Jde se ještě zamilovat?

Anonymní
10.11.23 15:08

Jde se ještě zamilovat?

Ahoj holky,

je mi 35 let, prošla jsem si pekelným rozvodem, ve finále spolu vycházíme, ale bylo to zlé.

Tohle vše mě ovšem srazilo na dno a to po všech stránkách. Sebevědomí na nule. Moc bych si přála ještě jedno dítě, ale věk je už na hraně a hlavně - jde se vůbec ještě někdy zamilovat? Mám pocit, že po tom, čím jsem si prošla, se moje srdce nadobro uzavřelo. Nedokážu si představit, že bych někdy s někým měla mít sex. Přijdu si divná, neatraktivní, nepřitažlivá, „nehodna“ vztahu a lásky.

Asi řeknete, ať jdu někam k psychologovi. Chodila jsem 3 roky. Už nechodím, protože to je finančně náročné a z nejhoršího jsem venku.

Padla na mě dneska depka. Jsou dny, kdy se cítím lépe, ale toho chlapa si vedle sebe nedokážu představit.

Děkuji, pokud se mnou budete sdílet nějaké vaše zkušenosti. Určitě si tím neprocházím jediná (v mém okolí ale jediná jsem).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4152
10.11.23 16:50

Zamilovat se urcite jde, ale nenutila bych se do toho, kdyz se necitis pripravena. Snazila bych si udelat hezky zivot a co prijde to prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
10.11.23 17:39

Nema cenu psat dlouhosahlej komentar, ve zkratce: na to abys mela uzasnyho chlapa tak musis sama byt uzasna. Makej na sobe, udelej ze sebe kocku, sprav si sebevedomi, najdi si zajimavej konicek, sportuj, zkousej novy veci. A az budes,,dokonala" pak se urcite objevi nekdo kdo si z tebe sedne na zadek. A ty z nej :-)) ja jsem zila tak nejak ve zlaty kleci, nedokazala jsem ukoncit manzelstvi ktery me jen tahalo ke dnu. Stalo to silene penez a nervu ale stalo to za to. Ted mam uzasnyho chlapa a jsem stastna. Jen to chce makat na sobe - ted v tyhle fazi kdy ses na kousky je pravdepodobnost v nalezeni dobryho partaka strasne nizka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
10.11.23 22:10

Z nejhoršího jsi venku, jak píšeš, a to je základ. To, ze si přijdeš divná a nepritazliva, je jen v tve hlavě. Zvenku se to možná jeví jinak :). Buď milá na lidi (třeba i potenciální muže) okolo sebe, ne se záměrem lovit je, ale prostě jen tak, pro dobrý pocit, a třeba se někde chytí udička :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová