Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha, ja nejdriv myslela, ze mas strach o holku a nakonec je to naopak, ta ma coura zneuziva tatu… Desny.
Nechat zavrit do ustavu, co jinyho. ![]()
Nějak nechápu problém, to ti vadí, že přítel leží skoro nahý na gauči, nebo že se prikryvaj peřinou, nebo že drbe dceru na noze? ![]()
@listento píše:
Vy se tu tomu smějete, ale v Norsku už by naběhla sociálka prozkoumávat a vyhodnocovat situaci… Osobně na tom, takhle vytrženo z kontextu, nic divného nevidím, je zima - tak měli deku, no - a některé děti/rodiče jsou mazlící typy.
Aha, a Ty v Norsku žiješ, jo? ![]()
@Kriss Tina píše:
Nějak nechápu problém, to ti vadí, že přítel leží skoro nahý na gauči, nebo že se prikryvaj peřinou, nebo že drbe dceru na noze?
Všechno se dá vyřešit.
Partner na gauč jen v kombinéze, pořídí se drbatko nejméně půl metru, raději ale metr, dlouhé a bude se víc topit, aby nebyla potřeba prikryvat se. ![]()
Já myslím, že kdyby to byla vaše společná dcera, tak ti to divné nepřipadá. Pro tebe je ta holka cizí, proto ti to připadá divné. Normálně se tatínkové s dcerama mazlí atd. Já budu ráda, až děti vyrostou a ještě se s námi dojdou pomazlit.
@Bábrdl píše:
Všechno se dá vyřešit.
Partner na gauč jen v kombinéze, pořídí se drbatko nejméně půl metru, raději ale metr, dlouhé a bude se víc topit, aby nebyla potřeba prikryvat se.
V kombinéze musí být oba, ještě aby ji drbal na holé noze, to tak
I dceřiny legíny by bylo moc rajcovní ![]()
@listento píše:
@yocheved Ne. To byla nadsázka.
Ach tak
. Já jen, že miluju ty stereotypy lidí o Norsku (kteří tam pravděpodobně ani nikdy nebyli
) a pak vidím, jak to tam funguje real ![]()
@yocheved No, popravdě jsem jednu dobu uvažovala o Bergenu (studijně), a ještě jsem se té ideje tak uplně nevzdala… Tak uvidíme, když říkáš, že nic nehrozí. ![]()
@listento píše:
@yocheved No, popravdě jsem jednu dobu uvažovala o Bergenu (studijně), a ještě jsem se té ideje tak uplně nevzdala… Tak uvidíme, když říkáš, že nic nehrozí.
Hele, nehrozí, do televize se samozřejmě dostane to nejhorší, protože senzace, ale to je 1 případ ku dalším 500 000
. Jako jo, výchova je tam jiná než tady, ale tam je to tak zaběhlé, funguje to, zavést to tady, děti tě udupou, tam je to ani nenapadne. Ale švagrová teda normálně minule lupla jednu přes zadek mrňousovi na náměstí v Oslu, a dobrý
. A švagr s holkama na koupálku normálně blbne, lezou po něm, furt ho tahaj a to jim je 4 a 10
. A Bergen je moc krásný ![]()
@Slunce11 píše:
Jsem s přítelem rok a půl, každých 14 dní má děti na vikend. 12 letou dceru a 9 leteho syna. Vztah s jeho dětmi mám fajn. Pře nadavnem jsem vešla do obýváku, kde přítel v boxerkach ležel s dcerou na sedačce, prikryti peřinou a přítel měl ruce po peřinou a dívali se na televizi. Zůstala jsem naprosto v šoku a odešla jsem. Když jsem se po chvíli vrátila, přítel ležel bez peřiny. Nevím co si o tom mám myslet. Myslím si že to není normální. Když jsem se na to přítele zeptala, odpověděl mi ze dcera chtěla poskrabat na noze. Zajímal by mě váš názor. Děkuji.
já jsem teda takový vztah s tátou nikdy neměla, a abych s ním ležela pod peřinou..to asi nikdy, přišlo by mě to divný..ale toto je pohled ze strany dcery. Ze strany matky bych to neřešila a byla ráda, že si partner s dcerou rozumí a znám jej a tak vím, že nějaký sexuální harašení určitě nepřipadá v úvahu, a teď pohled ze strany,,milenky", ktera jeste pritele dostatecne nezna - mam podezření, ze je úchyl ![]()
Hele a nerovnal si zrovna náhodou nádobíčko? Asi nejsi úplně informovaná, ale chlapům to občas překáží, potřebují si to různě připoodlepit od stehen a tak. Buď ráda, že to dělal pod dekou a ne u snídaně. A šimrání dcery je taky normální. Příště pro jistotu nenápadně přiskoč a znenadání z nich tu deku strhni. Kdyby náhodou, ať to nemáš na svědomí. Kdyby totiž tvoje choré domněnky byly pravdivé, tak to, že vyklízíš pole a zavíráš před tím oči, z tebe činí osobu odpovědnou za to, že se to děje.
@snee píše:
já jsem teda takový vztah s tátou nikdy neměla, a abych s ním ležela pod peřinou..to asi nikdy, přišlo by mě to divný..ale toto je pohled ze strany dcery. Ze strany matky bych to neřešila a byla ráda, že si partner s dcerou rozumí a znám jej a tak vím, že nějaký sexuální harašení určitě nepřipadá v úvahu, a teď pohled ze strany,,milenky", ktera jeste pritele dostatecne nezna - mam podezření, ze je úchyl
Jakože sedět na gauči a přehodit se dekou je tak děsně intimní?
@Bábrdl píše:
Jakože sedět na gauči a přehodit se dekou je tak děsně intimní?
tak záleží na tvé fantazii, jak si představuješ..ano může to být i intimní, ale to vi jen zakladatelka jak to vypadalo ![]()