Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 19 let a přítelovi je 28 let.
Jsme spolu krátce. Představila jsem ho mé rodině a vše dopadlo v pohodě teď už jen se setkat poprvé s jeho rodinou. Snad mě nějak přijmou.. mám strach že se jim nebudu líbit už jen kvůli mému věku a nebo že se nějak ponížím. Když mi bylo 18 let měla jsem taky staršího přítele a jeho matka odemě očekávala že budu umět vařit a další věci. Tak snad už budu normalně přijatá do rodiny. Další věc která mě trápí bude asi zapříčenila minulým vztahem ale vůbec si nevěřím jak už v tom vaření tak i například v posteli… Kdysi jsem byla hodně ponižována. Snažím se dát nějak dokupy jak už fyzicky tak psychicky![]()
. V poslední době se cítím jako odpad
![]()
Nebylo by lepší si mezi těmi vztahy se staršími pány dát na chvíli pauzu a věnovat se sobě?? Jak jako jeho matka očekávala že budeš umět vařit a další věci? To si Tě hned vyzkoušela? Každopádně já jsem názoru, že v tomhle věku bys už tyto věci měla umět, ale né každý na to vaření je…
@Anonymní píše:
Jsme spolu krátce. Představila jsem ho mé rodině a vše dopadlo v pohodě teď už jen se setkat poprvé s jeho rodinou. Snad mě nějak přijmou.. mám strach že se jim nebudu líbit už jen kvůli mému věku a nebo že se nějak ponížím. Když mi bylo 18 let měla jsem taky staršího přítele a jeho matka odemě očekávala že budu umět vařit a další věci. Tak snad už budu normalně přijatá do rodiny. Další věc která mě trápí bude asi zapříčenila minulým vztahem ale vůbec si nevěřím jak už v tom vaření tak i například v posteli… Kdysi jsem byla hodně ponižována. Snažím se dát nějak dokupy jak už fyzicky tak psychicky![]()
![]()
Jste spolu kratce, proc se hned seznamovat s rodinou? ![]()
Hezky si tě chová na breeding (jestli nevíš tak googli). Neexistuje důvod proč by skoro 30 letej chlap chodil s devatenáctkou kromě šukání. Řáká ti, že jsi jiná než ostatní dívky? Že jsi vyspělá na svůj věk? Že jsi na úrovni starších žen, ale lepší?
Uteč.
Btw dceři jsou 4 roky a vařit umí, vaříme spolu.
@Anonymní píše:
![]()
Na vaření jsou kuchařky i internet a návodů jsou hory, jen to zkusit. ![]()
O sex bych se nebál. Pokud to už je tak daleko, že došlo na představování, tak parťák nemůže být úplně zklamaný. Předpokládám tedy, že už pár nocí bylo. ![]()
Přes rameno vám nikdo nekoukal, ale pokud můžu soudit podle příspěvku, tak bych při rozjeté akci přidal trochu vlastní aktivity. Nebo i začal(a) na rande jako první - ne se tedy nutit, ale vyjádřit vlastní chuť. Důvodem je, že pokud uvidíte, že se to parťákovi líbí, určitě to zlepší sebevědomí. ![]()
Příspěvek upraven 22.06.22 v 12:50
Snad se pleteš byla by to škoda když spolu neustále něco podnikáme. Chodíme na procházky, vaří mi a snaží se ke mě chovat co nejlépe umí už o mě řekl i své mámě
![]()
@emo.law píše:
Hezky si tě chová na breeding (jestli nevíš tak googli). Neexistuje důvod proč by skoro 30 letej chlap chodil s devatenáctkou kromě šukání. Řáká ti, že jsi jiná než ostatní dívky? Že jsi vyspělá na svůj věk? Že jsi na úrovni starších žen, ale lepší?Uteč.
Zajímavá myšlenka… A když 16letá začne chodit s 25letým? Taky špatně?
Podotýkám že i po 17 letech jsme stále spolu, rozrostlí o pár dětí. ![]()
@emo.law píše:
Hezky si tě chová na breeding (jestli nevíš tak googli). Neexistuje důvod proč by skoro 30 letej chlap chodil s devatenáctkou kromě šukání. Řáká ti, že jsi jiná než ostatní dívky? Že jsi vyspělá na svůj věk? Že jsi na úrovni starších žen, ale lepší?Uteč.
Dovolím si nesouhlasit.
Nemůžu sice za to dát ruku do ohně, ale klidně se mu může líbit, být mu s ní fajn a může být zamilovaný. V tomhle věku - nic divného. ![]()
Vůbec v tom nemusí být žádná vypočítavost. ![]()
@Nowuka2 píše:
Zajímavá myšlenka… A když 16letá začne chodit s 25letým? Taky špatně?Podotýkám že i po 17 letech jsme stále spolu, rozrostlí o pár dětí.
Jojo taky špatně.
To seš zase ty s tím vařením před prvním sexem? Jako podle mě to fakt v téhle fázi a tomhle věku není vůbec důležité, nebo tam snad bude pritomna i paní tchyne, která zhodnotí kvalitu pokrmu a pravost prvního zásunu? ![]()
@Anonymní píše:
![]()
@Nowuka2 píše:
Tak ty máš dost.
Mně by se absolutně nelíbilo, kdyby moje případná dcera v 16 se tahala s chlapem před 30. Muz už zpravidla dávno má dostudovano, pracuje a má absolutně jinou životní etapu. pokud ho baví konverzace o tom, že matikarka jim dala 4, a telocvikar je nutil běhat kolem školy, tak musí být mentálně zaostalý.
Mně je 24, neumím si představit chození s 15letym, o čem se máme bavit - o tiktoku? Nebo ze fotr je zlý a zakazuje hrát hry? Bych si připadala jako pedofil
@Nowuka2 píše:
Tak ty máš dost.
A proč myslíš že si tě nabrnk? Kvůli očím?
Achjo ženský.
@emo.law by mě zajímalo co ta tvoje čtyřletá dokáže sama ukuchtit. Když jsi ji tak zmínila, abys zakladatelku ponížila.

Jsme spolu krátce. Představila jsem ho mé rodině a vše dopadlo v pohodě teď už jen se setkat poprvé s jeho rodinou. Snad mě nějak přijmou.. mám strach že se jim nebudu líbit už jen kvůli mému věku a nebo že se nějak ponížím. Když mi bylo 18 let měla jsem taky staršího přítele a jeho matka odemě očekávala že budu umět vařit a další věci. Tak snad už budu normalně přijatá do rodiny. Další věc která mě trápí bude asi zapříčenila minulým vztahem ale vůbec si nevěřím jak už v tom vaření tak i například v posteli… Kdysi jsem byla hodně ponižována. Snažím se dát nějak dokupy jak už fyzicky tak psychicky