Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyprdněte se na duchy na těhu a covidových testech a držte palce ![]()
@Janli píše:všechny čtyři
Proč tohle není ve zprávách místo Babiše?
Ono to ve zprávách bylo ![]()
Někdy není na škodu podívat se na to naše pozemské pinožení třeba z.. Marsu.
@Janli píše:všechny čtyři
Proč tohle není ve zprávách místo Babiše?
Protože je to naprosto nepodstatné přece.
Dost lidí nevidí ani na špičku svého nosu, natož za humna vesnice, okresu, kraje, republiky, kontinentu a už vůbec nepřikládá důležitost nějakému přistávání na Mars
bohuzel…
Úžasné… Fantastické… Já pevně věřím, že se najdou pozůstatky (a možná nejen pozůstatky!) biologických materiálů, co vy holky, také věříte? Kde byla voda, musel být i život…
@japato píše: Úžasné… Fantastické… Já pevně věřím, že se najdou pozůstatky (a možná nejen pozůstatky!) biologických materiálů, co vy holky, také věříte? Kde byla voda, musel být i život…
Jenže by to byla trochu depka. Vědět, že tam byl život, i když jednoduchý a všechen je pryč. ![]()
Každopádně, když se ozvalo touchdown confirmed, měla jsem slzy v očích. ![]()
@japato píše: Úžasné… Fantastické… Já pevně věřím, že se najdou pozůstatky (a možná nejen pozůstatky!) biologických materiálů, co vy holky, také věříte? Kde byla voda, musel být i život…
Spíš ať tam něco nezavlečem my ![]()
@Baba Pry ne, ze tohle celkem hlidaji, aby se na jine planety od nas neco nezavleklo.
@Sallyna píše:
@Baba Pry ne, ze tohle celkem hlidaji, aby se na jine planety od nas neco nezavleklo.
Vim, ze to cely sterilizujou, ale stejne ![]()
Kazdopadne je to pro me az magicky.
Nevideli jste film Apollo 11? Strasny rozdil jak se ta technika posunula
Taky jsem dívala, bylo to hrozně napínavé a nakonec happyend, krása! Vůbec nechápu jak někdo dokáže něco takového vytvořit, klobouk dolů.
Jsem zvědavá, co se tam najde a jak dlouho trvat, než tam poletí první člověk. To budou teprve nervy…