Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, zajímalo by mě jestli VZP pořád přispívá těhotným ženám na cvičení, těhotenské kurzy, vitamíny, vyšetření,.....
hledala jsem to na netu, ale o těhotných ženách jsem nenašla zmínku, je to možný? Nemáte s tím nědko teď zkušenosti? Čeká mě NT screening a tak by mě zajímalo jestli by mě něco proplatili když doložím doklad a nebo jestli by mě přispěli na těhotenské vitamíny
vím, že před prá lety to nabízeli
Ahoj já se na to informovala, bohužel to vypadá na těch letácích vcelku jednoduše,a dokonce jsem četla o příspěvku 1000Kč na cvičení, ale co mi psala paní z VZP musíš splnit x věcí, být v x klubech a pak z toho možná něco splácáš…rozhodně to není jednoduché, že si něco zaplatíš a oni ti to proplatí. To je má zkušenost.
VZP proplácí těhotným plavání,cvičení a otce u porodu..o ničem jiném nevím.
NT screening VZP neproplácí určitě,ale u jiných pojišťoven jsem viděla, že proplácejí.
dan a jak si to praktikovala?? Ta odpověď od té paní mi přišla tak složitá, že jsem to radči vzdala, toho tatínka u porodu bych si klidně nechala proplatit. Kdyžtak napiš do SZ postup, díky Marika
Já bych to taky chtěla vědět. Prosím, prosím! Každá koruna dobrá.
…tak už loni třeba na těhotenský předporodní kurz nepřispívala, počítám, že to letos bude ještě horší ![]()
Já mám termín až v dubnu,tak toho otce u porodu bych si taky nechala proplatit.Ptala jsem se na to na VZP,kvůli tomu screeningu.Tak mi bylo řečeno, že ho neproplácejí, prý jen plavání,cvičení a otce u porodu.To je vše.Předporodní kurz také ne,ani vitamíny atd..Podrobnější info jsem četla i na netu na stránkách VZP.
Je třeba si tam dojít vyzvednou formulář,ktrý si necháš potvrdit.
Neni na tom nic složitého,ale chce to opravdu dojít na pobočku a zeptat se co konkrétně k tomu potřebují.
Každá koruna dobrá,tak proč toho nevyužít,když už si to pojištění platíme ![]()
Ahoj holky nevíte některá 100% jestli VZP proplácí otce u porodu?
moc díky za odpověd
Ahoj prosím holky, nevíte, zda do konce roku 2014 VZP poskytuje příspěvek na brýle?? děkuji
![]()
Ahoj, na cvičení jsem dostala paragon a radu, že VZP přispívá na cvičení proti bolesti zad. Když jsem koukala na internetu, našla jsem sice nějaké informace o příspěvcích, ale vůbec nic o tom, jak si o to požádat. Nezkoušely jste si v poslední době nechat něco proplatit? Jak to funguje?
Na moji nejbližší pobočku VZP bych musela jet do Prahy, což se mi s malým dítětem moc nechce.
@Suzuveverka Musis si s paragonem zajit na pobocku VZP. Pani s tebou vypise zadost a prilozi k ni paragon. Ta Praha te asi nemine. ![]()
@Suzuveverka do prahy nemusíš stačí na jakoukoliv pobočku vzp,
edit už jsem to dočetla, tak to opravdu budeš muset do Prahy ![]()
Žádala jsem v listopadu příspěvky pro děti na očkování a účast manžela u porodu a stačilo zde http://www.klubpevnehozdravi.cz/formulare/ stáhnout formuláře a s originálem paragonu o uhrazení „zákroku“ poslat na VZP a peníze vyplatili… Osobně se na VZP nemuselo…
@ka2ka Jestli můžu na jakoukoliv, mohla bych to zkusit vyřídit příští týden u mamky, tam je pobočka volnou chůzí s kočárem asi 10 minut daleko
Jen jestli jim nebude divné, že je to 200km od místa, kde bydlím ![]()
A pokud by to se mnou na pobočce rovnou vyřídili, tak bych to spojila s nějakou cestou třeba k doktorovi a zašla tam i v té Praze. Ale nechce se mi jet tam, dozvědět se co všechno ještě musím doložit a pak tam jet za týden znova…
@Suzuveverka ted koukam do podpisu a vidim, ze z tebe bude co nevidet maminka. VZP prispiva mimo tech 500kc na pojistence, i 500kc pro nastavajici maminky. Tak pro 1000kc by se to do Prahy i vyplatilo, ne? Nemuze ti nekdo prcka pohlidat? ![]()