nakupuji, tak taky hledim na cenu
  • kdyz k tomu zapoctu cestu k praktikovi, coz je muj drahy cas a platbu za pozadovane potvrzeni, tak se dostavam na castku, ze zrovna tento takyprispevek je o nicem, dobry pocit z nej mohou mit jen ti kteri si neumi dat dohromady kolik je 2+2.

A jo, napr. vyuzivam prispevek 1500.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
13.7.23 21:33

Taky jsem nikdy neměla problém. Letos 1500 + mých 500 pro dceru na školu v přírodě, syn 500 na druhé pololetí dětského cvičení, vloni jsme všem dětem nakoupili v Decathlonu nové helmy na kola… Všechno vyřizuju online přes samoobsluhu, vždy mám peníze maximálně do 14 dní na účtu. Ještě můžeme letos čerpat 1 000 na prostředního syna a 1 500 na nejmladšího, takže díky za připomenutí, musím mrknout, co by se hodilo letos :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
13.7.23 21:38

Co vás tak tady čtu, tak jste spokojené s 211?
Přemýšlím, že k nim přejdu, právě kvůli benefitům, u mě tedy na potraviny ze zdr. důvodu

• Citovat
  • Upravit
14679
13.7.23 22:36
@smajlik345 píše:
Přemýšlím, že k nim přejdu, právě kvůli benefitům, u mě tedy na potraviny ze zdr. důvodu

Celoživotní spokojená klientka :D Moje mamka je u nich taky dlouhé roky a u ní jsem si jistá, že si dobře ohlídala, kde se jí to vyplatí :D Mrkla jsem teď v rychlosti pro porovnání k VZP, jejich podmínky mi připadají méně výhodné - třeba aby dospělému přispěli 500 Kč na sportovní aktivity, musí doložit doklady v minimální hodnotě 1 500 Kč, takže na levnější položky čerpat nelze. Nebo z některých programů jde čerpat jen jednou za tři roky. Kdybych mohla žádat o proplacení těhotenské péče jen jednou za tři roky, tak jsem pěkně v loji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.7.23 22:59
@smajlik345 píše:
Přemýšlím, že k nim přejdu, právě kvůli benefitům, u mě tedy na potraviny ze zdr. důvodu

Nestěžuji si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
14.7.23 08:31
@Eva2610 píše:
Je to náhodou super, ty příspěvky. My jsme letos čerpali čtyřčlenná rodina skoro 9000. Nikdy mi nic neodmítli proplatit.

Já si naopak nemyslím, že ty příspěvky jsou super. Toto by si měl každý cvakat ze svého. Já se pak podivuji nad tím, že pojišťovny neproplácejí rehabilitaci paní s roztroušenou sklerózou a těžkou skoliozou, když jsou peníze na takové číčoviny, jako cyklistická přilba nebo vitamíny pro těhotné. Ach jo. 9000,– pro zdravou rodinu. O prevenci by měl dbát každý sám, není-li úplný blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44214
14.7.23 08:40
@Lenkalin píše:
@Ahep VZP má u podmínek napsáno, že určité produkty je nutné koupit u lékaře nebo v lékárně. Je to napsáno přímo u toho, žádné malé písmo… jistě to byl i tenhle případ. Pokud nechceš čerpat, nemusíš. Já čerpat budu, pokud mi to pojišťovna nabídne

Ale tak je to správně. Cílem těchto příspěvků nejsou jen spokojené klientky, ale taky to, aby peníze zůstaly ve zdravotnictví, případně podporovaly jiné konkrétní poskytovatele. Neměla jsem u VZP problém, vyčerpala jsem celou částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
14.7.23 08:41

@1Pears1 však já vím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
14.7.23 09:34
@Zabatko píše:
Já si naopak nemyslím, že ty příspěvky jsou super. Toto by si měl každý cvakat ze svého. Já se pak podivuji nad tím, že pojišťovny neproplácejí rehabilitaci paní s roztroušenou sklerózou a těžkou skoliozou, když jsou peníze na takové číčoviny, jako cyklistická přilba nebo vitamíny pro těhotné. Ach jo. 9000,– pro zdravou rodinu. O prevenci by měl dbát každý sám, není-li úplný blbec.

Naprosty souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky