Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@someargue píše:
Nijak toho nedosahnu, ale nepřeji si to a rozhodne by nebyl vítán na návštěvě. Jak koukám ve výměně manželek, že ti partneři prespavají u těch pubertálnich holek a rodičům to vůbec nevadí tak 🤮 🤮 nesnesla bych to.
No, v tomhle případě by naopak bylo dobré ho poznat, abys věděla, s kým se to tvé mladé styka. Neříkám nechávat ho prespavat, zas tak moc bych jim to neusnadnovala, ale zdvorilostni seznamovací návštěva nemůže ničemu uškodit.
K tomu vaření. Mně je 60, když jsem se ve dvaceti vdavala, uměla jsem akorát řízky, květák na mozecek a obalovanej, rizoto a karbanátky. Časem nám tahle skladba už lezla i ušima. Pořádně vařit jsem se naučila až na první mateřské. V životě by mě nenapadlo hodnotit devatenáctiletý holku podle toho, jak je zdatna v kuchyni. V tomhle věku má mít ještě jiný starosti, však on ji v budoucnu ten sporák nikam neuteče. Takže zakladatelka, z tohohle mít mi drak rozhodně nemusíš.
Tady teda musim podporit someargue, take jsem si v mladi myslela, jak jsem strasne vyspela a lide mi to rikali… No, byla jsem pekny osel. Vyspele byly mozna me zajmy.
V 19 jsem mela vztah s borcem, kteremu bylo 26. Nebylo to ani tak o tom, ze bychom se nemeli o cem bavit nebo ze me zajimal Tik Tok (nebo v te dobe nejaci jutuberi nebo co ja vim). Ale byla jsem absolutne nezkusena, chodila jsem na vysokou, on do prace, partnerstvi bylo nerovnocene… Resila jsem veci, ktere vyspely jedinecnve vztahu proste neresi (viz zakladatelka a vareni). Ne, nedoporucovala bych to. Po osmnactem roce bych to dceri tolerovala, co uz s tim, pred osmnactkou bych byla velmi ostrazita a opatrna. Opravdu je ta mentalita úplně jinde, i kdyz dite si samozrejme mysli, jak sezralo vsechnu moudrost sveta.
Ahoj, tak seznámení proběhlo v pořádku uvařila jsem jim kuře na paprice a všem moc chutnalo
děkuji těm kteří mě chtěli podržet
a pro rejpali máme se o čem bavit a pracuji takže žádné obavy.. ještě jednou díky
![]()
Ano od cca půl desáté jsem vařila a seznamování s rodinou probíhalo v pohodě chceš mi to stopovat příště?
![]()
@unuděná píše:
@Keyllah Hele kdoví, třeba fakt něco „uvařit“ umí. Mám taky kluka, co si kolem 6 let hrál moc rád na Masterchefa a uměl komplet třeba plněné bramborové knedlíky, palačinky naslano, domácí noky nebo karbanátky, ale že bych tedy prohlašovala, že umí vařit, to fakt ne