Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše:
To je teda názorV 16 jsem chodila s 28 letým a věř, že o škole a pupínkách na bradě jsme se fakt nebavili. Chodila jsem s ním právě proto, že se s ním (narozdíl od vrstevníků) dalo bavit o světových tématech, měl rozhled, skvělé názory a uměl se chovat, což se o málokterém týpkovi do 20 dá říct.
Kdyby tvoje dcera chodila v 16 letech se skoro 30letym tak by ti to nevadilo? ![]()
@someargue píše:
Kdyby tvoje dcera chodila v 16 letech se skoro 30letym tak by ti to nevadilo?
O tom tady ale vůbec nemluvím, jen reaguji na tvoje „o čem si tak asi budou povídat, o tělocviku a videích na tiktoku?!“
Vadilo nevadilo, musela bych to respektovat.
@unuděná píše:
O tom tady ale vůbec nemluvím, jen reaguji na tvoje „o čem si tak asi budou povídat, o tělocviku a videích na tiktoku?!“Vadilo nevadilo, musela bych to respektovat.
Hrůza, co na to říct.
@someargue píše:
Hrůza, co na to říct.
A ty bys to jako své dceři zakázala, nebo jak si představuješ, že donutíš téměř dospělou dceru aby dělala to, co se ti líbí? ![]()
@unuděná píše:
A ty bys to jako své dceři zakázala, nebo jak si představuješ, že donutíš téměř dospělou dceru aby dělala to, co se ti líbí?
Dcera v 16 opravdu není téměř dospela, je to mala holka, za kterou dospělý rodič má zodpovědnost!
ano mně se líbí, když deti se nestykají s chlipnymi tricatniky, ale samozřejmeee je v tom velká láska a nesouvisí to s shukem ![]()
@someargue píše:
Dcera v 16 opravdu není téměř dospela, je to mala holka, za kterou dospělý rodič má zodpovědnost!ano mně se líbí, když deti se nestykají s chlipnymi tricatniky, ale samozřejmeee je v tom velká láska a nesouvisí to s shukem
@AnoNe píše:
Hele, kamarádka chlapům vždycky rovnou oznamovala, že nevaří, že ji to nebaví a nebude se to učit. A najít chlapa neměla nikdy problém. Teď už má děti, tak občas uvaří, většinou ale jídlo objednávají.
navíc spousta chlapů umí vařit a dokonce je to baví
@unuděná píše:![]()
![]()
Ty budeš mít jednou krásný vztah se svými dětmi v pubertě, to ti garantuju
Hele, ty jako fakt jen na základě věku poznáš, kdo je chlípný a kdo ne?Představ si, že mě v devítce málem znásilnil spolužák. Naopak tento vztah s téměř o 12 let starším mužem byl plný respektu, pochopení a následně božího sexu iniciovaného z mé strany
Ale je mi jasné, že svým dětem bys souložit před dosažením americké dospělosti nedovolila
Mít krásný vztah s dětmi v pubertě znamená dovolit jim všechno?
A vytucnene už vůbec nemůžeš vědět, akorát vymýšlíš blbosti
@someargue píše:
Mít krásný vztah s dětmi v pubertě znamená dovolit jim všechno?
A vytucnene už vůbec nemůžeš vědět, akorát vymýšlíš blbosti
A důvod, proč bys jim to nedovolila je ten, že o čem si jako budou povídat? ![]()
A způsob, jakým bys dosáhla toho, aby se s ním nevídala, ten mě hodně zajímá ![]()
@unuděná píše:
A důvod, proč bys jim to nedovolila je ten, že o čem si jako budou povídat?
A způsob, jakým bys dosáhla toho, aby se s ním nevídala, ten mě hodně zajímá
Nijak toho nedosahnu, ale nepřeji si to a rozhodne by nebyl vítán na návštěvě. Jak koukám ve výměně manželek, že ti partneři prespavají u těch pubertálnich holek a rodičům to vůbec nevadí tak 🤮 🤮 nesnesla bych to.
@someargue píše:
Nijak toho nedosahnu, ale nepřeji si to a rozhodne by nebyl vítán na návštěvě. Jak koukám ve výměně manželek, že ti partneři prespavají u těch pubertálnich holek a rodičům to vůbec nevadí tak 🤮 🤮 nesnesla bych to.
No a jsme u toho. Zakázat to stejně nemůžeš. Můžeš vyjádřit nesouhlas, můžeš vysvětlit i proč (pokud tě dcera bude poslouchat), ale nezbývá ti než doufat, žes holku dobře vychovala a nepřijde ti domů zbouchnutá například. Ostatně stejně tak, jako když chodí se svým vrstevníkem (tam je zrovna obava o těhotenství mnohem víc namístě).
@emo.law píše:
Hezky si tě chová na breeding (jestli nevíš tak googli). Neexistuje důvod proč by skoro 30 letej chlap chodil s devatenáctkou kromě šukání. Řáká ti, že jsi jiná než ostatní dívky? Že jsi vyspělá na svůj věk? Že jsi na úrovni starších žen, ale lepší?Uteč.
Btw dceři jsou 4 roky a vařit umí, vaříme spolu.
@Keyllah píše:odvážné tvrzení, pokud tedy nejde o překlep
Spíš si čechrá peříčka. Dítě zvládne nakrájet zeleninu, zamíchat těsto nebo rozklepout vajíčko a hned je z toho „umí vařit“
Ale omluva, jestli si přečte recept (nebo naučí nazpamět) a vyšvihne svíčkovou s karlovarským ![]()
@unuděná píše:
Spíš si čechrá peříčka. Dítě zvládne nakrájet zeleninu, zamíchat těsto nebo rozklepout vajíčko a hned je z toho „umí vařit“Ale omluva, jestli si přečte recept (nebo naučí nazpamět) a vyšvihne svíčkovou s karlovarským
ajóóó, tak to si každý pod pojmem „umí vařit“ představí něco trochu jiného
tak to podle dotyčného, umí samozřejmě vařit i moje děti!! a vlastně i já
ač bych si to teda nikde netroufla tvrdit…
@Keyllah Hele kdoví, třeba fakt něco „uvařit“ umí. Mám taky kluka, co si kolem 6 let hrál moc rád na Masterchefa a uměl komplet třeba plněné bramborové knedlíky, palačinky naslano, domácí noky nebo karbanátky, ale že bych tedy prohlašovala, že umí vařit, to fakt ne ![]()