Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem s přítelem rok a půl, každých 14 dní má děti na vikend. 12 letou dceru a 9 leteho syna. Vztah s jeho dětmi mám fajn. Pře nadavnem jsem vešla do obýváku, kde přítel v boxerkach ležel s dcerou na sedačce, prikryti peřinou a přítel měl ruce po peřinou a dívali se na televizi. Zůstala jsem naprosto v šoku a odešla jsem. Když jsem se po chvíli vrátila, přítel ležel bez peřiny. Nevím co si o tom mám myslet. Myslím si že to není normální. Když jsem se na to přítele zeptala, odpověděl mi ze dcera chtěla poskrabat na noze. Zajímal by mě váš názor. Děkuji.
@Slunce11 ano, i dvanáctileté dcery mohou chtít poškrábat na noze, stává se to ![]()
@sagina píše:
@Slunce11 ano, i dvanáctileté dcery mohou chtít poškrábat na noze, stává se to
@sagina píše:
To určitě ano, jen pod peřinou?
@sagina píše:
Je to podezřelé. Nohy lechtají jen do 10 let. ![]()
@sagina píše:
Taky jsem o tom slyšela ![]()
No a? To ji musí odkrývat, aby náhodou nepadlo me_too podezření?
![]()
To je v poslední době nějaká nová móda dávat sem taková pedofilní témata? Ještě mám v živé paměti tu story o přítelovi a jeho mladší sestře, jak spolu lehávají nazí ![]()
Já nechápu, co ti na tom přijde nenormálního?
Že seděl táta s dcerou na sedačce a měli na sobě deku…můžeš mi vysvětlit ten problém? ![]()
@yocheved píše:
No a? To ji musí odkrývat, aby náhodou nepadlo me_too podezření?![]()
Ležel s ní pod peřinou jen v boxerkach.
@Slunce11 píše:
Třeba potřeboval také podrbat. ![]()
@yocheved píše:Ležel s ní pod peřinou jen v boxerkach.
No a? To ji musí odkrývat, aby náhodou nepadlo me_too podezření?![]()
@Enmamma píše:
A drbal jí opravdu na noze?
Měl ruku pod peřinou a kde přesně ji drbal opravdu nevím.
@Slunce11 píše:
a normálně leží pod peřinou nahý nebo v zimní kombinéze, že tě ty boxerky tak dráždí? ![]()
Můj táta chodí celý život doma jen v trenýrkách a běžně jsme spolu leželi na jedné posteli pod dekou a koukali na tv, i se ségrou. Co přesně je na tom nemístného a divného? Já teda žádnou újmu na psychickém zdraví neutrpěla a táta taky ne ![]()