Přítel a jeho 12 léta dcera

5
6.2.20 14:15

Přítel a jeho 12 léta dcera

Jsem s přítelem rok a půl, každých 14 dní má děti na vikend. 12 letou dceru a 9 leteho syna. Vztah s jeho dětmi mám fajn. Pře nadavnem jsem vešla do obýváku, kde přítel v boxerkach ležel s dcerou na sedačce, prikryti peřinou a přítel měl ruce po peřinou a dívali se na televizi. Zůstala jsem naprosto v šoku a odešla jsem. Když jsem se po chvíli vrátila, přítel ležel bez peřiny. Nevím co si o tom mám myslet. Myslím si že to není normální. Když jsem se na to přítele zeptala, odpověděl mi ze dcera chtěla poskrabat na noze. Zajímal by mě váš názor. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
6.2.20 14:16

@Slunce11 ano, i dvanáctileté dcery mohou chtít poškrábat na noze, stává se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.2.20 14:20
@sagina píše:
@Slunce11 ano, i dvanáctileté dcery mohou chtít poškrábat na noze, stává se to :nevim:
@sagina píše:
@Slunce11 ano, i dvanáctileté dcery mohou chtít poškrábat na noze, stává se to :nevim:

To určitě ano, jen pod peřinou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
6.2.20 14:22
@sagina píše:

Je to podezřelé. Nohy lechtají jen do 10 let. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.2.20 14:22
@sagina píše:

Taky jsem o tom slyšela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
6.2.20 14:23

No a? To ji musí odkrývat, aby náhodou nepadlo me_too podezření? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
6.2.20 14:24

To je v poslední době nějaká nová móda dávat sem taková pedofilní témata? Ještě mám v živé paměti tu story o přítelovi a jeho mladší sestře, jak spolu lehávají nazí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já nechápu, co ti na tom přijde nenormálního? :think: Že seděl táta s dcerou na sedačce a měli na sobě deku…můžeš mi vysvětlit ten problém? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5
@yocheved píše:
No a? To ji musí odkrývat, aby náhodou nepadlo me_too podezření? :mrgreen: :mrgreen:

Ležel s ní pod peřinou jen v boxerkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708

A drbal jí opravdu na noze? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
6.2.20 14:25
@Slunce11 píše:

Třeba potřeboval také podrbat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.20 14:26
@Slunce11 píše:

A? :think:

• Citovat
  • Upravit
5
6.2.20 14:26
@yocheved píše:
No a? To ji musí odkrývat, aby náhodou nepadlo me_too podezření? :mrgreen: :mrgreen:
@Enmamma píše:
A drbal jí opravdu na noze? :mrgreen:

Měl ruku pod peřinou a kde přesně ji drbal opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
6.2.20 14:27
@Slunce11 píše:

a normálně leží pod peřinou nahý nebo v zimní kombinéze, že tě ty boxerky tak dráždí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
6.2.20 14:27

Můj táta chodí celý život doma jen v trenýrkách a běžně jsme spolu leželi na jedné posteli pod dekou a koukali na tv, i se ségrou. Co přesně je na tom nemístného a divného? Já teda žádnou újmu na psychickém zdraví neutrpěla a táta taky ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí