Přítel a mé problémky

Anonymní
22.6.22 12:18

Přítel a mé problémky

Ahoj, je mi 19 let a přítelovi je 28 let.
Jsme spolu krátce. Představila jsem ho mé rodině a vše dopadlo v pohodě teď už jen se setkat poprvé s jeho rodinou. Snad mě nějak přijmou.. mám strach že se jim nebudu líbit už jen kvůli mému věku a nebo že se nějak ponížím. Když mi bylo 18 let měla jsem taky staršího přítele a jeho matka odemě očekávala že budu umět vařit a další věci. Tak snad už budu normalně přijatá do rodiny. Další věc která mě trápí bude asi zapříčenila minulým vztahem ale vůbec si nevěřím jak už v tom vaření tak i například v posteli… Kdysi jsem byla hodně ponižována. Snažím se dát nějak dokupy jak už fyzicky tak psychicky :zed: 8o. V poslední době se cítím jako odpad :nevim: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1074
22.6.22 12:24
@Anonymní píše:
Jsme spolu krátce. Představila jsem ho mé rodině a vše dopadlo v pohodě teď už jen se setkat poprvé s jeho rodinou. Snad mě nějak přijmou.. mám strach že se jim nebudu líbit už jen kvůli mému věku a nebo že se nějak ponížím. Když mi bylo 18 let měla jsem taky staršího přítele a jeho matka odemě očekávala že budu umět vařit a další věci. Tak snad už budu normalně přijatá do rodiny. Další věc která mě trápí bude asi zapříčenila minulým vztahem ale vůbec si nevěřím jak už v tom vaření tak i například v posteli… Kdysi jsem byla hodně ponižována. Snažím se dát nějak dokupy jak už fyzicky tak psychicky :zed: 8o. V poslední době se cítím jako odpad :nevim: :roll:

Nebylo by lepší si mezi těmi vztahy se staršími pány dát na chvíli pauzu a věnovat se sobě?? Jak jako jeho matka očekávala že budeš umět vařit a další věci? To si Tě hned vyzkoušela? Každopádně já jsem názoru, že v tomhle věku bys už tyto věci měla umět, ale né každý na to vaření je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
22.6.22 12:26
@Anonymní píše:
Jsme spolu krátce. Představila jsem ho mé rodině a vše dopadlo v pohodě teď už jen se setkat poprvé s jeho rodinou. Snad mě nějak přijmou.. mám strach že se jim nebudu líbit už jen kvůli mému věku a nebo že se nějak ponížím. Když mi bylo 18 let měla jsem taky staršího přítele a jeho matka odemě očekávala že budu umět vařit a další věci. Tak snad už budu normalně přijatá do rodiny. Další věc která mě trápí bude asi zapříčenila minulým vztahem ale vůbec si nevěřím jak už v tom vaření tak i například v posteli… Kdysi jsem byla hodně ponižována. Snažím se dát nějak dokupy jak už fyzicky tak psychicky :zed: 8o. V poslední době se cítím jako odpad :nevim: :roll:

Jste spolu kratce, proc se hned seznamovat s rodinou? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
22.6.22 12:29

Hezky si tě chová na breeding (jestli nevíš tak googli). Neexistuje důvod proč by skoro 30 letej chlap chodil s devatenáctkou kromě šukání. Řáká ti, že jsi jiná než ostatní dívky? Že jsi vyspělá na svůj věk? Že jsi na úrovni starších žen, ale lepší?

Uteč.

Btw dceři jsou 4 roky a vařit umí, vaříme spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
22.6.22 12:35
@Anonymní píše:

Na vaření jsou kuchařky i internet a návodů jsou hory, jen to zkusit. :mavam:
O sex bych se nebál. Pokud to už je tak daleko, že došlo na představování, tak parťák nemůže být úplně zklamaný. Předpokládám tedy, že už pár nocí bylo. :think:
Přes rameno vám nikdo nekoukal, ale pokud můžu soudit podle příspěvku, tak bych při rozjeté akci přidal trochu vlastní aktivity. Nebo i začal(a) na rande jako první - ne se tedy nutit, ale vyjádřit vlastní chuť. Důvodem je, že pokud uvidíte, že se to parťákovi líbí, určitě to zlepší sebevědomí. :mavam:

Příspěvek upraven 22.06.22 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.22 12:37

@emo.law

Snad se pleteš byla by to škoda když spolu neustále něco podnikáme. Chodíme na procházky, vaří mi a snaží se ke mě chovat co nejlépe umí už o mě řekl i své mámě :roll: :oops:

• Citovat
  • Upravit
3327
22.6.22 12:38
@emo.law píše:
Hezky si tě chová na breeding (jestli nevíš tak googli). Neexistuje důvod proč by skoro 30 letej chlap chodil s devatenáctkou kromě šukání. Řáká ti, že jsi jiná než ostatní dívky? Že jsi vyspělá na svůj věk? Že jsi na úrovni starších žen, ale lepší?

Uteč.

Zajímavá myšlenka… A když 16letá začne chodit s 25letým? Taky špatně? :roll: Podotýkám že i po 17 letech jsme stále spolu, rozrostlí o pár dětí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37154
22.6.22 12:41
@emo.law píše:

Uteč.

Dovolím si nesouhlasit. :mavam: Nemůžu sice za to dát ruku do ohně, ale klidně se mu může líbit, být mu s ní fajn a může být zamilovaný. V tomhle věku - nic divného. ;)
Vůbec v tom nemusí být žádná vypočítavost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
22.6.22 12:44
@Nowuka2 píše:
Zajímavá myšlenka… A když 16letá začne chodit s 25letým? Taky špatně? :roll: Podotýkám že i po 17 letech jsme stále spolu, rozrostlí o pár dětí. :zed:

Jojo taky špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14622
22.6.22 12:45

To seš zase ty s tím vařením před prvním sexem? Jako podle mě to fakt v téhle fázi a tomhle věku není vůbec důležité, nebo tam snad bude pritomna i paní tchyne, která zhodnotí kvalitu pokrmu a pravost prvního zásunu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
22.6.22 12:45
@emo.law píše:
Jojo taky špatně.

Tak ty máš dost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24841
22.6.22 12:58
@Anonymní píše:
:hug: seznamování s rodinou po krátkém vztahu bych odložila.. pro tebe zbytečný stres…
Jinak historka z mého dětství/mládí.. od 14 jsem navážno na gymplu chodila s klukem, byl o 2 roky starší.. ve skoro mých 16 (jeho 18) jsem šla poprvé do domu jeho táty
naštěstí nebyl doma (znali jsme se ale už, občas nás do jeho práce pozval v zimě na čaj, páč věděl, že mrznem v parku, kde se nutně potřebujeme líbat :lol: a jeho práce byla pět minut od gymplu)
i tak jsem se bála, protože věděl, že to bude na celý den a napsal mi, abych udělala bifteky a dal mi tam flákotu vepřového :mrgreen:
jsem asi tušila, že to mám nakrájet na plátky, osolit, opepřit a hodit na pánev
dělala jsem to poprvé, bylo to tvrdé jak prase, páč jsem si myslela, že když je to "bílé, tak je to hotové :mrgreen:
s tím klukem (dnes je to už děda) se tomu smějem dodnes… :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
22.6.22 12:58
@Nowuka2 píše:

Mně by se absolutně nelíbilo, kdyby moje případná dcera v 16 se tahala s chlapem před 30. Muz už zpravidla dávno má dostudovano, pracuje a má absolutně jinou životní etapu. pokud ho baví konverzace o tom, že matikarka jim dala 4, a telocvikar je nutil běhat kolem školy, tak musí být mentálně zaostalý.
Mně je 24, neumím si představit chození s 15letym, o čem se máme bavit - o tiktoku? Nebo ze fotr je zlý a zakazuje hrát hry? Bych si připadala jako pedofil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
22.6.22 12:59
@Nowuka2 píše:

A proč myslíš že si tě nabrnk? Kvůli očím? :D Achjo ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
22.6.22 13:03

@emo.law by mě zajímalo co ta tvoje čtyřletá dokáže sama ukuchtit. Když jsi ji tak zmínila, abys zakladatelku ponížila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí