Přítel a ejakulace

Anonymní
13.11.23 18:53

Přítel a ejakulace

Dobrý den,
Jsem s přítelem skoro 3 roky, všechno perfektní až na časté hádky, ale o to tady nejde. Jde o to, že přítel při sexu nevydrží ani minutu ani když máme ten den sex 2× za sebou tak se udělá do minuty. Mě to dost štve a nejsem s tím spokojená, nebaví mě ten sex a není mi to už ani příjemný. Nevíte co s tím dělat? Aby déle vydržel? Je mu 20 let. Sex 5× denně fakt mít nebudu. Děkuji za Vaše rady a pěkný večer.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
13.11.23 18:58

Hrubší kondom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.11.23 19:31
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jsem s přítelem skoro 3 roky, všechno perfektní až na časté hádky, ale o to tady nejde. Jde o to, že přítel při sexu nevydrží ani minutu ani když máme ten den sex 2× za sebou tak se udělá do minuty. Mě to dost štve a nejsem s tím spokojená, nebaví mě ten sex a není mi to už ani příjemný. Nevíte co s tím dělat? Aby déle vydržel? Je mu 20 let. Sex 5× denně fakt mít nebudu. Děkuji za Vaše rady a pěkný večer.

Jak může být všechno perfektní když se hádáte a ještě si nesedíte ani v posteli? Základní je komunikace a sex a vám očividně nejde ani jedno, tak to nemá moc smysl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
13.11.23 20:17
@Ivan PPZ píše:
Hrubší kondom

Nebo znecitlivující krém. Případně jsou kondomy na delší výdrž, které jsou tlustší a obsahují ten znecitlivující gel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18118
13.11.23 21:10
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Jsem s přítelem skoro 3 roky, všechno perfektní až na časté hádky,
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová