Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@super mamča měli jsme cestovní postýlku (látková/síťovaná) a byla tam „vložka“ pro miminka. Kterou jsem do této postýlky zavěsila, matrace pak byla cca 30 cm od vrchu postýlky… Když bylo miminko větší a hrozilo, že by se mohlo dostat ven, závěs jsem sundala… Myslím, že stál tak max. 1000,–.
No já ještě zapřemýšlím a uvidím, každopádně děkuji za typ líbí se mi víc než ty moje, zítra si změřím postel a uvidím co nakonec zvolím
@super mamča píše:
@mau-mau myslíš tuto? http://www.kika.com/…tylka-cocon/
jj, přesně tuhle máme, akorát bílou. Chtěli jsme tu, cos na ní dala odkaz, ale v KIKA to nějak zvorali. Říkali jsme si o tuhle, dokonce pro ni jeli extra do Čestlic, a doma po narození malého zjistili, že je bílá. Půl roku po nákupu a navíc s novošem jsme to tedy už vrátit nejeli..
Jo a dá se nastavit hodně nízko. Máme postel z IKEA, nízkou fest, a malýho mám přesně s rovinou postele… je to jen třicet něco
od země. ![]()
Taky máme u postele připevněnou postýlku bez bočnice. Dítě jsme odstěhovali teprve minulý týden na novou vlastní palandu
Dost mi v posteli chybí
.
@jopo píše:
Tak za mě jednoznačně doporučuju, já měla českou značku Scarlet, malá v ní byla půl roku a pak šla za bráchou do pokojíčku. Kupovala jsem ji proto, že brácha spal ještě v postýlce a já nechtěla kupovat další /jsou od sebe 1,5 roku/. Ale naprostá spokojenost.
Scarlett jsou Poláci
Ale to vůbec nevadí - mě to pobavilo, protože osobně znám pana Krajewskiho a doteď si pamatuju, jak jsem nemohla najít v práci jeho složku, když mi vysvětloval, že se jmenuje Z D Z dislav (Zdzislaw). ![]()
@Raduš.ka44 píše:
Scarlett jsou PoláciAle to vůbec nevadí - mě to pobavilo, protože osobně znám pana Krajewskiho a doteď si pamatuju, jak jsem nemohla najít v práci jeho složku, když mi vysvětloval, že se jmenuje Z D Z dislav (Zdzislaw).
Tak možná, já měla za to, že to jsou češi, ale to je fuk. Postel byla super, měla jsem ji mít už i na první. Člověk má alespoň místo na vylézání z postele, ne jako když má někdo přiraženou u postele postýlku 120cm. Jinak jsem ji pak prodala hned druhý den a skoro za tu samou cenu, jako stála nová. Na záručák se ta postýlka může klidně 4× otočit, protože od nás šla teda jako když je to funglovka a dítě do půl roku to nemá ani šanci zničit.
Nemáte někdo zkušenosti s touto přístavnou postýlkou? Líbí se mi nejvíc, jelikož je i dost velká: http://www.slune-cz.cz/…it-pomeranc/ Děkuji ![]()
Máte prosím zkušenost s touto postýlkou http://m.sambaby.com/…ue-prirodni/ Případně jakou jinou levnější přístavnou postýlku byste doporučili? Mám na mysli spokojenost hlavně co se týká funkčnosti, kvality, toho, jak se dá připojit k posteli rodičů, polohování apod.
Klasickou dětskou postýlku mám, ale hodilo by se mi něco menšího a hlavně přesouvatelného (na kolečkách). Hledám správně?
@Hoa Mai Dají se ty kolečka zabrzdit? POkud ne, je to jako přístavná postálka nanic - pokud není celoplšný koberec, na plovoučce a pod. odklouzne i npostýlka na nožičkách.
@selia To netuším. Právě kvůli takovým informacím jsem pokládala dotaz. Já nevím víc, než co je v popisu na e-shopu a moc toho tam není, ani na jiných e-shopech, kde postýlku mají. I když, jsou tam nějaké popruhy, kterými se postýlka kotví k rodičovské posteli, takže by asi odjet neměla, ale právě na tyhle zkušenosti se ptám. Já jsem měla u předchozích dětí postýlku normální, s tou přístavnou žádnou zkušenost nemám. Ty jsi nějakou (jakoukoliv) měla?
@Hoa Mai Ne, já přistavovala normální, které jde odmontovat bok. Právě podle toho popisu mi to přijde, že to prodávají jako přístavní, ale jediné, co je na ní přístavní, je ten odendávací bok. Třeba tam není matrace, ale skutečná přístavní postýlky by měla mít matraci tak, aby sahala po okraje konstrukce (když tam jde dát bok, to tak nejspíš není, aby matrace doléhala k rodičovské matraci. Podle mně pojízdná postýlka přístavnost nejsou moc slučitelné, to by musela být speciální konstrukce - „vyčuhující“ matrace a zárověň přes ni snadno vysunutelnej bok, super brzdící kolečka - to podle mně ani neexistuje. Buď jedno, nebo druhé. Navíc, pokud to chceš na kolečkách posouvat, tak bez boku? To by asi nebylo moc praktické, ale nevím.